Хуан Антоніо БайонаJuan Antonio Bayona

Хуан Антоніо Байона / Juan Antonio Bayona
Повне ім'я: Juan Antonio García Bayona
Народився 9 травня 1975; Барселона, Каталонія, Іспанія
100%
1
0%
0

Фільмографія Хуана Антоніо Байони

Світ Юрського періоду 2 (2018) ... режисер
I Hate New York (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Оселя тіней (2017) ... продюсер
Королева Іспанії (2016) ... Proyeccionista
Голос монстра (2016) ... режисер
No me quites (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер)
9 días en Haití (2015) ... режисер, сценарист
Страшні казки (2014) ... режисер
Неможливе (2012) ... режисер
Відео з участю Хуана Антоніо Байони
Зображення Хуана Антоніо Байони

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Хуана Антоніо Байони. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Хуана Антоніо Байони

Написати коментар...
Написати коментар...