Оновлення, в яких згадується Донал Глісон

14 листопада 2017,  18:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася розширеним міжнародним трейлером сімейної комедії «Кролик Петрик».

Кролик-бунтар Петрик (Джеймс Корден) любить здійснювати у володіннях містера МакГрерога (Донал Глісон) різні витівки, і одного разу їх ворожнеча досягає нових висот, коли вони починають суперництво за владу в городі й увагу добродушної сусідки Бі (Роуз Бірн), яка дуже любить тварин.

Дивимося український трейлер «Кролик Петрик». У кіно фільм Вілла Глака прибуде 22 березня 2018 року.

23 вересня 2017,  02:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер сімейної комедії «Кролик Пітер», заснованої на казці Беатрікс Поттер, яку екранізує Sony Pictures, встиг миттєво викликати хвилю обурення з боку глядачів і журналістів. Трейлер знайомить нас з кроликом на ім'я Пітер (Джеймс Корден), який любить влаштовувати вечірки і діставати фермера, в чиїх угіддях проживає. Чим же він не догодив публіці? Фільм критикують за те, що казку надто осучаснили, і що містера МакГрерора (Донал Глісон) зробили молодим і гарним собою замість старого різкого фермера з бородою.

Загалом, дивіться самі і діліться враженнями в коментарях. В світовий прокат «Кролик Пітер», де також прозвучать голоси Марго Роббі та Дейзі Рідлі, вийде в лютому 2018 року.

9 вересня 2017,  18:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри очікуваного трилеру Даррена Аронофскі «Мати!» залишилося менше тижня, а студія Paramount Pictures продовжує інтригувати новими трейлерами, де зашкалює саспенс. Дженніфер Лоуренс і Хав'єр Бардем втілюють тут щасливу подружню пару, яка живе самотньо у великому будинку. Як раптом на їх порозі з'являються незнайомці, яких грають Ед Харріс, Мішель Пфайффер та Донал Глісон, і ці незвані гості перевернуть їхнє життя.

Ви вже можете придбати квитки на перші покази фільму «Мати!» на нашому сайті. У кіно з 14 вересня.

9 серпня 2017,  15:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося вчорашній трейлер трилера «Мати!» від режисера «Чорного лебедя» Даррена Аронофскі в українському дубляжі. У ньому володарі «Оскара» Дженніфер Лоуренс і Хав'єр Бардем грають подружжя, яке самотньо живе в своєму прекрасному будинку. Але їх мирне існування порушують незнайомці, які по черзі з'являються на їх порозі.

Українська прем'єра кінокартини, де також зіграли Мішель Пфайффер, Ед Харріс і Донал Глісон, відбудеться 14 вересня.

8 серпня 2017,  13:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер трилера Даррена Аронофскі «Мати!» з володарями премії «Оскар» Дженніфер Лоуренс і Хав'єром Бардемом у головних ролях. Вони втілюють подружню пару, яка влаштувалася в будинку подалі від людей, як раптом їх мирне існування порушує цілий натовп незваних гостей, серед яких Мішель Пфайффер, Ед Харріс і Донал Глісон, які не на жарт лякають господиню будинку своїми діями.

В українські кінотеатри фільм від творця «Реквієму за мрією» та «Чорного лебедя» прибуде 14 вересня.

4 серпня 2017,  16:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер байопіку «Прощавай, Крістофер Робін» показує більш драматичний бік створення казок про Вінні-Пуха авторства Алана Мілна. Письменник, якого грає Донал Глісон, повернувся з війни і шукає тему для нової книги, як раптом його син Крістофер Робін (Вілл Тілстон) та його іграшковий ведмідь надихають Мілна на створення доброї й наповненої надією історії, що була так необхідна людям в післявоєнний час. Дружину письменника і мати Крістофера Дафну Мілн втілює Марго Роббі.

Світова прем'єра фільму Саймона Кертіса очікується у вересні.

15 червня 2017,  17:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер байопіку про творця Вінні-Пуха Алана Мілна «До побачення, Крістофер Робін», де письменника зіграв зірка «Ex Machina» і «Зоряних війн» Донал Глісон, а його дружину — зірка «Загону самогубців» Марго Роббі. Фільм повідає про те, як син Мілна Крістофер Робін надихнув письменника на написання історій про веселе ведмежа і його друзів.

У світовий прокат кінокартина 5-кратного номінанта на премію BAFTA Саймона Кертіса вийде 29 вересня.

19 жовтня 2015,  12:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня открывается всемирная продажа билетов на долгожданное продолжение саги «Звёздные войны: Пробуждение силы», и накануне появился его новый официальный постер.

Читати далі...