Новини фільмів, в яких згадується Кріс Рено

28 грудня 2023,  19:00 | Новини фільмів

Наступного року нас чекає повернення легендарного лиходія-який-став-героєм Ґру та його веселої родини у пригодницькому мультфільмі «Нікчемний я 4» від студії Illumination, що робить його одним з найбільш очікуваних мультфільмів 2024 року.

Читати далі...
27 травня 2019,  18:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чим займаються ваші собаки, поки вас немає вдома? Дізнайтеся, подивившись смішний український ТБ-ролик мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», чиї допрем'єрні покази в Україні стартували 25 травня.

Читати далі...
24 квітня 2019,  18:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер пригодницько-комедійного мультфільму «Секрети домашніх тварин 2» від режисера франшизи «Нікчемний я» Кріса Рено.

Знамениті домашні улюбленці повертаються! У продовженні хітової анімаційної картини «Секрети домашніх тварин» на Макса (Петтон Освальт), Дюка (Ерік Стоунстріт), Хлою (Лейк Белл), Гіджет (Дженні Слейт), Сніжка (Кевін Гарт) та інших домашніх улюбленців різних видів і характерів чекають нові захоплюючі пригоди як у великому місті, так і за його межами.

До речі, голосом суворого пса Рустера, якого Макс зустрічає на фермі, в оригіналі став зірка франшиз «Індіана Джонс» та «Зоряні війни» Гаррісон Форд.

Українська прем'єра «Секретів домашніх тварин 2» відбудеться 30 травня.