Фелісіті ДжонсFelicity Jones

Фелісіті Джонс / Felicity Jones
Народилася 17 жовтня 1983; Бірмінгем, Великобританія
Зріст: 160 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Фелісіті Джонс

Dragon Rider (2020) ... актриса
За статевою ознакою (2018) ... Ruth Bader Ginsburg
Star Wars Forces of Destiny: Volume 2 (2017) ... Jyn Erso
Star Wars Forces of Destiny: Volume 1 (2017) ... Jyn Erso
Зоряні війни: Сили долі (2017) ... Jyn Erso
Бунтар-один. Зоряні війни: Історія (2016) ... Jyn Erso
Інферно (2016) ... Sienna Brooks
Голос монстра (2016) ... Mum
Автобан (2015) ... Juliette Marne
Правдива історія (2015) ... Jill Barker

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Фелісіті Джонс. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Фелісіті Джонс

Написати коментар...
Написати коментар...