Фільмографія Эмбер Роуз Рева

Фільмографія: Актриса
Каратель (2017)
The Punisher
Dinah Madani
Смарагдове місто (2016)
Emerald City
Miranda
Індійське літо (2015)
Indian Summers
Leena Prasad
Життя в Лондоні (2015)
London Life
Anita
Син Божий (2014)
Son of God
Mary Magdalene
Що залишиться після тебе? (2013)
What Remains
Vidya
Біблія (2013)
The Bible
Mary Magdalene
Таємниця Едвіна Друда (2012)
The Mystery of Edwin Drood
Helena Landless
Азаан (2011)
Aazaan
Sofiya
Борджиа (2011)
Borgia
Maacah Bat-Talmai
Everywhere and Nowhere (2011)
Yasmin
Двійник диявола (2011)
The Devil's Double
Bride
З Парижа з любов'ю (2009)
From Paris with Love
Nichole
Агора (2009)
Agora
Sidonia
Я не можу думати гетеросексуально (2008)
I Can't Think Straight
Yasmin
Будинок Саддама (2008)
House of Saddam
Hala Hussein
Невидимий світ (2007)
The World Unseen
Begum
Війна Фойла (2002)
Foyle's War
Lea Fisher
Чисто англійські вбивства (1997)
Midsomer Murders
Jessica Myerscough
Безмовний свідок (1996)
Silent Witness
Yasmin Doshi