Новини, в яких згадується Ендрю Гарфілд

16 квітня 2022,  20:54 | Новини фільмів

Супергеройський блокбастер «Людина-павук: Додому шляху нема» здійснив мрію всіх шанувальників Людини-павука об'єднав на екрані трьох Павуків у втіленні Тома Голланда, Тобі Магуайра та Ендрю Гарфілда. І, звісно, ​​вони не змогли встояти перед тим, щоб відтворити знаменитий мем.

Читати далі...
29 березня 2022,  22:45 | Новини серіалів

Чудова новина для всіх шанувальників талановитого Ендрю Гарфілда! Вийшов трейлер його наступного проекту міні-серіалу «Під прапором небес», який за духом нагадує «Справжнього детектива».

Читати далі...
19 березня 2022,  12:16 | Новини зірок

Смілива та відважна боротьба українського народу проти країни-терориста росії надихає людей по всьому світові. Знаменитості та кінозірки один за одним висловлюють підтримку українцям та вражаються силі духу нашого народу та прагненню свободи й волі від оккупанта.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Людина-павук: Додому шляху нема»
Найкращий фільм про Людину-павука, який підірве ваш (мульти)всесвіт
17 грудня 2021,  04:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого року у зв'язку з пандемією у кіновсесвіті Marvel було повне затишшя, зате в цьому Marvel Studios радували нас практично щомісяця – якщо не фільмом, то серіалом. І наприкінці року цей супергеройський марафон завершує кінокомікс «Людина-павук: Додому шляху нема», третя сольна пригода Пітера Паркера, наймолодшого учасника Месників та наступника Залізної людини. Ми не бачили його два роки з часів прем'єри фільму «Людина-павук: Далеко від дому», але він зовсім не змінився, оскільки його третій сольник починається якраз з того місця, де закінчився другий – зі сцени, де всьому світу стало відомо, що під маскою Людини-павука ховається... Пітер Паркер.

Читати далі...
18 січня 2021,  16:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки поки безіменного супергеройського блокбастера «Людина-павук 3» перекочували з закритою кіностудії на вулиці міста Атланта, завдяки чому папараці вже встигли зловити в об'єктив своїх камер актора Тома Голланда в його суперкостюмі.

Читати далі...
24 грудня 2020,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Останнім часом Інтернетом літають чутки про те, що в майбутньому супергеройському сольнику Людини-павука у втіленні Тома Голланда з'являться Тобі Магуайр і Ендрю Гарфілд. І оскільки мріяти нам ніхто не заборонить, новий неймовірний фан-арт показує цю трійцю супергероїв разом.

Читати далі...
2 жовтня 2020,  21:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стережись, Том Голланд! Компанія Marvel Studios збирається повернути на великі екрани суперлиходія Електро з фільму «Нова Людина-павук: Висока напруга», який до цього часу не був частиною всесвіту MCU.

Читати далі...
29 листопада 2018,  18:20 | Оновлення

Представляємо український трейлер нео-нуарного трилера у жанрі чорної комедії «Під Сільвер-Лейк» з Ендрю Гарфілдом у головній ролі.

Сем – 33-річний чоловік, який одного разу знайомиться із загадковою красунею Сарою, що грає в басейні біля його будинку. На наступний день дівчина зникає за досить дивних обставин. Намагаючись знайти Сару, Сем шукає будь-які зачіпки у всьому, що бачить або чує. Все це поступово відкриває перед ним похмурі глибини таємної змови в Лос-Анджелесі.

У прокат фільм «Під Сільвер-Лейк» вийде 6 грудня.

26 березня 2018,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжий трейлер антигеройского екшену «Дедпул 2» з Райаном Рейнольдсом у головній ролі, а також нові українські трейлери мультфільму «Монстри на канікулах 3», комедії «Ти квач!» і продовження популярної франшизи «Таксі 5».

Читати далі...
24 березня 2018,  20:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Ендрю Гарфілд шукає загадкову дівчину в першому трейлері кримінального трилера «Під Сілвер-Лейк».

Фільм розповість історію хлопця на ім'я Сем (Гарфілд), який одержимий своєю новою таємничою сусідкою Сарою (Райлі Кіо). Вона зачарувала його з першого погляду, але коли вони познайомилися ближче, дівчина несподівано з'їхала зі своєї квартири посеред ночі. Сем починає розслідування обставин її зникнення, слідуючи за знаками, які вона нібито залишила спеціально для нього. Також в цій історії з'являться Тофер ГрейсЛюдина-павук 3»), Каллі ЕрнандесЛа-Ла Ленд») та Рікі ЛіндхоумОстанній будинок зліва»).

У світовий прокат картина «Під Сілвер-Лейк», яку зняв Девід Роберт МітчеллВоно»), вийде влітку.

29 грудня 2017,  18:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З 2002 року у нас було 6 фільмів, 2 перезапуски і 3 Людини-павука...

Дивимося веселий чесний трейлер супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому» від Screen Junkies, де разом з новачком франшизи Томом Холландом згадуються минулі Людини-павуки Тобі Магуайр і Ендрю Гарфілд. Незважаючи на те, що чесні трейлери часто висміюють фільми і їх недоліки, його творці все-таки відзначають, що у Sony і Marvel вийшов «відмінний перезапуск». Хоча Пітер Паркер тут знатно наламав дров, чим би точно потішив редактора Дж.Дж. Джеймсона (Дж.К. Сіммонс).

Картина Джона Воттса стала найприбутковішим супергеройським фільмом 2017 року.

7 грудня 2017,  23:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Ендрю Гарфілд і володарка «Золотого глобуса» Клер Фой відправляються в незабутній політ у фрагменті біографічної драми «Дихай», яка є режисерським дебютом актора Енді Серкіса.

Фільм розповість реальну історію красивого й талановитого чоловіка Робіна Кавендіша. Вони з дружиною Діаною дуже люблять пригоди, але їх життя приймає драматичний оборот, коли Робін опиняється паралізованим після поліомієліту. Тим не менш, це не зупиняє пару в прагненні отримувати від життя усе і прожити його так, як вони цього хочуть, а не так, як кажуть їм лікарі.

Побачити «Дихай» в українських кінотеатрах можна вже з сьогоднішнього дня. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

25 вересня 2017,  01:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Енді Серкіс разом з виконавцями головних ролей Ендрю Гарфілдом та Клер Фой представив другий трейлер біографічної драми «Дихай». Вона розповість реальну історію молодого любителя пригод Робіна Кавендіша (Гарфілд), чия життя перевертається, коли він опиняється паралізованим після поліомієліту. Але це не зупиняє їх з дружиною Діаною (Фой), і пара починає боротися за права людей з обмеженими можливостями, щоб мати шанс жити повним життям.

Український трейлер режисерського дебюту Серкіса дивимося тут. У кіно він вийде в листопаді.

30 серпня 2017,  15:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер фільму Енді Серкіса «Дихай» з Ендрю Гарфилдом у головній ролі.

Реальна історія Робіна Кавендіша — красивого і талановитого авантюриста, життя якого розколюється на до і після, коли через перенесений поліомієліт він виявляється повністю паралізованим.

У кінотеатрах України з 23 листопада.