Біографія Агнії Кузнєцової

Повне ім'я: Агния Евгеньевна Кузнецова
Народилася 15 липня 1985; Новосибірськ, СРСР (Росія)
Зріст: 160 см
Освіта: Закінчила школу у Новосибірську, відвідувала театральну студію. У 2006 році закінчила Вище театральне училище імені Б. В. Щукіна (курс Ю. Шликова).

Біографія Агнії Кузнєцової

Агнія Кузнєцова з'явилася на світ 15 липня 1985 року у Новосибірську, але рідною домівкою вона вважає село Озеро Карачі, де провела майже все дитинство. Її батько Євген Кузнєцов присвятив життя образотворчому мистецтву, а мама Майя Бядова — викладанню декоративно-прикладного мистецтву у міському педагогічному університеті.

У дитинстві вона відвідувала музичну школу, але педагоги не оцінили співочі здібності юної красуні, аргументуючи це тим, що у неї немає слуху. Потім у маленькій Агнії з'явилося нове хобі — малювання. У 8 років вона могла похвалитися непоганими масляними картинами. Пізніше вона зізнавалася, що якби з акторством не вийшло, вона вибрала б стезю художниці.

Коли Агнії виповнилося 12, її пріоритети знову змінилися — вона вирішила записатися в театральний гурток. Їй подобалося виступати на сцені, вислуховувати компліменти, а головне, насолоджуватися оплесками.

Закінчивши школу, Агнія Кузнєцова разом з батьками переїхала до Москви в надії вступити до театрального ВНЗ. Їй без проблем вдалося підкорити приймальну комісію престижної «Щуки». Наставником актриси став Юрій Веніамінович Шликов. Чомусь в навчальних спектаклях їй найчастіше довіряли чоловічі ролі. У 2006 році дівчина стала дипломованою актрисою.

Відносини Агнії Кузнєцової

Першими серйозними стосунками Агнії Кузнєцової, про які стало відомо пресі, був роман з актором Леонідом Бичевин. Доленосна зустріч відбулася ще в інституті. Познайомившись ближче, кохані почали жити разом. Але роман не витримав випробування часом.
Після розриву Агнія занурилася у жахливу депресію. Вийти з неї їй допомогла улюблена робота — деякі «заїдають» стрес, вона ж вбивала його на знімальному майданчику.
Третім обранцем талановитої актриси став Максим Петров — відомий танцюрист. Восени 2015 року пара офіційно стали чоловіком і дружиною, зігравши дуже скромне за мірками шоу-бізнесу весілля. До речі, молодят познайомила подруга Агнії — режисер Валерія Гай Германіка.
.В наприкінці 2015 року в пресі почали з'являтися чутки про те, що Агнія Кузнєцова вагітна. Приводом стали фото з округлим животом. Журналісти навіть оголосили приблизну дату пологів — травень 2016 року. Однак звісток про народження первістка шанувальники пари так і не дочекалися: чи то новина про вагітність спочатку була вигадкою, то чи актриса вважала за краще не афішувати поповнення в сімействі. Були припущення, що Кузнєцова втратила дитину, проте підтверджень цієї інформації також не було.