Х.Б. УорнерH.B. Warner

50%
0
50%
0

Фільмографія

Waiting for Dogot (2014) ... актор
Frank Capra's American Dream (1997) ... actor 'Lost Horizon
Hollywood: The Golden Years (1961) ... Actor 'King of Kings'
Десять заповідей (1956) ... Amminadab
Journey Into Light (1951) ... Wiz, the Wino
Наречений повертається (1951) ... Uncle Elihu
Дикі барабани (1951) ... Maou
Перший легіон (1951) ... Fr. Jose Sierra
Сансет Бульвар (1950) ... H. B. Warner
$ 1 250
Hellfire (1949) ... Brother Joseph
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...