Новини, в яких згадується Лора Дерн

25 червня 2022,  10:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Головною кінопрем'єрою тижня, яку ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах, виступає блокбастер «Світ Юрського періоду 3», тим часом вдома онлайн-платформи порадують нас цього тижня запальним екшеном «Людина з Торонто» з Вуді Гаррельсоном та Кевіном Гартом в головних ролях, новими сезонами хітових серіалів «Академія Амбрелла» та «Світ Дикого Заходу» і не тільки.

Читати далі...
23 червня 2022,  17:34 | Новини фільмів

Цей день настав. Незважаючи на всі перепони, в український прокат виходить очікуваний науково-фантастичний блокбастер «Світ Юрського періоду 3: Домініон», який обіцяє «епічне завершення епохи Юрського періоду». І, звичайно ж, багато зустрічей зі старими динозаврами та знайомство з новими.

Читати далі...
29 квітня 2022,  20:44 | Новини фільмів

Прибув довгоочікуваний другий трейлер пригодницької наукової фантастики «Світ Юрського періоду 3: Домініон» режисера Коліна Треворроу, який обіцяє стати «епічним завершенням ери Юрського періоду».

Читати далі...
8 жовтня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, прем'єра очікуваної фантастики «Світ Юрського періоду 3: Домініон» від продюсера Стівена Спілберга не відбудеться в 2021 році вона переїхала на цілий рік вперед і тепер очікується аж 10 червня 2022 року.

Читати далі...
9 вересня 2020,  23:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки культової наукової фантастики «Парк Юрського періоду» Сем Ніл та Джефф Голдблюм вирішили продемонструвати, що їхній броманс живий і через 25 років, записавши дует в перерві між зйомками фільму «Світ Юрського періоду 3».

Читати далі...
30 липня 2020,  20:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року лідером головної американської телепремії «Еммі» став супергеройський серіал «Хранителі» з 26 номінаціями, а за ним слідує комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» з 20 номінаціями.

Читати далі...
26 лютого 2020,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Брайс Даллас Говард оголосила про початок зйомок очікуваного науково-фантастичного фільму про динозаврів «Світ Юрського періоду 3» і розкрила його повну назву.

Читати далі...
10 лютого 2020,  04:25 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно в Лос-Анджелесі завершилася 92-а церемонія нагородження премії «Оскар». Хто ж забрав з собою додому головну статуетку?

Читати далі...
30 січня 2020,  04:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У невеличкому, але мальовничому містечку на півночі США в розпал Громадянської війни в скромному будинку сім'ї Марч ніколи не буває тихо – його стіни раз у раз стрясають сміх і крики чотирьох невгамовних сестер. Звати їх Мег, Джо, Емі і Бет, і з ними ніколи не буває нудно. Вони – чотири маленькі жінки в цьому великому світі, і це їхня історія.

Читати далі...
6 грудня 2019,  17:56 | Новини фільмів

Сірша Ронан може нарешті отримати в наступному році «Оскар», і новий фрагмент драматичного фільму «Маленькі жінки» показує, за що саме. Дивитися обов'язково.

Читати далі...
27 листопада 2019,  17:41 | Новини фільмів

Студія Sony поділилася другим трейлером своєї очікуваної адаптації роману письменниці Луїзи Мей Олкотт «Маленькі жінки», яку зняла режисер номінованого на «Оскар» фільму «Леді Бьорд» Грета Гервіг.

Драма «Маленькі жінки» розвивається у другій половині 19 століття і розповість про чотирьох невгамовних сестер Марч: Джо (Сірша Ронан), Мег (Емма Вотсон), Емі (Флоренс П'ю) та Бет (Елія Сканлен), у кожної з яких є свій талант і своя мрія. Лора Дерн грає їхню матір, а Меріл Стріп втілює їхню тітоньку, яка може здатися на перший погляд занадто суворою, але насправді дуже любить своїх племінниць-бунтарок.

Дивіться також перший фрагмент фільму «Маленькі жінки», в якому Сірша Ронан танцює з Тімоті Шаламе. У кіно з 30 січня 2020 року.

20 жовтня 2019,  01:03 | Новини фільмів

Стримінговий сервіс Netflix поділився повноцінним трейлером зворушливої сімейної драми «Шлюбна історія», головних героїв якої втілюють номінантка на премію «Золотий глобус» Скарлетт Йоханссон і номінант на премію «Оскар» Адам Драйвер.

«Шлюбна історія» є новою відвертою драмою, яку зняв американський режисер та сценарист Ноа Баумбак, на чиєму рахунку є 1 номінація на премію «Оскар». Її головними героями є Чарлі та Ніколь (Драйвер і Йоханссон), чоловік і дружина й батьки маленького Генрі (Ежі Робертсон). Коли кохання проходить, вони вирішують розлучитися, але, незважаючи на розлучення, залишаються сім'єю.

В американський прокат «Шлюбна історія», де також зіграє Лора Дерн, вийде 6 листопада, а з 6 грудня новий фільм Баумбака можна буде подивитися на Netflix.

13 серпня 2019,  23:49 | Новини фільмів

Презентуємо офіційний український трейлер очікуваної драми Грети Гервіг «Маленькі жінки», в якій зіграли Сірша Ронан, Емма Вотсон, Тімоті Шаламе, Флоренс П'ю, Елайза Сканлен, Лора Дерн і сама Меріл Стріп.

Читати далі...
1 липня 2019,  13:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Їм потрібно буде довести, що ми збрехали». Дивимося промо-ролик 5 серії 2 сезону хітової драми «Велика маленька брехня», заснованої на романі Ліян Моріарті.

Рената (Лора Дерн) стикається з результатами юридичних проблем свого чоловіка Гордона (Джеффрі Нордлінг), якого звинувачують у шахрайстві у великих розмірах, і намагається допомогти Селесті (Ніколь Кідман) з її проблемою з Мері Луїзою (Меріл Стріп). Бонні (Зої Кравіц) переживає болючі спогади з далекого минулого. Ед (Адам Скотт) опиняється перед складним вибором.

Серія «Kill Me» («Убий мене») від режисера Андреї Арнольд та сценариста Девіда Е. Келлі прибуде на екрани 8 липня за українським часом.

24 червня 2019,  12:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 4 серії 2 сезону популярної детективної драми «Велика маленька брехня» нас чекає нова костюмована вечірка. Сподіваємося, що завершиться вона не так трагічно, як попередня.

Мадлен (Різ Візерспун), Селеста (Ніколь Кідман), Джейн (Шейлін Вудлі), Бонні (Зої Кравіц) та Рената (Лора Дерн) збираються разом зі своїми дітьми, щоб відсвяткувати день народження Амабели (Айві Джордж), і Мері Луїза (Меріл Стріп) помічає за подругами невістки щось дивне.

Серія зі зловісною назвою «She Knows» («Вона знає»), режисером якої виступає володарка премії «Оскар» Андреа Арнольд, вийде 1 липня за українським часом.