Новини, в яких згадується Селін Діон

28 жовтня 2020,  14:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У листопаді на великі екрани вийде зворушлива музична драма «Голос кохання», і з перших нот її трейлера ви відчуєте, що перед нами розгортається історія великої канадської співачки Селін Діон, чий голос змінив світ.

Читати далі...
28 вересня 2019,  23:21 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Всі ми знаємо, що у кожного з нас є свої недоліки, і саме цим була натхненна нова пісня канадської легенди Селін Діон «Imperfections», чий кліп дивіться нижче.

Читати далі...
15 серпня 2018,  17:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймс Корден виконав головну чоловічу роль у черговій постановці на «Дуже пізньому шоу», де він разом зі співачкою і актрисою Аріаною Гранде зіграв у власному мюзиклі за мотивами «Титаніка».

Корден і Гранде в образах Джека і Роуз з «Титаніка» виконали 13 пісень в 9 різних декораціях і встигли все це зробити всього за 5 хвилин. Їх поппурі почалося з хіта групи Styx «Come Sail Away», після вони заспівали пісні «Learn To Fly», «Just Dance», «Shape of You», «Ice Ice Baby» і «Bye Bye Bye», а завершилося все легендарною композицією Селін Діон «My Heart Will Go On».

Корден раніше зіграв в мюзиклі «У темному-темному лісі» і заспівав у мультфільмі «Тролі». Цього літа його можна було побачити в кінотеатрах в авантюрній комедії «Вісім подруг Оушена», а пісня Гранде увійшла в саундтрек минулорічної диснеївської казки «Красуня і чудовисько».

8 травня 2018,  23:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мутант-найманець Вейд Вілсон є канадцем до мозку своїх швидко відростаючих кісток і дуже цим пишається.

Вірусний промо-ролик фантастичного екшену «Дедпул 2», який вийшов сьогодні на честь початку Євробачення, дозволяє Вейду (Райан Рейнольдс) висловитися щодо того, як несправедливо, що його рідну й любиму Канаду не запросили брати участь в цьому пісенному конкурсі. Він вважає, що їх повинні були покликати лише через одну Селін Діон, і не втрачає шанс підколоти батьківщину Г'ю Джекмана Австралію, яка бере участь в Євробаченні, хоча «її майже не видно на нашій планеті».

Також Дедпул оголошує, що відправляється в Європу в рамках промо-туру сиквела й відвідає Париж, Рим, Мадрид, Лондон та Берлін.

Дивіться 5 китайських ТБ-роликів «Дедпула 2», які розкривають нові цікаві моменти. У кіно екшен Девіда Літча вийде 17 травня.

3 травня 2018,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поп-діва Селін Діон представила кліп на свій новий сингл «Ashes», який прозвучить в фантастичному екшені «Дедпул 2».

Пісня «Ashes» («Попіл») є досить драматичною, але балакучий антигерой Дедпул (Райан Рейнольдс) знайшов спосіб зробити її кліп веселим. Поки виконавиця хіта з «Титаніка» душевно співає на сцені театру під софітами, він виходить на сцену на підборах й спокусливо танцює. В кінці Дедпул каже, що це був «найпрекрасніший виступ», який він коли-небудь бачив, але просить зробити все заново, оскільки це занадто добре для «Дедпула 2».

Ви теж не були готові до такого епічного кросовера? В українські кінотеатри «Дедпул 2» прибуде через два тижні, 17 травня.

27 вересня 2017,  00:27 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Кілька років тому Аріана Гранде вперше відвідала «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», де ведучий тут же викликав її заспівати дуетом пісню «Beauty and the Beast» в стилі Селін Діон та Пібо Брайсона. Гранде відмінно вдалося передати не тільки голос Діон, а й її манеру та інтонації. З тих пір її частенько просять скопіювати когось із зірок на різних шоу.

Цікаво, що в цьому році Гранде разом з Джоном Леджендом записала свою версію славнозвісної композиції, яка прозвучала в рімейку «Красуня і чудовисько» з Еммою Вотсон.

12 серпня 2017,  20:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка «Оскара» Дженніфер Лоуренс стала першою знаменитістю, яка двічі з'явилася на обкладинці вересневого випуску журналу Vogue.

Читати далі...