Новини, в яких згадується Стівен Амелл

9 березня 2021,  19:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Стівен Амелл поділився у соцмережах першим кадром свого майбутнього серіалу «Heels», на якому він і його колега Александр Людвіг позують... напівголими.

Читати далі...
7 вересня 2020,  21:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Димчастий макіяж Роберта Паттінсона в супергеройському фільмі «Бетмен» став одним з найбільш обговорюваних моментів його першого трейлера, і його оцінив навіть сам Стівен Амелл, який носив схожий грим у серіалі «Стріла».

Читати далі...
28 квітня 2020,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилася напружена вирізана сцена 4 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», в якій Олівер стикається віч-на-віч з Монітором.

Читати далі...
23 січня 2020,  11:37 | Новини серіалів

Супергеройський серіал «Стріла», який поклав початок масштабному всесвіту Arrowverse, добігає кінця, і у нас вже є промо його самої останньої серії. Так що готуйте хусточки. Вони вам знадобляться.

Під час подій кросовера «Криза на Нескінченних Землях» захисник Стар-Сіті Олівер Квін (Стівен Амелл) став захисником всіх всесвітів і пожертвував собою заради порятунку світів, і фінальна серія покаже, як його родина прощається з ним. Проте Джон Діґл (Девід Ремсі) зазначає в кінці промо, що «історія Олівера ще не закінчена», і в кадрі з'являється новий герой Зелена стріла в капюшоні і з луком та стрілами, а його обличчя приховує чорна маска у вигляді обличчя Олівера. Як думаєте, хто під нею ховається?

Фінальна серія «Стріли» отримала драматичну назву «Fadeout» («Затемнення») і вийде на екрани 29 січня за українським часом.

16 січня 2020,  02:15 | Новини серіалів

Після трагічних подій кросовера «Криза на нескінченних Землях» Стар-Сіті потрібен новий захисник. І в 9 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла» естафету Олівера Квіна (Стівен Амелл) приймає його дочка Мія.

У 2040 році у Мії Квін (Кетрін МакНамара) є все, про що вона коли-небудь мріяла, як раптом в її життя вриваються Лорел (Кеті Кессіді) та Діна (Джуліана Гаркві), і події приймають шокуючий оборот, оскільки вони вистежують жертву викрадення, яка має прямий зв'язок з Мією. Щоб допомогти їм, Мія надягає маску, бере в руки лук зі стрілами і становиться новою Зеленою стрілою.

Передостання серія серіалу «Стріла» отримала красномовну назву «Green Arrow & the Canaries» («Зелена стріла і Канарки») і покладе початок його спін-оффу 22 січня по українським часом.

25 грудня 2019,  23:21 | Новини серіалів

Анти-Монітор наступає в трейлері продовження епічного кросовера всесвіту Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях», де зустрілися герої з серіалів «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня», «Чорна блискавка» і «Бетвумен».

В трейлері Олівер (Стівен Амелл) вітає Баррі (Грант Гастін) у Спідфорсі, а також нам показують, як Флеш, Супергьорл (Мелісса Бенойст), Бетвумен (Рубі Роуз), Біла канарка (Кейті Лотц), Дж'онн Дж'онзз (Девід Гервуд) та Лекс Лютор (Джон Крайєр) готуються до вирішальної битви з суперлиходієм Анти-Монітором (ЛаМоніка Гаррет), який «існує з початку часів» і «є неймовірно могутнім».

Дві фінальні серії кросовера «Криза на Нескінченних Землях» вийдуть на екрани 15 січня за українським часом.

13 грудня 2019,  17:19 | Новини серіалів

Ласкаво просимо на Землю-666! Новий кросовер супергеройського всесвіту Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях» підготував багато сюрпризів, одним з яких стало камео Люцифера Морнінгстара.

У третій серії кросовера, чиї події відбувалися переважно у світі серіалу «Флеш», Джон Костянтин (Метт Раян), Мія Смоук (Кетрін МакНамара) та Джон Діґл (Девід Ремсі) вирушили на Землю-666, де проживає сам диявол Люцифер Морнінгстар (Том Елліс). Люцифер і Костянтин знайомі вже давно, і коли диявол запитує у Мії, чого вона бажає більше за все на світі, та відповідає, що бажає повернути свого батька Олівера (Стівен Амелл). Люцифер жартує про зацикленість на батьку, але все-таки дає Костянтину диявольську карту, яка переносить трійцю у Чистилище.

Дивіться також фрагмент «Кризи на Нескінченних Землях», в якому Флеш (Грант Гастін) об'єднується з Чорною блискавкою (Кресс Вільямс).

27 листопада 2019,  18:56 | Новини серіалів

В 7 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла» на нас чекає епічна битва супергероїв та армії Дезстроука з майбутнього на острові Ліан Ю.

Місія Олівера (Стівен Амелл) приводить його назад на острів Ліан Ю, де він намагається ігнорувати наслідки «Кризи», що насувається, поки до нього не приходить на допомогу старий друг Яо Фей (Байрон Манн), як розкриває каст серії. Тим часом об'єднана команда Стріли стикається з відомим лиходієм Дезстроуком (Чарлі Барнетт) в масштабній битві.

Прем'єра серії «Purgatory» («Чистилище»), яку зняв режисер Джеймс Бемфорд, відбудеться 4 грудня за українським часом.

22 листопада 2019,  15:39 | Новини серіалів

Привиди минулого повертаються в 6 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», режисером якої став актор Девід Ремсі.

Олівер (Стівен Амелл) лицем до лиця стикається зі смертельною ситуацією, коли йому переходить дорогу Лайла (Одрі Марі Андерсон). Тим часом Лорел (Кеті Кессіді) отримує шанс залагодити свою провину. І промо-ролик розкриває, що це дасть їй зустріч з Квентіном Ленсом (Пол Блекторн).

Серія «Reset» («Перезапуск») прибуде 27 листопада по українським часом.

14 листопада 2019,  06:10 | Новини серіалів

В 5 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла» на нас чекають нові бої без правил, в яких тепер візьмуть участь батько і його донька з майбутнього.

Дізнавшись ключ до того, щоб протистояти Монітору (ЛаМоніка Гаррет), Олівер (Стівен Амелл) та його команда повертаються до Росії з місією зібрати необхідні матеріали. Мія (Кетрін МакНамара) переконує батька, що може допомогти, і промо-ролик показує, як у неї стріляють. Тим часом Коннор (Джозеф Девід-Джонс) возз'єднується з людиною зі свого минулого.

Серія отримала російську назву «Prochnost» («Міцність») і вийде на екрани 20 листопада за українським часом. Її режисером стала Лаура Белсі.

12 листопада 2019,  17:21 | Новини серіалів

Наші улюблені супергерої телевсесвіту Arrowverse готові битися зі злом в першому офіційному тизері кросовера «Криза на Нескінченних Землях».

Читати далі...
31 жовтня 2019,  22:51 | Новини серіалів

Майбутнє тісно переплітається з минулим в 4 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», чий промо-ролик дивіться нижче.

Коли загадковий Дезстроук з'являється в Стар-Сіті, Олівер (Стівен Амелл) і команда Стріли наполягають на тому, щоб самотужки зловити лиходія. Тим часом, переживаючи втрату одного зі своїх, майбутня команда Стріли придумує новий план, як зупинити Джей Джея (Чарлі Барнетт).

Прем'єра серії «Present Tense» («Теперішній час»), режисером якої стала Крістін Вінделл, відбудеться 6 листопада за українським часом.

24 жовтня 2019,  15:57 | Новини серіалів

Промо-ролик 3 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», яку зняла його зірка Кеті Кессіді, показує повернення Теї Квін.

Олівер (Стівен Амелл) возз'єднується зі своєю сестрою Теєю (Вілла Голланд) і розповідає їй про те, що в майбутньому він загине. Разом вони відправляються на пошуки по знайомому лабіринту катакомб. Тим часом Джон (Девід Ремсі) і Лайла (Одрі Марі Андерсон) об'єднуються для спеціальної місії.

Прем'єра серії під назвою «Leap of Faith» («Стрибок віри») відбудеться 30 жовтня за українським часом.

17 жовтня 2019,  01:02 | Новини серіалів

Цілі світи стираються, а команда бореться з часом у 2 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», чий промо-ролик дивіться нижче.

Олівер (Стівен Амелл), Джон (Девід Ремсі), Лорел (Кеті Кессіді) і Татсу (Ріла Фукусіма) шукають дуже важливу людину в плані Монітора (ЛаМоніка Гаррет). У Коннора (Джозеф Девід-Джонс) відбувається сердечна розмова з братом.

Серія «Welcome to Hong Kong» («Ласкаво просимо в Гонконг»), яку зняв режисер Антоніо Негрет, вийде на екрани 23 жовтня за українським часом.

1 жовтня 2019,  17:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї ночі зірка серіалу «Стріла» Стівен Амелл знімався в одній дуже брутальній сцені для шостого кросовера Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях», після чого не міг заснути.

Читати далі...