Новини, в яких згадується Хуан Антоніо Байона

6 червня 2018,  18:06 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2015 році перезапуск франшизи Стівена Спілберга «Світ Юрського періоду» знову повернув на великі екрани (і в моду) динозаврів, перевершивши за зборами всі супергеройські фільми, які в наш час вважаються вірним способом заробити мільярд доларів, і з розмахом продемонструвавши, як потрібно вдихати нове життя в культові історії. Він знову показав парк розваг з динозаврами на величезному острові, але вже з сучасної точки зору. А тепер настав час назавжди змінити світ, випустивши динозаврів на свободу в «Світі Юрського періоду 2»...

Читати далі...
29 травня 2018,  17:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal Pictures поділилася черговим ТБ-роликом наукової фантастики «Світ Юрського періоду 2», який показує різноманітних динозаврів.

Тут Клер (Брайс Даллас Ховард) запитує у Оуена (Кріс Претт), чи пам'ятає він, коли вперше побачив справжнього динозавра, і відео показує першу зустріч Оуена з його улюбленцем, раптором Блу. Разом герої повертаються на острів Нублар, щоб врятувати доісторичних тварин від вулкана; все навколо вибухає, а динозаври опиняються на материку в 5 милях (8 км) від міста.

Дивіться також минулий ТБ-ролик «Світу Юрського періоду 2», де Оуен хоробро відправляється рятувати Блу.

Купуйте квитки на сеанси «Світ Юрського періоду 2» на нашому сайті. У кіно фільм Хуана Антоніо Байони виходить 7 червня.

26 травня 2018,  19:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик науково-фантастичної картини «Світ Юрського періоду 2» підтверджує, що фільм Хуана Антоніо Байони частково буде горором.

Відео показує, як до Клер (Брайс Даллас Ховард) і Франкліна (Джастіс Сміт) підкрадається по тунелю динозавр-хижак під зловісне пікання маячка; як динозаври рятуються втечею з острова Нублар, де почалося виверження вулкана; і як Овен (Кріс Претт) разом з Клер та Мейсі (Ізабелла Сермон) намагається втекти від озвірілого динозавра, який вибрався з острова і опинився в нашому світі.

В кінотеатри України кінокартина Байони прибуде 7 червня. Ви вже можете придбати квитки на сеанси «Світ Юрського періоду 2» на нашому сайті.

21 травня 2018,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У науково-фантастичній картині «Світ Юрського періоду 2» динозаври вирвуться у великий світ і зустрінуться з іншими хижаками.

Новий ТБ-ролик фільму повідомляє, що «парку більше немає». Математик-хаосолог Ян Малкольм (Джефф Голдблюм) говорить тут за кадром, що «ми воскресили найнебезпечніших хижаків, які коли-небудь ходили по цій планеті» і що тепер «сила генетики вирвалася на свободу». І в підтвердження цьому в кінці з'являється тираннозавр рекс, який гарчить на лева в зоопарку.

Дивіться також нову фічуретку «Світу Юрського періоду 2», в якій йдеться про спадщину і розширення франшизи.

У кіно фільм Хуана Антоніо Байони прибуде 7 червня.

18 травня 2018,  23:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Крис Прэтт и Брайс Даллас Ховард рассказывают о том, чего ожидать от научно-фантастической картины «Мир Юрского периода 2».

Читати далі...
16 травня 2018,  18:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Разом ми можемо їх врятувати.»

Промо-кампанія пригодницької фантастики «Світ Юрського періоду 2» запустила новий проект Adopt A Dino, де кожен може стати опікуном свого власного динозавра.

Засновниця Dinosaur Protection Group Клер Діринг (Брайс Даллас Ховард) хоче врятувати динозаврів з острова Нублар, де знаходиться діючий вулкан, і їй потрібна ваша допомога. Віртуальним опікуном різноманітних динозаврів можна стати на сайті Adopt A Dino, завантаживши туди свою фотографію і отримавши сертифікат.

Дивіться також український ТБ-ролик «Світ Юрського періоду 2». На екрани фільм Хуана Антоніо Байони вийде на початку літа, 7 червня.

1 травня 2018,  14:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Претт та Брайс Даллас Говард рятуються від вулкана і переляканих динозаврів на нових українських постерах пригодницької фантастики «Світ Юрського періоду 2».

Читати далі...
13 квітня 2018,  19:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою 30-секундного тизера студія Universal повідомила, що третій трейлер пригодницької фантастики «Світ Юрського періоду 2» вийде в наступну середу, 18 квітня.

Події сиквела будуть відбуватися через 4 роки після подій «Світу Юрського періоду», де новий тематичний парк з динозаврами був зруйнований, а стародавні тварини — випущені на свободу. Але на острові прокидається вулкан, і туди відправляється рятувальна місія в особі Овена (Кріс Претт), Клер (Брайс Даллас Ховард) та їхніх колег, які вивчають динозаврів.

А поки дивіться другий офіційний трейлер «Світ Юрського періоду 2». В кінотеатри фільм Хуана Антоніо Байони прибуде 7 червня.

8 грудня 2017,  10:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Життя завжди знаходить спосіб в першому трейлері пригодницької фантастики «Світ Юрського періоду 2».

Колишній морський піхотинець і дресирувальник Овен Грейді (Кріс Претт) та адміністратор другого сумнозвісного парку розваг Клер Дірінг (Брайс Даллас Говард) відправляються назад на острів, який скоро вибухне, щоб врятувати звідти динозаврів. Але доктор Ян Малкольм (Джефф Голдблюм) попереджає, що динозаври були тут задовго до нас, і якщо ми не будемо обережні, вони знову захоплять планету.

Українська прем'єра фільму Хуана Антоніо Байони очікується 7 червня 2018 року.

7 грудня 2017,  22:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В передчутті виходу офіційного трейлера пригодницької фантастики «Світ Юрського періоду 2» дивимося тріо його нових тізерів.

Читати далі...
4 грудня 2017,  14:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Претт тікає від динозаврів в першому тизері майбутнього офіційного трейлера фільму «Світ Юрського періоду 2», що прибуде на цьому тижні.

У сиквелі «Світу Юрського періоду», який вийшов на екрани в 2015 році і заробив в світовому прокаті $1,7 млрд, колишній морський піхотинець Овен Грейді і адміністратор другого сумнозвісного парку розваг з динозаврами Клер Діринг, в образі якої повертається Брайс Даллас Ховард, зустрінуть нові жахливі види гігантських динозаврів.

Повноцінний трейлер прибуде в четвер за американським часом, так що у нас він може з'явитися в п'ятницю. В український прокат фільм Хуана Антоніо Байони вийде 7 червня 2018 року.

23 листопада 2017,  16:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший фрагмент пригодницької наукової-фантастики «Мир Юрського періоду: Полегле королівство»

Читати далі...
8 липня 2017,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Криса Прэтта и Брайс Даллас Ховард вынесло на берег на закулисных фото «Мира Юрского периода 2», сделанных на Гавайях.

Читати далі...