Новини, в яких згадується Брайан Сінгер

3 березня 2019,  01:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми вже бачили, як Рамі Малек став Фредді Мерк'юрі в «Богемній рапсодії», а тепер прийшов час заглянути за лаштунки перевтілення Терона Еджертона на Елтона Джона для біографічного фільму з елементами фентезі «Рокетмен».

Перша фічуретка нової картини Декстера Флетчера, який, до речі, дознімав «Богемну рапсодію» після звільнення Браяна Сінгера, показує роботу Еджертона в студії, де він тренувався співати як Елтон Джон, щоб особисто виконати всі хіти співака, а не виступати під фонограму. Для актора це було важливо, оскільки так він став єдиним цілим з персонажем, і ви вже можете почути його прекрасний вокал і оцінити пісню «Tiny Dancer» в його виконанні.

Раніше Еджертон заспівав пісню Елтона в мультфільмі «Співай!», що вийшов у 2016 році.

Дивіться також другий український трейлер фільму «Рокетмен». У кіно з 6 червня.

9 грудня 2018,  20:11 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Музичний байопік «Богемна рапсодія», який розповідає про легендарного співака Фредді Мерк'юрі та його групу Queen, заробив за місяць світового прокату $596,6 млн.

Читати далі...
25 жовтня 2018,  18:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до прем'єри очікуваного музичного байопіку «Богемна рапсодія» студія 20th Century Fox поділилася його епічним фінальним трейлером.

Читати далі...
17 жовтня 2018,  00:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брайан Мей представляє Фредді Мерк'юрі пісню, яку глядачі зможуть самі виконувати на концертах, у новому фрагменті музичного байопіка Брайана Сінгера «Богемна рапсодія».

«Богемна рапсодія» буде фільмом-присвятою легендарній групі Queen, їхній музиці та видатному солістові Фредді Мерк'юрі (Рамі Малек), який кидав виклик стереотипам і відкидав умовності, щоб стати одним з найулюбленіших артистів на планеті. Байопік покаже їхній зліт на вершину популярності, запис хітових пісень, як «Bohemian Rhapsody» і «We Will Rock You», останній з яких присвячений даний фрагмент, та важкий життєвий шлях Мерк'юрі, який в гонитві за сольною кар'єрою пішов з групи, але встиг возз'єднатися з колегами по Queen на концерті Live Aid 1985 році, коли він вже був хворий на СНІД.

Роль Брайана Мея виконує Гвілім Лі, а Роджера Тейлора і Джона Дікона грають Бен Гарді і Джозеф Маццелло.

Дивіться також третій трейлер фільму «Богемна рапсодія». У кіно з 1 листопада.

15 жовтня 2018,  19:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Листопад готує кінопрем'єри двох очікуваних сиквелів «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» та «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», які підходять для сімейного перегляду, пригодницького екшену «Робін Гуд», нового фільму з Кірою Найтлі «Колетт», байопіку «Богемна рапсодія» та українського історичного бойовика «Король Данило».

Читати далі...
8 вересня 2018,  18:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Галілео» багато не буває, заявляє перший фрагмент музично-біографічної драми Брайана Сінгера і Декстера Флетчера «Богемна рапсодія».

Співак Фредді Мерк'юрі (Рамі Малек) і його група Queen прославилися завдяки тому, що кидали виклик стереотипам і руйнували умовності. Одним з таких викликів суспільству став їх легендарний хіт «Bohemian Rhapsody», на честь якого і названий цей фільм. Ця пісня була занадто довгою і на додаток містила в собі куплет в дусі оперної арії. Даний фрагмент присвячений її запису й показує, як Фредді змушує Роджера Тейлора (Бен Гарді) співати «Галілео» все вище і вище, поки не отримує потрібного результату. А після Queen виконують «Bohemian Rhapsody» на великій сцені.

Дивіться також третій трейлер фільму «Богемна рапсодія», який вийшов на цьому тижні на честь дня народження Мерк'юрі. У кіно з 1 листопада.

26 липня 2018,  20:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рамі Малек запалює в образі Фредді Мерк'юрі у другому українському трейлері музично-біографічної драми «Богемна рапсодія».

Фільм, над яким працювали режисери Брайан Сінгер і Декстер Флетчер, покаже карколомний злет гурту Queen завдяки його культовим пісням та революційному звучанню, його майже розпад, коли спосіб життя Мерк’юрі вийшов з-під контролю, та тріумфальне возз’єднання напередодні благодійного концерту Live Aid у 1985 році, де гурт на чолі зі смертельно хворим Мерк’юрі здійснив один з найвеличніших виступів в історії рок-музики.

Колег Фредді по сцені зіграли Джозеф Маццелло, Бен Гарді та Гвілім Лі.

«Богемна рапсодія», де також знялися Люсі Бойнтон, Майк Майєрс, Ейдан Гіллен, Том Голландер та Аллен Ліч, увірветься в українські кінотеатри з музикою Queen цієї осені, 1 листопада.

22 липня 2017,  20:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер майбутнього фантастичного серіалу про Людей Ікс «Обдаровані», представлений учора на Comic-Con, знайомить нас ближче з сім'єю ловця мутантів Ріда Штрукера (Стівен Мойер), у дітей якого проявляються надздібності. Разом з дружиною Кейт (Емі Акер), сином Енді (Персі Гайнс Вайт) й донькою Лорен (Наталі Елін Лінд) він намагається втікти від інших ловців, знаходячи допомогу в особі мутантів Буревісника (Блер Редфорд), Блінк (Джеймі Чунг), Поларіс (Емма Дюмон) і Затемнення (Шон Тіл).

Прем'єра 1 сезону серіалу від творця франшизи «Люди Ікс» Брайана Сінгера відбудеться 2 жовтня.

21 травня 2017,  22:41 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Як не дивно, на початку своєї супергеройської кар'єри Х'ю Джекман вважав росомаху вигаданою твариною.

Читати далі...
15 травня 2017,  20:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець «Людей Ікс» Брайан Сінгер планував-планував свій серіал про мутантів, і ось без зайвої метушні та інтриг до його 1 сезону відразу вийшов повноцінний трейлер. Називається він «Обдаровані» й розповість про сім'ю копа, який ловить мутантів. Але раптом його діти і самі виявляються з суперздатностями, тому він змушений переховуватися разом з ними.

У серіалі зіграють Стівен МойерСправжня кров»), Емі АкерАнгел»), Джемі ЧунгГотем») і Блер РедфордБеверлі-Хіллз 90210: Нове покоління»).