Крістофер ЧулакChristopher Chulack

Крістофер Чулак / Christopher Chulack
Народився 30 листопада -1
50%
0
50%
0

Фільмографія

El Asesino (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
За законами вовків (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Лонгмайр (2012) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Безсоромні (2011) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Untitled John Wells Medical Drama (2010) ... режисер
Саутленд (2009) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...