Онжаню ЕллісAunjanue Ellis

Онжаню Елліс / Aunjanue Ellis
Народилася 21 лютого 1969
Зріст: 175 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Король Річард: Виховуючи чемпіонок (2021) ... Brandi Williams
Країна Лавкрафта (2020) ... Hippolyta Freeman
The Subject (2020) ... Leslie Barnes
Коли вони нас побачать (2019) ... Sharonne Salaam
Якщо Біл-стріт могла б заговорити (2018) ... Mrs. Hunt
Miss Virginia (2018) ... актриса
Останній кандидат (2016) ... Eleanor Darby
Народження нації (2016) ... Nancy
Ромео і Джульєтта в Гарлемі (2015) ... Lady Capulet, продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...