Едріан ЛайнAdrian Lyne

Едріан Лайн / Adrian Lyne
Народився 4 березня 1941
50%
0
50%
0

Фільмографія

Глибока вода (2022) ... режисер
Зворотні дороги (2018) ... сценарист
Невірна (2002) ... режисер, продюсер
Лоліта (1997) ... режисер
Непристойна пропозиція (1993) ... режисер
Сходи Іакова (1990) ... режисер
Фатальний потяг (1987) ... режисер
Дев'ять із половиною тижнів (1985) ... режисер
Танець-спалах (1983) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...