Новини, в яких згадується Джон Сіна

20 грудня 2023,  16:27 | Новини фільмів

З'явився офіційний український постер пригодницького екшену «Арґайл» від творця франшизи «Кінгсман» Меттью Вона, де Генрі Кавілл втілить крутого шпигуна.

Читати далі...
28 вересня 2023,  14:50 | Кастінг

Режисеру Меттью Вону так сподобалося працювати з Семюелом Л. Джексоном та Софією Бутеллою під час зйомок екшену «Кінгсман: Таємна служба», що він запросив їх у свій новий фільм про шпигунів «Аргайл» за участю Супермена.

Читати далі...
25 серпня 2023,  02:02 | Новини фільмів

Джона Сіни забагато не буває! Цього літа він зіграв у фільмах «Форсаж 10», «Місія на двох» і «Барбі», а восени його можна буде побачити у веселому екшені під назвою «Фрілансер» («Freelance»).

Читати далі...
14 липня 2023,  01:35 | Новини фільмів

В останній місяць літа, 2 серпня, в український прокат вийде очікуваний пригодницько-комедійний мультфільм «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» від студії Paramount Pictures та продюсера Сета РогенаКороль Лев», «Хлопаки»), а поки дивимося його дубльований трейлер.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Форсаж 10»
Божевільний лиходійський бенефіс Джейсона Момоа
4 липня 2023,  03:30 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Колись дуже давно (у далекі часи до коронавірусу та повномасштабного вторгнення) Він Дизель оголосив, що «Форсаж 10» буде заключною пригодою Домініка Торетто та його родини відважних гонщиків. Але йшли роки, і ось ми дійшли до десятої частини, яка точно не буде завершальною (навіть не буде передостанньою, бо вони вже планують «Форсаж 12»). У минулому фільмі творці франшизи навіть відправили кілька героїв у відкритий космос, тож перевершити себе їм було складно... Проте їм це знову вдалося, і секрет успіху досить простий Джейсон Момоа, він же кхал Дрого, він же Аквамен.

Читати далі...
27 червня 2023,  20:00 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures, яка цього року подарувала нам хітове фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв», поділилася повноцінним трейлером очікуваної пригодницької анімації для всієї родини «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів», що вийде в прокат у серпні.

Читати далі...
18 червня 2023,  07:17 | Новини фільмів

Пригодницький блокбастер режисера Луї Летерьє «Форсаж 10» шокував глядачів кількома неймовірними сюжетними поворотами наприкінці, в тому числі поверненням героїні, яка загинула кілька фільмів тому.

Читати далі...
2 червня 2023,  04:50 | Новини фільмів

У мережі з'явився офіційний трейлер пригодницького екшену «Місія на двох», який представляє неочікуваний дует Джекі Чана та Джона Сіни. А також тут ключову роль зіграє зірка популярного серіалу «Гра престолів».

Читати далі...
29 травня 2023,  19:20 | Кастінг

Зірки супергеройського екшену «Загін самогубців: Місія навиліт» Джон Сіна, він же Миротворець, та Марго Роббі, вона ж Харлі Квінн, незабаром возз'єднаються на великому екрані у сатиричній комедії «Барбі».

Читати далі...
10 лютого 2023,  20:11 | Новини фільмів

Готові до передостаннього заїзду Домініка Торетто? Тоді швидше дивіться офіційний український трейлер очікуваного пригодницького екшену «Форсаж 10», де разом з Віном Дизелем повертаються численні герої попередніх фільмів.

Читати далі...
4 листопада 2022,  22:56 | Новини фільмів

Перший кадр шпигунського фільму «Аргайл» показує актора Генрі Кавілла, відомого за роллю Супермена, в обіймах популярної співачки Дуа Ліпи.

Читати далі...
12 червня 2022,  20:33 | Новини зірок

Навіть під час війни часом відбуваються чудеса і справджуються заповітні мрії. Так і сталося з хлопцем із синдромом Дауна, якому вдалося евакуюватись із Маріуполя. Через російське вторгнення він втратив свій дім, але доля познайомила його з його кумиром Джоном Сіною.

Читати далі...
20 квітня 2022,  18:50 | Новини фільмів

Це офіційно! Він Дизель та його команда розпочали зйомки свого нового блокбастера «Форсаж 10», який буде передостанньою пригодою Домініка Торетто та його хоробрих друзів-гонщиків, що не раз (і не два) рятували світ у кіно.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Форсаж 9: Нестримна сага»
Нескінченна історія про сім'ю та швидкі тачки
20 серпня 2021,  19:02 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Можна що завгодно думати і говорити про «Форсажі», але в Голлівуді є дуже мало настільки успішних до божевілля франшиз, яким вдалося дотягнути до 9-го фільму (а якщо рахувати нещодавній спін-офф про Гоббса та Шоу, то і до 10-го), як це вдалося історії про відважних гонщиків під керівництвом Віна Дизеля, які живуть на максимальній швидкості і рятують світ під ревіння моторів своїх прокачаних тачок (а останнім часом – навіть під ревіння моторів танків). Те, що починалося, як екшен про друзів, які люблять ганяти по Лос-Анджелесу і порушувати закон, перетворилося з роками на окремий «супергеройський жанр», якийсь молодший брат Marvel і DC, хоча у Дизеля і компанії й немає ніяких суперсил. Окрім сім'ї (адже у Домініка Торетто «немає друзів», у нього «є сім'я») та відваги. І в своїй дев'ятій пригоді вони знову кинуть виклик міжнародним злочинцям і законам фізики й покажуть, що їхні тачки дійсно здатні літати...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Загін самогубців: Місія навиліт»
Фантастична Харлі Квінн та банда суперлиходіїв за версією Джеймса Ганна
5 серпня 2021,  21:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У серпні 2016 року у великі екрани вийшов супергеройський блокбастер Девіда Ейра «Загін самогубців», який представив світу команду суперлиходіїв з коміксів DC, що змушені об'єднатися і відправитися у самовбивчу місію з порятунку світу (і потім отримати мінус 10 років від свого тюремного терміну), або урядова шишка Аманда Воллер буквально підірве їхні голови. І хоча – завдяки запаморочливій суперлиходійці Харлі Квінн – «Загін» здійснив вибух в популярній культурі, глядачі і критики прийняли його зі змішаними почуттями. Але студія Warner Bros. не втрачає надії (нам би всім її оптимізм) одного разу перетворити свою супергеройську франшизу DC на гідного конкурента для Marvel, і тому для другого «Загону самогубців» навіть найняла марвелівського режисера Джеймса Ганна, який зняв культові блокбастери «Вартові Галактики» і «Вартові Галактики 2». Йому дали «повну свободу дій» (це офіційна версія студії і Ганна) і навіть дозволили зняти фільм з рейтингом 18+, як «Дедпул». Чи вдалося йому вдихнути життя в самовбивчу франшизу DC?

Читати далі...