Новини, в яких згадується Алан Тейлор

30 травня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий американський актор Джеймс Гандольфіні багато років грав кримінального боса Тоні Сопрано в хітовому серіалі «Клан Сопрано», а тепер його син Майкл зіграє юного Тоні у фільмі «Усі святі Ньюарка».

Читати далі...
14 серпня 2017,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Назва наступної серії «Гри престолів» поки тримається в таємниці, як і її синопсис, але до неї вже з'явилося розширене промо, яке обіцяє битву Джона Сноу (Кіт Герінгтон) з армією Короля ночі. Тут Берик Дондарріон (Річард Дормер) попереджає, що першим і останнім ворогом є смерть; Дейнеріс (Емілія Кларк) і Тіріон (Пітер Дінклейдж) серйозно переглядаються в Драконячому замку; а Арья (Мейсі Вільямс) питає у Санси (Софі Тернер), чого та боїться.

Передостання серія 7 сезону, яку зняв режисер фільму «Тор 2: Царство темряви» Алан Тейлор, вийде на екрани 21 серпня за українським часом.

23 травня 2017,  16:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одним из режиссеров 7 сезона «Игры престолов» станет Алан Тейлор, снявший «Тора 2: Царство тьмы».

Читати далі...
18 липня 2016,  21:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO офіційно повідомив, що знімальний процес 7 сезону «Гри престолів» стартує пізніше цього літа, а його прем'єра перенесена з весни на літо.

Читати далі...
30 червня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга половина українського кінороку ще більш багата на гучні прем'єри кінофільмів, багато з яких є довгоочікуваними продовженнями улюблених франшиз. Отже, перед вами друга частина цікавих прем'єр, які пройдуть в українських кінотеатрах з липня по грудень. 

Увага, дати прем'єр можуть бути перенесені.

Липень

«Термінатор: Генезис», реж. Алан Тейлор

2 липня

Постарілий термінатор Т-800, якого знову зіграє Арнольд Шварценеггер, знову повинен рятувати Сару Коннор, об'єднавшись в цей раз Кайлом Різом, посланним з майбутнього її сином Джоном.

«Посіпаки», реж. Кайл Балда П'єр Соффін

9 липня

Одні з наймиліших істот, які тільки можуть служити лиходіям, нарешті, отримали свій сольний повнометражний фільм! Вони потрапляють на службу до найзлішої лиходійці свого часу Скарлетт Оверкілл і будуть то допомагати їй, то якось заважати у здійсненні її підступних планів.

Читати далі...
25 квітня 2014,  23:02 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Paramount Pictures та Skydance Productions офіційно оголосили про початок зйомок нової частини франшизи «Термінатор». Режисером виступає Алан ТейлорТор: царство темряви», «Гра престолів»). Зйомки відбуватимуться в Новому Орлеані.

Сценаристи – Лаета КалогрідісАватар», «Острів проклятих») та Патрік Люссьє Скажені перегони»). Продюсери: Девід Еллісон та Дана Голдберг («Всесвітня війна Z», «Стартрек: відплата») із Skydance Productions. Виконавчі продюсери: Пол Швейк із Skydance Productions («Всесвітня війна Z», «Стартрек: відплата»), Меган Еллісон із Annapurna Pictures («Американська афера», «Вона»), а також Калогрідіс та Люссьє.

В ролях: Арнольд ШварценеггерНестримні» 1 і 2 частина, «Термінатор» 1, 2 і 3 частина), Джейсон КларкВеликий Гетсбі», «Тридцять хвилин попівночі»), Емілія КларкГра престолів»), Джей КортніДивергент», «Джек Річер»), Джей Кей СіммонзВище неба»), Дайо ОкенійїГолодні ігри», «Захоплюючий час») та Бен Хон ЛіРед 2», «G.I. JOE. Атака кобри 2»).

Перший «Термінатор» вийшов у 1984 році з Шварценеггером в головній ролі, після нього вийшло ще три стрічки, їхній спільний світовий бокс-офіс склав більше $1 мільярда.

Фільм запланований до прокату студією Paramount на 1 липня 2015 року.