Новини, в яких згадується Джеймс Бедж Дейл

19 жовтня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви можете його не бачили, але він вже йде за вами... На честь наближення Геловіна кінокомпанія 20th Century Studios представила трейлер містичного горор-трилера «Порожнеча», також відомого як «Порожня людина».

Читати далі...
14 вересня 2017,  01:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures представила другий трейлер драми «Вогнеборці», заснованої на реальних подіях. Фільм, де зіграли Джош Бролін, Майлз Теллер, Дженніфер Коннеллі, Тейлор Кітч, Джеймс Бедж Дейл та Джефф Бріджес, розповість про групу хоробрих пожежних «Granite Mountain Hotshots» з Арізони, які борються з одною з найбільш смертоносних пожеж в історії, щоб захистити своє місто.

Українська прем'єра кінокартини Джозефа Косінські, який зняв «Світ забуття», переїхала з кінця вересня на листопад.

21 вересня 2015,  19:03 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо до прочитання цікаву статтю про створення фільму «Прогулянка висотою», який вийде в кінотеатрах України і РФ з 8 жовтня:

Дванадцять людей ступили на Місяць, і тільки одна людина коли-небудь ступала у порожнечу між вежами Всесвітнього торгового центру.

Роберт Земекіс, режисер таких шедеврів як «Форрест Гамп», «Вигнанець» і «Назад в майбутнє», знову використовує передові технології на користь емоційності історії.
«Прогулянка висотою» – це справжнє кіно для великого екрану, яке завдяки інноваційній фотореалістичній технології та магії IMAX® 3D надає кіноманам можливість пережити відчуття досягнення хмар.

Читати далі...
9 серпня 2014,  18:55 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Розпочалися зйомки фільму студії TriStar Productions, який отримав назву «Прогулянка» (The Walk). Режисер Роберт Земекіс. Фільм оснований на реальній історії, описаній в книзі Філіпа Петі «Сягнути небес». Актор Джозеф Гордон-Левіт грає головну роль молодого мрійника, який замахнувся на майже неможливе: здійснити нелегальний прохід по канату, натягнутому між хмарочосами Всесвітнього Торговельного Центру. Земекіс працював над сценарієм разом із Крістофером Брауном. Продюсери: Стів Старкі, Роберт Земекіс та Джек Репке. Фільм запланований до прокату на 2 жовтня 2015 року.

7 серпня, виповнилося 40 років від неймовірного шоу, влаштованого письменником.  

Дванадцять людей побували на Місяці, але лише одна людина пройшлася по канату між вежами-близнюками. І більше вже такої можливості не буде. Керований своїм наставником Папою Руді (Бен Кінгслі), Петі та його друзі з різних країн повинні подолати купу перешкод, зрад, суперечок, здійснити тисячі дзвінків, щоб підготувати та втілити в життя їхній божевільний задум. Проект очолює режисер Роберт Земекіс, відомий такими фільмами, як «Форест Гамп», «Вигнанець», «Назад у майбутнє», «Полярний експрес» та «Рейс». Фільм зніматимуть за допомогою найсучасніших фотореалістичних технологій та камер IMAX 3D, завдяки чому глядачі зможуть на власному досвіді пережити ті відчуття, які переповнюють людину, що в буквальному сенсі сягнула небес. Фільм показує Париж і Нью-Йорк 1970-х років, але над усе він присвячений вежам-близнюкам Всесвітнього Торговельного Центру.

В фільмі також знімаються: Джеймс Бедж Дейл, Бен Шварц, Шарлотта Ле Бон, Клемент Сібоні та Сезар Домбой.  

До закадрової команди увійшли: оператор Даріуш Вольскі, художник-постановник Наомі Шоан, редактор Джеремія О’Дріскол та дизайнер костюмів Сатірет Ларларб. Композитор Алан Сілвестрі.

21 травня 2013,  23:43 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З усього світу надходять панічні повідомлення про катастрофи та руйнування. Армія зомбі зростає з кожною миттю і зі швидкістю лавини захоплює світ. Але людство незламне. Найкращі агенти мусять знешкодити ворога, адже вони знають, що ніхто, крім них, це зробити не здатен.

У головних ролях: Бред Пітт, Джеймс Бедж Дейл, Ерік Уест, Мірей Інос, Метью Фокс та інші.

Дивіться в кінотеатрах України і Росії з 27 червня.

Ще доступний дубльований російською мовою третій трейлер, правда від другого він майже нічим не відрізняється, але тим не менше:

Трейлер 3 (дубльований, російський) Всесвітня війна Z