Новини, в яких згадується Даг Джонс

28 червня 2022,  21:25 | Новини фільмів

Тремтіть, дітки, сестри-відьми Сандерсон повертаються, щоб знову влаштувати переполох на Гелловін! Платформа Disney+ представила у мережі тизер-трейлер свого очікуваного продовження культової стрічки «Фокус-покус».

Читати далі...
20 січня 2018,  13:59 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Жила-була одна принцеса, що не могла говорити. Її дні були схожі один на інший, у неї було мало друзів, чоловіки не звертали на неї уваги, але принцеса вміла радіти дрібницям і не нарікала на своє життя. Як раптом у лабораторію, де вона працює, привезли незвичайну істоту, яке покрите лускою і вміє дихати під водою. І поки США і СРСР намагалися витягти з нього вигоду, щоб випередити один одного в космічній гонці, принцеса викрала серце амфібії і вирішила, що жодна з могутніх країн не завадить їй врятувати коханого.

Після своїх експериментів з науковою фантастикою, серіалами і анімацією, чим Гільєрмо дель Торо займався останнє десятиліття, мексиканський кінематографіст і творець «Хелбоя» і «Лабіринту Фавна» знову нагадав глядачам по всьому світу, за що ми любимо його неповторну уяву. Він створив приголомшливу фентезійну мелодраму «Форма води», яка вражає як своєю візуальною складовою, так і самою історією.

Читати далі...
16 січня 2018,  17:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри романтичного фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води» залишилося всього два дні, нагадує український ТБ-ролик.

Фільм, який отримав 2 «Золотих глобуса», розповідає історію німої прибиральниці Елайзи (Саллі Хокінс), яка за часів Холодної війни працює в надсекретній американській лабораторії. Одного разу в лабораторію привозять новий об'єкт — істоту-амфібію (Даг Джонс), яку хочуть використати в космічній гонці США та СРСР, і у самотньої Елайзи зав'язуються з цією істотою теплі стосунки.

Купуйте квитки на «Форму води» на нашому сайті. У кіно з 18 січня.

6 січня 2018,  20:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка романтичного фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води» показує, як створювався складний грим його головного героя.

«Форма води» є незвичайною історією кохання німої прибиральниці секретної урядової лабораторії Елізи (Саллі Хокінс) та Людини-амфібії (Даг Джонс), яку тримають в цій лабораторії для дослідів. Щоб перетворити Джонса на його персонажа, команда фільму щодня витрачала по три години, але він каже, що це дрібниці, порівняно з іншими його героями з картин дель Торо: «Хеллбой» і «Хеллбой 2».

Дивимося український трейлер «Форма води». Фільм номінований на 7 «Золотих глобусів» і вийде в прокат 18 січня.

10 листопада 2017,  18:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова істота, народжена фантазією Гільєрмо дель Торо, показує свої ікла в третьому трейлері фентезі «Форма води».

«Форма води» переносить нас в США часів Холодної війни, де в секретній лабораторії досліджують загадкову підводну істоту (Даг Джонс). У цій лабораторії працює німа прибиральниця Еліза (Саллі Хокінс), і вона знаходить спосіб подружитися з бранцем. Одного разу разом зі своєю колегою Зельдою (Октавія Спенсер) вона наважується викрасти істоту з лабораторії й відпустити на свободу, але по їх сліду тут же кидається жорстокий голова лабораторії Стрікленд (Майкл Шеннон).

На вихідних «Форма води» отримала премію Hollywood Film Awards 2017. Українська прем'єра фільму очікується 22 лютого 2018 року.

15 вересня 2017,  16:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий трейлер фентезійної мелодрами «Форма води», яку зняв творець «Лабіринту Фавна» і «Хеллбоя» Гільєрмо дель Торо. Ця історія про глухоніму жінку Елізу (Саллі Хокінс), яка працює у часи Холодної війни в надсекретній урядовій лабораторії. Одного разу туди привозять незвичайний «об'єкт дослідження» (Даг Джонс), і зустріч з ним кардинально змінює її життя. Еліза задумує звільнити його з полону, але керівник лабораторії (Майкл Шеннон) починає її підозрювати.

Через схожість істоти з «Форми води» з Ейбом з «Хеллбоя», якого також зіграв Джонс, вже з'явилася теорія, що це якийсь секретний приквел. Чи це правда, дізнаємося в лютому 2018 року.

5 вересня 2017,  16:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Fox Searchlight поділилася інтригуючим дебютним фрагментом фентезійного фільму Гільєрмо дель Торо «Форма води». Відео показує, як німа героїня Саллі Гокінс, яка працює прибиральницею в надсекретній лабораторії, торкається щойно привезеної камері, наповненої каламутною водою... і звідти їй відповідає загадкова водна істота (Даг Джонс).

Повноцінний трейлер кінокартини, де також знялися Майкл Шеннон, Октавія Спенсер та Майкл Стулбарг, які з'являються в даному фрагменті, дивіться тут.

21 липня 2017,  02:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов неземний трейлер драматичного фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яке розповість про любов німої жінки Елізи (Саллі Гокінс) та невідомої водної істоти (Даг Джонс), що вивчається людьми в надсекретній урядовій лабораторії, де вона працює прибиральницею. Чим ближче вона знайомиться з ним, тим сильніше стає їх зв'язок, але одного разу глава лабораторії вирішує, що для детального вивчення істоти, її потрібно вбити й провести розтин. І тоді Еліза вирішується на відчайдушний крок.

Українська прем'єра нової кінокартини від режисера «Лабіринту Фавна», де також зіграли Майкл Шеннон, Октавія Спенсер і Майкл Стулбарг, очікується в лютому 2018 року.

19 травня 2017,  22:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила тизер-трейлер до науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Діскавері», чиї події будуть розвиватися за 10 років до того, як Кірк та Спок стали досліджувати простори Всесвіту на своєму Enterprise. Головну героїню, члена екіпажу Discovery, втілює зірка «Ходячих мерців» Сонекуа Мартін-Грін, а капітана корабля — Мішель Йео. Компанію їм складуть Джейсон Айзекс, Даг Джонс і Джеймс Фрейн.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Зоряний шлях: Діскавері» відбудеться цієї осені.