Оновлення, в яких згадується Джейсон Момоа

29 грудня 2017,  13:08 | Оновлення

Представляємо український трейлер бойовика «Брейвен» з Джейсоном Момоа у головній ролі.

Бойовик про лісника Джо Брейвена, який живе тихим та спокійним життям разом зі своєю сім’єю на кордоні США та Канади. Однак одного разу в його життя втручається банда наркоторговців, котра ще не знає, що в цих лісах чатують не лише небезпечні звірі, але й сильна та безкомпромісна людина, яка піде на все задля порятунку своєї родини…​

У кінотеатрах України з 1 лютого.

5 грудня 2017,  01:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Галь Гадот (Диво-жінка), Бен Аффлек (Бетмен), Джейсон Момоа (Аквамен), Езра Міллер (Флеш) та Рей Фішер (Кіборг) розповідають про сюжет, своїх героїв, їх походження та відносини з іншими членами команди в дубльованому ролику, присвяченому створенню супергеройського екшену «Ліга справедливості».

Улюбленим моментом на зйомках для Момоа став епізод, коли його Аквамен проїхався верхи на Бетмобілі.

Читаємо нашу рецензію на «Лігу справедливості». Ви все ще можете застати творіння Зака Снайдера в кінотеатрах України.

17 листопада 2017,  15:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джейсон Момоа нагадує Леонардо ДіКапріо з «Легенди Г'ю Гласса» в першому трейлері 2 сезону пригодницького серіалу «Межа».

В цьому епічному новому сезоні межа розширюється захоплюючими новими краєвидами диких північних місць, а нові гравці входять в безжальну гру за владу й багатство, підштовхуючи всіх або створювати хиткі союзи, або озброюватися проти них. Разом з Момоа, який повертається в образі Деклана Харпа, тут зіграють Лендон Лібуарон, Зої Бойл, Джессіка Маттен, Алан Армстронг, Кеті МакГрат і Шоун Дойл.

Всі серії 2 сезону стануть доступні до перегляду на сайті Netflix з 24 листопада.

15 листопада 2017,  23:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик супергеройського екшену «Ліга справедливості» присвячений Аквамену (Джейсон Момоа).

Брюс Вейн/Бетмен (Бен Аффлек) називає тут Артура Каррі «захисником океанів», і це неспроста, адже він, всупереч своєму частковому життю на березі, є спадкоємцем підводного престолу Атлантиди. Відео показує кілька нових моментів з Акваменом, в одному з яких — підводному поєдинку з суперлиходієм Степпенвулфом (Кіаран Хайндс) — він демонструє свою вражаючу силу. У звичайні дні Артур зайнятий більш скромними справами, як, наприклад, порятунок моряків, що потрапили в шторм.

Дивимося закулісне відео про створення «Ліги справедливості». У кіно вона прибуде вже завтра, 16 листопада.

14 листопада 2017,  21:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Галь Гадот (Диво-жінка) дуже мило посміхається в закулісному відео, що показує створення блокбастера «Ліга справедливості».

Тут режисер Зак Снайдер відправляє Джейсона Момоа (Аквамен) купатися в холодні води озер Північної Ірландії; Бен Аффлек (Бетмен) круто стрибає з великої висоти; Езра Міллер (Флеш) копіює режисерські вказівки Снайдера, підколюючи його; Рей Фішер (Кіборг) радісно клацає по клавішах транспортного засобу Темного лицаря; Гадот і Момоа міняються своєю зброєю та влаштовують між собою невеличкий двобій; а в кінці Момоа радісно біжить обійматися з Аффлеком. Також у відео з'являються Дж.К. Сіммонс (комісар Гордон) і Джеремі Айронс (Альфред Пенніворт).

«Ліга справедливості» прибуде в українські кінотеатри вже в цей четвер, 16 листопада. Купуйте квитки на її сеанси на нашому сайті.

6 листопада 2017,  17:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми нарешті можемо розглянути обличчя суперлиходія Степпенвулфа (Кіаран Хайндс) в новому фрагменті супергеройського фільму «Ліга справедливості».

Обережно, можливі СПОЙЛЕРИ. Відео показує, як Бетмен (Бен Аффлек) допомагає Диво-жінці (Галь Гадот) в битві з парадемонами, а Кіборг (Рей Фішер) бере контроль над управлінням розбитого Бетмобіля і стріляє в Степпенвулфа ракетою. На превеликий жаль Бетмена, Диво-жінки і Флеша (Езра Міллер) суперлиходій з легкістю її ловить та називає їх «примітивними істотами». Ракета пробиває дамбу, і тут на допомогу приходить Аквамен (Джейсон Момоа), показуючи, що вода — це його стихія.

Також дивимося, як комісар Гордон знайомиться з командою у фрагменті «Ліга справедливості». У кіно з 16 листопада.

5 листопада 2017,  02:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

По українським телеканалам вже крутять ось цей ТБ-ролик супергеройського фільму «Ліга справедливості». Відео представляє п'ятірку супергероїв — Диво-жінку (Галь Гадот), Кіборга (Рей Фішер), Флеша (Езра Міллер), Аквамена (Джейсон Момоа) й Бетмена (Бен Аффлек), — які стануть однією командою. А в кінці тут з'являється дворецький Брюса Вейна Альфред Пенніворт (Джеремі Айронс), який буде тісно співпрацювати з Лігою.

Слухаємо геройську тему з офіційного саундтреку «Ліга справедливості», автором якої є Денні Ельфман. У кіно з 16 листопада.

2 листопада 2017,  11:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO вирішив пропіарити повернення визнаного ситкому «Стримай свій ентузіазм», на чиєму рахунку є «Золотий глобус» і 2 «Еммі», за допомогою супергероїв з майбутньої «Ліги справедливості».

Їх спільний промо-ролик показує, як Бетмен (Бен Аффлек), Диво-жінка (Галь Гадот), Аквамен (Джейсон Момоа) і Кіборг (Рей Фішер) дивляться в очікуванні, і тут комісар Гордон (Дж.К. Сіммонс) включає Бет-сигнал, але замість знака Бетмена на ньому з'являється обличчя зірки й творця серіалу Ларрі Девіда. Актор бачить сигнал зі свого вікна і каже в телефон, щоб його вимкнули, оскільки він нікуди не піде. А в кінці Флеш (Езра Міллер) зазначає, що «це було грубо». Звичайно, це ж Девід.

В останній раз «Стримай свій ентузіазм» з'являвся на екрані в 2011 році, а прем'єра його 9 сезону відбулася 1 листопада.

30 жовтня 2017,  17:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик супергеройського фільму «Ліга справедливості» показує нові моменти з Мерою (Ембер Герд) та королевою Іпполітою (Конні Нільсен).

Поки Бетмен (Бен Аффлек) збирає свою команду; Мера демонструє свої сили під водою, відкидаючи парадемонів назад за допомогою хвилі; амазонки ведуть свій бій з парадемонами, під час якого Іпполіта опиняється лежати на землі; Диво-жінка (Галь Гадот) створює ударну хвилю за допомогою своїх браслетів, як в сольному фільмі; Флеш (Езра Міллер) об'єднується з Кіборгом (Рей Фішер); а Аквамен (Джейсон Момоа) відбиває удар Степпенвулфа (Кіаран Хайндс).

Ви вже можете придбати квитки на «Лігу справедливості» на нашому сайті. У кіно з 16 листопада.

28 жовтня 2017,  17:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо фінальний український трейлер супергеройського екшену від Warner Bros. та DC «Ліга справедливості»!

Лоїс Лейн (Емі Адамс) сниться сон про їх заручини з Суперменом (Генрі Кавілл), поки весь світ тяжко переживає його смерть, а Бетмен (Бен Аффлек), тим часом, згадує інший сон — про кінець світу. Тому разом з Диво-жінкою (Галь Гадот) він просить незнайомців Баррі Аллена (Езра Міллер), відомого як Флеш, Артура Каррі (Джейсон Момоа), відомого як Аквамен, та Віктора Стоуна (Рей Фішер), відомого як Кіборг, об'єднатися й ризикнути своїми життями заради порятунку планети.

Також дивимося свіжий британський трейлер «Ліга справедливості», де показано більше суперлиходія Степпенвулфа (Кіаран Хайндс). У кіно з 16 листопада.

27 жовтня 2017,  23:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Степпенвулф у втіленні Кіарана Хайндса із «Гри престолів» буде головним лиходієм майбутньої «Ліги справедливості».

Її свіжий британський трейлер, представлений у четвер, показує нові моменти з ним, і тут ми вже не тільки чуємо його зловісний голос, а й бачимо частину його обличчя, поки він погрожує переляканому чоловікові. Також відео демонструє ще більше парадемонів та нові персональні екшен-моменти з Бетменом (Бен Аффлек), Диво-жінкою (Галь Гадот), Акваменом (Джейсон Момоа), Флешем (Езра Міллер) та Кіборгом (Рей Фішер).

Повідомляється, що «Ліга справедливості» буде найкоротшим фільмом DCEU. У кіно з 16 листопада.

26 жовтня 2017,  16:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за Акваменом (Джейсон Момоа) свій персональний анімований постер супергеройського фільму «Ліга справедливості» отримав Флеш, якого грає Езра Міллер. Баррі Аллен колись був звичайним хлопцем, але потім в нього вдарила блискавка, і він став найшвидшою людиною на планеті. Він буде наймолодшим і найбезпосереднішим членом команди Бетмена (Бен Аффлек), тим не менш, у нього вже є досвід в боротьбі зі злочинністю — в «Загоні самогубців» Флеш посадив за ґрати Капітана Бумеранга (Джай Кортні).

Костюм найшвидшої людини ви можете роздивитися в нашій галереї. У кіно «Ліга» виходить 16 листопада.

25 жовтня 2017,  01:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за новиною про завершення зйомок «Аквамена» ділимося анімованим постером майбутньої «Ліги справедливості», який показує перетворення Джейсона Момоа на підводного супергероя. Нам подобається, а вам? У «Лізі» ми нарешті познайомимося з Артуром Каррі, відомим як Аквамен, ближче, і, судячи з трейлерів, він буде дуже незвичайною інтерпретацією даного персонажа коміксів: бородатим, брутальним і покритим татуюваннями героєм, у якого замість помаранчевого костюма буде смарагдово-золота броня, що нагадує лусочки риби.

Дивимося, як каст «Ліги справедливості» приміряє супергеройські фільтри Facebook. У кіно з 16 листопада.

17 жовтня 2017,  14:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася забавним промо-роликом супергеройського екшену «Ліга справедливості», в якому Бен Аффлек, Галь Гадот, Джейсон Момоа, Езра Міллер і Рей Фішер приміряють фільтри Facebook зі своїми супергероями. Потім Гадот пішла далі, вибравши фільтр з Акваменом, який дав акторці бороду, суворі брови і очі кольору океану, а Міллер і Фішер не встояли перед тим, щоб зіграти Бетмена.

Дивимося новий трейлер «Ліга справедливості», де з'явився Супермен (Генрі Кавілл). У кіно з 16 листопада.

14 жовтня 2017,  23:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Бетмену (Бен Аффлек) потрібні воїни в новому ТБ-ролику супергеройського фільму «Ліга справедливості». Але коли він починає збирати команду, то знаходить не просто колег по порятунку світу, а справжніх друзів. Відео показує, що Баррі Аллен (Езра Міллер) погоджується стати частиною Ліги, оскільки йому самотньо і йому потрібні друзі, як Диво-жінка (Галь Гадот) веде в бій Аквамена (Джейсон Момоа), Кіборга (Рей Фішер) та Флеша, а Бетмен називає тризуб Аквамена виделкою.

Дивимося розширений ТБ-ролик «Ліга справедливості», де показано більше нових моментів. У кіно з 16 листопада.