Новини, в яких згадується Даніель Еспіноса

Рецензія на фільм «Морбіус»
Як Джаред Лето (офіційно) став вампіром
8 червня 2022,  20:42 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху «Венома», який став одним із найприбутковіших блокбастерів 2018 року, студія Sony вирішила продовжити розширювати свій кіновсесвіт Людини-павука і знайшла для цього ще одного зубастого монстра-антигероя, який має потенціал сподобатися глядачам, – вампіра Морбіуса. Довго думати над вибором актора для цієї ролі не довелося, адже глядачі вже давно жартують про те, що Джаред Лето і сам є «вампіром», оскільки насилу віриться, що йому вже стукнуло 50. Але незважаючи на те, що студія отримала ідеального актора на цю роль, на рахунку якого, до того ж, є «Оскар», його перший сольник виявився дуже слабким дебютом.

Читати далі...
4 травня 2022,  21:33 | Новини фільмів

Дивимося фінальний трейлер супергеройського екшену «Морбіус» від кіностудії Sony, що подарувала нам хітові блокбастери останніх років «Людина-павук: Додому дороги нема» та «Веном».

Читати далі...
1 травня 2022,  22:50 | Новини фільмів

Студія Sony Pictures поділилася в мережі новою сценою супергеройського екшену «Морбіус», заснованого на коміксах Marvel, де герой Джареда Лето вирішує політати у... метро.

Читати далі...
26 січня 2021,  18:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лише через декілька тижнів після перенесення прем'єри кінокоміксу «Морбіус» з весни на осінь студія Sony Pictures вирішила знову внести зміни у свій графік релізів. І тепер ми побачимо Джареда Лето в ролі живого вампіра аж у 2022 році.

Читати далі...
8 грудня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня в рамках конвенції Tokyo Comic Con, яка проходила в Японії, був представлений новий трейлер супергеройського екшену «Морбіус», головну роль в якому виконує лауреат премії «Оскар» Джаред Лето.

Читати далі...
4 липня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рік тому актор Дж.К. Сіммонс приємно шокував шанувальників Людини-павука, з'явившись в сцені після титрів супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» в образі Дж. Джона Джеймсона. І це буде його далеко не остання поява на великому екрані.

Читати далі...
13 січня 2020,  20:24 | Новини фільмів

Готові до зустрічі з темним вампіром-антигероєм у втіленні Джареда Лєто? Тоді швидше вмикайте атмосферний тизер-трейлер нового супергеройського фільму «Морбіус», заснованого на коміксах Marvel.

Фільм режисера Даніеля Еспіноси покаже, як лауреат премії «Оскар» перевтілиться у загадкового вампіра Морбіуса з коміксів Marvel. Коли відомий вчений-біохімік Майкл Морбіус намагається вилікувати себе від рідкісної хвороби крові, він наважується на ризикований експеримент і в результаті заражає себе вампіризмом. Але чи зможе він після себе контролювати, чи ж повністю перетвориться на монстра?

Разом із Лєто в новому спільному проекті від Sony і Marvel зіграють Джаред Гарріс, Адріа Архона, Тайріз Гібсон та Метт Сміт. Побачити «Морбіуса» на великому екрані ми зможемо влітку, з 30 липня.

6 квітня 2019,  01:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джаред Лєто поділився першими фотографіями зі зйомок супергеройського фільму Даніеля Еспіноси «Морбіус, живий вампір», де він виконує титульну роль.

Читати далі...
26 січня 2019,  15:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту супергеройського фільму від Marvel і Sony Pictures «Морбіус, живий вампір» приєдналися зірка серіалу «Доктор Хто» Метт Сміт та Адріа Архона з фантастики «Тихоокеанський рубіж 2».

Читати далі...
16 листопада 2018,  02:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Джаред Лєто опублікував в Instagram відео, де він збриває свою бороду, і в описі зазначив, що зробив це заради свого нового проекту «Морбіус».

Читати далі...
21 березня 2017,  13:30 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо прочитати цікаву статтю про створення фантастичного фільму «Життя», який виходить в кінотеатрах України цього тижня – 23 березня.

Автори фільму «Життя» прагнули створити напружений трилер, який би привернув увагу сучасної аудиторії.

Описана в сценарії історія дуже реалістична та тримає в постійній напрузі. Усе починається з піднесеного відчуття довгоочікуваного відкриття. Однак ця атмосфера змінюється щосекунди як ми дізнаємося нові факти про субстанцію, що опинилася на борту Міжнародної Космічної Станції.

говорить Раян Рейнольдс, який знявся в стрічці разом із Джейком Джилленголом та Ребеккою Ферґюсон

Читати далі...
16 лютого 2017,  15:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. хоче, щоб Мел Гібсон став режисером «Загону самогубців 2».

Читати далі...
16 квітня 2015,  17:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Только стало известно, что голливудский военный триллер «Номер 44» запретили к показу в России, как его тут же сняли с проката в Украине и Белоруссии.

Кинофильм является экранизацией одноименного романа британского писателя Тома Роба Смита, рассказывающего о маньяке сталинского времени. Главным героем истории является бывший агент МГБ Лео Демидов, расследующий серию детских убийств.

Кроме того, что в романе остро освещается преступность в советской эпохе, автор исследует другие проблемы того времени: паранойю, систему образования, аппарат секретной милиции, детские дома, гомосексуальность в СССР и психиатрические лечебницы.

Сам роман «Child 44» был номинирован на 17 международных наград и выиграл 7. По жанру он не является документальным или историческим, но в России его экранизацию сняли с проката именно по причине «искажения истории». Российский прокатчик «Централ Партнершип» пытался цензурировать фильм, но он все равно не был допущен к прокату.

Вслед за Россией «Номер 44» изъяли из проката в Белоруссии, поскольку этим фильмом в двух странах занимался один и тот же прокатчик. Потом вдруг отозвали лицензию на его демонстрацию и в Украине. Ранее фильм должен был выйти в прокат в 20 украинских городах, и до резкой российской критики фильма никто не планировал его отменять. 

Дистрибуцией фильма в Украине занималась украинская независимая компания Multi Media Distribution, но она не смогла повлиять на решение правообладателя, который вскоре после запрета фильма в России сообщил об отзыве лицензии на прокат и в Украине.

Фильм был снят режиссером Даниэлем Эспиносой («Код доступа «Кейптаун»), а основные роли в нем сыграли известные актеры Том ХардиГари Олдман и Нуми Рапас.

Судя по ранним рейтингам, «Номер 44» вряд ли бы стал особо популярным в прокате, но после такого запрета сразу в трех странах его наверняка захотят посмотреть гораздо больше зрителей, чем предполагалось, чтобы самим понять, что в данной запрещенной экранизации такого преступного и неправдивого. Только делать это они будут уже в Интернете.

Выход в мировой прокат «Номера 44» состоится завтра, 17 апреля. В Украине фильм должен был появиться в кинотеатрах сегодня, но теперь наши зрители не увидят его на большом экране.

7 квітня 2015,  19:37 | Статті | Автор: SpaceMonkey

16 квітня в український прокат виходить американський трилер від продюсера Рідлі Скотта – фільм «Номер 44», знятий за мотивами роману Тома Роба Сміта про серійні вбивства, що відбуваються на території СРСР у період Сталіна. Роман англійського письменника був опублікований в 2008 році і отримав безліч захоплених відгуків від літературних критиків і читачів. Книга була переведена на 26 мов і удостоєна призу Асоціації детективних письменників. Серед шанувальників книги виявився знаменитий режисер, володар «Оскара» Рідлі Скотт. Захоплений епічною могутністю і детальним опрацюванням персонажів, Скотт зустрівся з письменником у своєму лондонському офісі. Завдяки цій зустрічі світ незабаром побачить одну з найбільш очікуваних екранізацій року.

Читати далі...