Катерина ГрехемKaterina Graham

Катерина Грехем / Katerina Graham
Псевдонім: Kat Graham
Народилася 5 вересня 1989
Зріст: 163 см
100%
4
0%
0

Фільмографія

Отруйна троянда (2019) ... Rose
Emperor (2019) ... Delores
Еволюція Черепашок-ніндзя (2018) ... April O'Neil
Як це закінчується (2018) ... Samantha Sutherland
QQ Speed (2018) ... Selina
Місто головорізів (2018) ... Demyra
Принада (2018) ... April
Де гроші (2017) ... актриса
2Pac: Легенда (2017) ... актриса
From the Top (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

joni

16 січня 2012, 22:31

Катерина вы просто супер, класс... после вашего фильма лапочка 2, я вас влюбился, вы просто блеск, вы идеал, вне бы хотелось вас увидеть и честно сказать влюбился я вас.....

 

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...