Новини, в яких згадується Донал Глісон

14 січня 2021,  21:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Нещодавно ми писали про те, що в гучному серіалі «Бріджертони» з'явився актор Фредді Строма, він же Кормак МакЛагген з фільмів про Гаррі Поттера, як раптом виявилося, що він є не єдиним членом каста цієї костюмованої драми від Netflix, який знімався в Поттеріані.

Читати далі...
6 січня 2021,  17:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська прем'єра сімейної пригодницької комедії «Кролик Петрик: Втеча до міста» переносилася вже декілька разів і через післясвятковий локдаун вона тепер переїхала з 7 січня на 11 лютого (сподіваємося, що остаточно).

Читати далі...
24 грудня 2020,  17:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Експеліармус! Сьогодні, 24 грудня, на екрани кінотеатрів повертаються заключні фільми хітової франшизи «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 1» та «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 2», які дозволять прихильникам знову пережити фінальне протистояння Гаррі, Рона та Герміони з лордом Волдемортом. І поки ви збираєтеся бігти за квитками, читайте цікаві факти про створення першої частини фіналу.

Читати далі...
18 листопада 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сімейна комедія про пригоди невгамовних кроликів «Кролик Петрик: Втеча в місто» буде подарунком для маленьких та дорослих глядачів на православне Різдво, оскільки вона збирається вийти в український прокат 7 січня 2021 року.

Читати далі...
10 квітня 2020,  23:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилося нове відео про зйомки фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», яке показує, наскільки все-таки недооціненим був генерал Верховного порядку Гакс у втіленні Донала Глісона.

Читати далі...
20 березня 2020,  19:15 | Новини серіалів

Телеканал HBO, який подарував нам хітові серіали «Гра престолів» і «Велика маленька брехня», поділився повноцінним трейлером свого нового інтригуючого проекту «Біжи» від сценаристки популярного серіалу «Погань» Фібі Воллер-Брідж.

«Біжи» слідує за молодою жінкою на ім'я Рубі (Меррітт Вівер з оскароносного фільму «Шлюбна історія»), чиє буденне життя перевертається з ніг на голову, коли вона отримує текст від свого колишнього хлопця з коледжу на ім'я Біллі (Донал Глісон з франшизи «Зоряні війни»), який кличе її кинути все і зустрітися з ним в Нью-Йорку, щоб втілити в життя їхній план, який вони придумали 17 років тому, втекти разом.

Прем'єра серіалу «Біжи» відбудеться на Великдень, 12 квітня.

20 березня 2020,  16:04 | Новини фільмів

Кролики готуються до епічної подорожі до великого міста у другому локалізованому ТБ-ролику сімейної комедії «Кролик Петрик: Втеча до міста», яку зняла студія Sony Pictures.

Сиквел фільму «Кролик Петрик», який також зняв Вілл Глак, запросить нас (і всіх кроликів-непосид) на весілля Томаса (Донал Глісон) та Беї (Роуз Бірн). Ставши з ними однією сім'єю, Петрик (Джеймс Корден) щосили намагається бути хорошим, але Томас все одно бачить в ньому шкідливого пустуна. Вирішивши, що з нього вистачить, Петрик кличе Ваню Вуханя, Пушинку (Аймі Горн), Ляпу (Марго Роббі) і Тяпу (Елізабет Дебікі) відправитися з ним у велике місто, де вони потрапляють у справжнє царство овочів і фруктів під назвою Фермерський ринок.

Українська прем'єра фільму «Кролик Петрик: Втеча до міста» повинна була відбутися 26 березня, але поки перенесена на невизначений час у зв'язку з карантином. Так що давайте поки разом з Петриком будемо сидіти вдома, а не допомагати коронавірусу поширюватися.

7 березня 2020,  15:11 | Новини фільмів

Представляємо перший український ТБ-ролик сімейної комедії Вілла Глака «Кролик Петрик: Втеча до міста», в якому повертається п'ятірка кроликів-непосид.

У продовженні фільму 2018 року «Кролик Петрик» («Кролик Пітер») між кроликами та їхніми сусідами Томасом (Донал Глісон) та Беєю (Роуз Бірн) нарешті встановлюється мир, але скільки б зусиль Петрик (Джеймс Корден) не докладав, йому важко приборкати свій характер і стати слухняним. Томас і Бея одружуються, і Петрик вважає, що «як тільки у них з'явиться малюк, то їх усіх виженуть з дому і саду». Тому він збирає свою кролячу банду і їде до великого міста, де кроликів підкорює своєю різноманітністю фермерський ринок.

Нові кадри комедії «Кролик Петрик: Втеча до міста» ви знайдете в нашій галереї. В український прокат пригодницька картина Глака вийде 26 березня.

22 січня 2020,  17:18 | Новини фільмів

Американська сімейна комедія «Кролик Петрик: Втеча до міста» отримала новий український трейлер, в якому невгамовний кролик та його веселі друзі з книжок письменниці Беатріс Поттер готуються до нової епічної пригоди.

Фільм режисера Вілла Глака буде сиквелом комедії «Кролик Петрик», який вийшов у 2018 році, і покаже нові витівки кролика Петрика (Джеймс Корден), його найкращого друга Бенджаміна (Кіген Джойс) та сестричок-кролиць Флопсі (Марго Роббі), Мопсі (Елізабет Дебікі) і Бавовняного хвостика (Дейзі Рідлі). Коли Томас (Донал Глісон) і Беа (Роуз Бірн) одружуються, Петрик намагається бути слухняним, але незабаром вирішує, що саду йому мало, і разом з іншими кроликами здійснює втечу до великого міста.

В український прокат фільм «Кролик Петрик: Втеча до міста» вийде 26 березня.

15 січня 2020,  20:48 | Новини фільмів

Веселі кролики готові до нових витівок в офіційному трейлері сімейної комедії Вілла Глака «Кролик Петрик: Втеча до міста».

Продовження фільму «Кролик Петрик», заснованого на казках британської письменниці Беатріс Поттер, покаже весілля Томаса (Донал Глісон) і Беї (Роуз Бірн), які разом з кроликами створюють свою незвичайну сім'ю, і в трейлері Томас навіть вирішує спробувати одне з веселих занять кроликів скотитися з пагорба. Але як би Петрик (Джеймс Корден) не старався, він залишається в очах фермера бешкетником, тому разом з найкращим другом Бенджаміном (Кіген Джойс) і сестричками Флопсі (Марго Роббі), Мопсі (Елізабет Дебікі) і Бавовняним хвостиком (Дейзі Рідлі) Петрик вирішує залишити свій рідний сад і відправитися у велике місто.

Українська прем'єра «Кролика Петрика 2» очікується навесні, 26 березня.

22 жовтня 2019,  15:53 | Новини фільмів

Сага завершується, але історія буде жити вічно. Дивимося новий дубльований трейлер науково-фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса, який в українському прокаті був перейменований на «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Читати далі...
19 жовтня 2019,  02:01 | Новини фільмів

Город був тільки початком. Дивимося офіційний український трейлер пригодницької комедії для всієї родини під назвою «Кролик Петрик: Втеча до міста», який вийде на екрани навесні.

Читати далі...
17 жовтня 2019,  17:15 | Новини фільмів

Найбільш неслухняний кролик у світі повертається в тизер-трейлері пригодницької комедії для всієї родини «Кролик Петрик 2», яким щойно поділилася кіностудія Sony Pictures.

Сиквел фільму «Кролик Петрик», який вийшов на екрани в 2018 році, покаже, як Беа (Роуз Бірн), Томас (Донал Глісон) і кролики створили свою веселу сім'ю, але, незважаючи на всі його спроби стати слухняним, Петрик (Джеймс Корден) не може змінити свою репутацію пустуна. Вирішивши залишити рідний сад, Петрик відправляється у велике місто, де його витівки цінують, але коли сім'я вирушає на його пошуки, Петрику треба вирішити, яким кроликом він хоче бути.

Трьох сестричок-кролиць, друзів Петрика, озвучують Марго Роббі, Елізабет Дебікі і Дейзі Рідлі. На великі екрани новий фільм Вілла Глака вийде в лютому 2020 року. Дата його української прем'єри поки не повідомляється.

27 вересня 2019,  20:48 | Новини фільмів

Головна героїня фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера» Рей схрещує свій світловий меч з його головним лиходієм Кайло Реном на нових обкладинках листопадового випуску британського журналу про кіно Empire.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Королеви криміналу»
Мелісса МакКарті очолює ірландську мафію
9 серпня 2019,  03:21 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З кожним роком кримінальних історій, і зокрема історій про гангстерів, на великому екрані стає все менше, і поки затяті шанувальники цього жанру з передчуттям чекають виходу нового фільму Мартіна Скорсезе «Ірландець», студія New Line Cinema вирішила адаптувати гангстерський комікс від DC «Кухня», який в український прокат виходить з більш гучною назвою «Королеви криміналу» і розповідає про небезпечне тріо жінок-гангстерів.

Читати далі...