Оновлення, в яких згадується Ендрю Гарфілд

29 листопада 2018,  18:20 | Оновлення

Представляємо український трейлер нео-нуарного трилера у жанрі чорної комедії «Під Сільвер-Лейк» з Ендрю Гарфілдом у головній ролі.

Сем – 33-річний чоловік, який одного разу знайомиться із загадковою красунею Сарою, що грає в басейні біля його будинку. На наступний день дівчина зникає за досить дивних обставин. Намагаючись знайти Сару, Сем шукає будь-які зачіпки у всьому, що бачить або чує. Все це поступово відкриває перед ним похмурі глибини таємної змови в Лос-Анджелесі.

У прокат фільм «Під Сільвер-Лейк» вийде 6 грудня.

7 грудня 2017,  23:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Ендрю Гарфілд і володарка «Золотого глобуса» Клер Фой відправляються в незабутній політ у фрагменті біографічної драми «Дихай», яка є режисерським дебютом актора Енді Серкіса.

Фільм розповість реальну історію красивого й талановитого чоловіка Робіна Кавендіша. Вони з дружиною Діаною дуже люблять пригоди, але їх життя приймає драматичний оборот, коли Робін опиняється паралізованим після поліомієліту. Тим не менш, це не зупиняє пару в прагненні отримувати від життя усе і прожити його так, як вони цього хочуть, а не так, як кажуть їм лікарі.

Побачити «Дихай» в українських кінотеатрах можна вже з сьогоднішнього дня. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

25 вересня 2017,  01:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Енді Серкіс разом з виконавцями головних ролей Ендрю Гарфілдом та Клер Фой представив другий трейлер біографічної драми «Дихай». Вона розповість реальну історію молодого любителя пригод Робіна Кавендіша (Гарфілд), чия життя перевертається, коли він опиняється паралізованим після поліомієліту. Але це не зупиняє їх з дружиною Діаною (Фой), і пара починає боротися за права людей з обмеженими можливостями, щоб мати шанс жити повним життям.

Український трейлер режисерського дебюту Серкіса дивимося тут. У кіно він вийде в листопаді.

30 серпня 2017,  15:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер фільму Енді Серкіса «Дихай» з Ендрю Гарфилдом у головній ролі.

Реальна історія Робіна Кавендіша — красивого і талановитого авантюриста, життя якого розколюється на до і після, коли через перенесений поліомієліт він виявляється повністю паралізованим.

У кінотеатрах України з 23 листопада.

30 червня 2017,  19:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскарівський номінант Ендрю Гарфілд втілює в біографічній драмі «Дихай» борця за права інвалідів Робіна Кавендіша, який виявився паралізованим після поліомієліту. Спершу йому здалося, що його життя закінчилося, але його смілива дружина Діана, яку грає зірка «Корони» Клер Фой, вирішує, що він просто зобов'язаний побачити, як росте їх син. Таким чином Робін стає першим, кому вдається жити з цим діагнозом за межами лікарні, і він починає боротися за те, щоб і інші паралізовані змогли покинути її сірі стіни.

Режисером кінокартини виступив Енді Серкіс. У жовтні фільм відкриє 61-й Лондонський кінофестиваль.

12 січня 2017,  16:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик історичної драми Мартіна Скорсезе «Мовчання» показує напружену й небезпечну подорож Ендрю Гарфілда та Ліама Нісона по Японії 17 століття, куди вони відправляються, щоб проповідувати і поширювати християнське Євангеліє.

У фільмі, який виходить в український прокат 19 січня, також зіграли Адам Драйвер, Таданобу Асано та Кіаран Хайндс.

23 листопада 2016,  13:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Історична драма Мартіна Скорсезе «Мовчання» отримала свій перший трейлер, в якому двоє священиків-єзуїтів у втіленні Ендрю Гарфілда і Адама Драйвера відправляються в Японії в непросту подорож, щоб проповідувати і знайти свого зниклого наставника Ліама Нісона.

Дивимося уважно, адже мінімум номінації на «Оскар» за Кращу режисерську та операторську роботи фільму гарантовані.

28 липня 2016,  17:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Lionsgate представили перший трейлер до військовій драмі «З міркувань совісті», знятої Мелом Гібсоном. У ній Ендрю Гарфілд втілює медика Дезмонда Досса, який на передовій Другої світової війни відмовляється брати в руки зброю, бажаючи не відбирати життя, а рятувати їх.

Засновано на реальних подіях.

16 листопада 2015,  12:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Появились два первых кадра из новой исторической драмы Мартина Скорсезе «Молчание», представляющих Лиама Нисона и Эндрю Гарфилда в образах страдающих священников.

Читати далі...
5 січня 2014,  19:49 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

У продовженні культового блокбастера Пітер Паркер (Ендрю Гарфілд) під маскою Людини-павука і раніше рятує світ від лиходіїв і злочинців, а вільний час проводить зі своєю коханою Гвен (Емма Стоун), але шкільна пора наближається до кінця, і попереду героїв чекає доросле життя. Пітер пам'ятає про те, що дав батькові Гвен слово назавжди піти з життя дівчини, тим самим більше не піддаючи її небезпеці. Однак стримати цю обіцянку не так просто. Доля готує Пітеру сюрпризи: на його шляху з'явиться новий супротивник - Електро (Джеймі Фокс), а також йому буде призначено знову зустрітися з давнім приятелем Гаррі Озборном (Дейн ДеХаан) і дізнатися багато нового про минуле своєї сім'ї.

У кінотеатрах України і Росії з 24 квітня.