Новини, в яких згадується Лоуренс Фішберн

18 квітня 2024,  23:18 | Новини фільмів

Студія Paramount Pictures представила офіційний трейлер анімаційного екшену «Трансформери: Початок» («Transformers One»), який озвучили зірки Marvel.

Читати далі...
4 квітня 2024,  12:41 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. офіційно оголосила, що збирається зняти ще одну частину своєї хітової науково-фантастичної франшизи «Матриця», режисерами якої на цей раз не будуть сестри Вачовські.

Читати далі...
12 січня 2024,  18:32 | Кастінг

Морфей вирушить на Континент! У наступному сезоні хітового фентезі «Відьмак» з'явиться новий персонаж, якого втілить зірка франшизи «Матриця» Лоуренс Фішберн.

Читати далі...
27 березня 2023,  19:12 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер пригодницького екшен-трилера «Джон Уік 4» з Кіану Рівзом у головній ролі, який виходить в український прокат вже 30 березня.

Читати далі...
21 лютого 2023,  23:11 | Новини фільмів

Вийшов фінальний трейлер напруженого екшен-трилера Чада Стахелскі «Джон Уік 4», який є одним з найбільш очікуваних фільмів весни, і цей трейлер нагадує, чому не варто переходити дорогу легендарному Кіану Рівзу.

Читати далі...
12 листопада 2022,  09:10 | Новини фільмів

Повноцінний трейлер очікуваного екшен-трилера «Джон Уік 4» з Кіану Рівзом у головній ролі показує, що в майбутньому фільмі наш герой отримає шанс стати вільним. Його режисером традиційно виступає Чад Стахелські.

Читати далі...
18 жовтня 2022,  23:44 | Новини фільмів

За допомогою нового трейлера пригодницього фентезі «Школа Добра і Зла» («The School for Good and Evil») американська стримінгова платформа Netflix нагадала нам, що його онлайн-прем'єра відбудеться вже у цю середу, 19 жовтня.

Читати далі...
19 вересня 2022,  18:58 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix нарешті представила офіційний трейлер своєї очікуваної осінньої прем'єри — казкового фентезі «Школа Добра і Зла», що є екранізацією першого роману з хітової серії письменника Сомана Чайнані, що став бестселером за версією The New York Times.

Читати далі...
23 липня 2022,  17:46 | Новини фільмів

Бережіться, кілери, Бага Яга повертається! На конвенції Comic-Con, що зараз проходить у місті Сан-Дієго, було показано тизер-трейлер екшен-трилера «Джон Уік 4», який представляє його зірковий каст на чолі з Кіану Рівзом.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Матриця: Воскресіння» («Матриця 4»)
Кіану Рівз та його втеча з комп'ютерної гри
29 грудня 2021,  02:50 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте ту легендарну історію, яка почалася з того, що Лоренс Фішберн запропонував Кіану Рівзу вибрати між синьою та червоною пігулками? А пам'ятаєте, як за цим слідувала трилогія, що змінила світ наукової фантастики та кіно загалом? Понад двадцять років тому сестри Вачовські зняли три фільми, про які тоді говорили всі і всі намагалися розшифрувати той глибокий філософський зміст, який вклали у них творці. Вони відправили нас у світ «Матриці», і мало хто залишився таким самим після подорожі туди разом з Нео та Трініті. Трилогія здавалася завершеним шедевром, як декілька років тому Лана Вачовські, цього разу вже без сестри Ліллі, вирішила зробити свій «стрибок віри» і воскресити улюблену історію на великому екрані, що отримала дуже відповідну назву «Матриця: Воскресіння». Але чи варто в цьому випадку займатися некромантією? Зараз розберемося.

Читати далі...
8 грудня 2020,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Будьте обережні, з ним краще не жартувати! Ліам Нісон одягся тепліше та озброївся на першому кадрі свого майбутнього екшен-трилера «Крижана дорога» («The Ice Road»).

Читати далі...
14 вересня 2019,  15:43 | Новини фільмів

Поки офіційний трейлер кримінальної драми «Кокаїновий барон» був щедро приправлений нотками трилера, її український трейлер з бадьорою музикою показує, як Ніколас Кейдж з'їжджає з котушок.

Фільм режисера Джейсона Кебелла розповідає про перевезення наркотиків з Мексики через США в Канаду. Коли велика партія товару зникає, наркобарон (Баррі Пеппер) відправляє своїх кращих найманців Кухаря і Мужика (Ніколас Кейдж, Лоренс Фішберн), щоб вони з'ясували, що сталося, повернули товар і покарали винних. У трейлері ця парочка не особливо ладнає, так що залишається під питанням, хто з них доживе до кінця фільму.

В український прокат «Кокаїновий барон» прибуде 26 вересня .

12 вересня 2019,  15:21 | Новини фільмів

Ніколас Кейдж і Лоренс Фішберн опиняються на побігеньках у наркобарона в офіційному трейлері кримінальної драми з елементами трилера «Кокаїновий барон».

Кінокартина режисера і сценариста Джейсона Кебелла, над виробництвом якого працювали США і Колумбія, розповідає про перевезення наркотиків з Мексики через Сполучені Штати до Канади. Але, незважаючи на надійність перевізників, чергова партія кокаїну зникає дорогою. Канадський наркобарон (Баррі Пеппер) відправляє тих, кому довіряє (Ніколас Кейдж, Лоренс Фішберн), з'ясувати, що ж сталося з його цінним вантажем.

Українська прем'єра фільму «Кокаїнового барона», де також знялися Леслі Бібб, Коул Хаузер, Наталія Рейес, Кліфтон Коллінз мол., Пітер Фачінеллі та Адам Голдберг, очікується рівно через 2 тижні, 26 вересня.

30 травня 2019,  21:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий український трейлер пригодницької комедії Річарда Лінклейтера «Де ти поділася, Бернадетт?», в якій разом з Кейт Бланшетт зіграють Крістен Віг, Біллі Крудап, Лоренс Фішберн та Джуді Грір.

Читати далі...