Новини фільмів, в яких згадується Джонатан Грофф

30 грудня 2022,  06:15 | Новини фільмів

Врятувати родину чи врятувати світ? Дивіться перший український трейлер нового фільму від режисера стрічок «Шосте чуття», «Спліт» та «Час» М. Найта Ш'ямалана, який отримав назву «Стукіт у двері» («Knock at the Cabin»).

Читати далі...
18 серпня 2020,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіану Рівз повернувся на знімальний майданчик очікуваного науково-фантастичного бойовика «Матриця 4» після 5-місячної перерви, викликаної всесвітньою пандемією вірусу COVID-19.

Читати далі...
2 липня 2020,  19:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер мюзиклу-феномена під назвою «Гамільтон», на чиєму рахунку є безліч нагород, включаючи 11 премій «Тоні», без зайвої скромності повідомляє про те, що «історія дізнається його ім'я».

Читати далі...
23 червня 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Disney+ нарешті поділився трейлером одного зі своїх довгоочікуваних проектів записом мегапопулярного бродвейського мюзикла «Гамільтон», в якому головну роль виконує актор Лін-Мануель Міранда.

Читати далі...
29 березня 2020,  22:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Давайте співати разом! Днями студія Disney поділилася фрагментом свого хітового мультфільму «Крижане серце 2» в стилі sing-along (тобто зі словами пісні), де Ельза співає «Show Yourself».

Читати далі...
26 лютого 2020,  20:35 | Новини фільмів

Під час створення мультфільмів режисерам також інколи доводиться вирізати деякі цікаві сцени, щоб укластися в потрібний хронометраж. Так сталося і з пригодницьким фентезі «Крижане серце 2», чию нову вирізану сцену ви можете побачити нижче.

Сиквел «Крижаного серця» відправив Ельзу (Ідіна Мензел), Анну (Крістен Белл), Крістоффа (Джонатан Грофф), Олафа (Джош Гад) та Свена в зачарований ліс, де живуть духи стихій і де в юності зустрілися батьки дівчат. Вирізаний фрагмент показує, як батьки Ельзи та Анни під час своєї зустрічі в лісі грають в хованки, ось тільки у їхньої майбутньої мами є одна перевага їй допомагає веселий дух вітру.

Мультфільм «Крижане серце 2» став однією з найуспішніших анімаційних стрічок усіх часів, заробивши в світовому прокаті 1,4 мільярда доларів і отримавши номінації на премії «Оскар» та «Золотий глобус».

20 лютого 2020,  19:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилося цікаве відео зі знімального майданчика очікуваного науково-фантастичного бойовика «Матриця 4», яке показує Кіану Рівза та Керрі-Енн Мосс в їхніх культових образах Нео і Трініті.

Читати далі...
4 грудня 2019,  17:36 | Новини фільмів

Щоб підняти усім нам настрій, студія Disney опублікувала в мережі один з найкумедніших фрагментів свого фентезійного мультфільму «Крижане серце 2» за участю милого сніговика Олафа.

У сиквелі «Крижаного серця» Ельза (ІдІна Мензел), Анна (Крістен Белл), Крістофф (Джонатан Грофф), Олаф (Джош Гад) та Свен відправляються в захоплюючу подорож у зачарований ліс, де на них чекає чимало випробувань та відкриттів. Заблукавши в цьому лісі, Олаф кличе своїх подруг Анну і Ельзу, а потім вирішує покликати і якусь Саманту, хоча не знає ніякої Саманти. Розібравшись з цим, сніговик йде далі, але тут він зустрічає дух вітру, який дуже любить погратися.

Читайте також нашу рецензію на мультфільм «Крижане серце 2», який вийшов в український прокат 21 листопада.

24 листопада 2019,  17:33 | Новини фільмів

Представляємо новий український ТБ-ролик мультфільму «Крижане серце 2», який підніме настрій всім, хто любить веселого сніговика Олафа.

У новому анімаційному фентезі-мюзиклі від Disney Ельза (Ідіна Мензел), Анна (Крістен Белл), Крістофф (Джонатан Грофф), Олаф (Джош Гад) та Свен відправляються в захоплюючу подорож на Північ, в зачарований ліс, де їм належить дізнатися, звідки у Ельзи чарівні сили. Ліс розділяє героїв, і в даному ТБ-ролику Олаф кличе Анну, Ельзу і... Саманту, а потім сам сміється з того, що з ними не було ніякої Саманти.

В український прокат мультфільм «Крижане серце 2» вийшов 21 листопада. Квитки на його найближчі сеанси ви знайдете в нашій афіші.

22 листопада 2019,  19:19 | Новини фільмів

У мережі з'явився третій фрагмент фентезійного мультфільму від Disney «Крижане серце 2», який показує, що королева Еренделла та її родина люблять проводити осінні вечори за грою в шаради.

Продовження хітової анімації «Крижане серце» відправить Ельзу (Ідіна Мензел), Анну (Крістен Белл), Крістоффом (Джонатан Грофф), Олафа (Джош Гад) і Свена в доленосну подорож в зачарований ліс, але раніше вони проведуть милий сімейний вечір в замку за грою в шаради. У новому фрагменті команда хлопчиків грає проти команди дівчаток, але у перших є величезна перевага, оскільки Олаф може змінювати свою форму, як йому захочеться.

Щоб дізнатися, чи вийшло у режисерів Кріса Бака та Дженніфер Лі зняти гідний сиквел, читайте нашу рецензію на «Крижане серце 2».

20 листопада 2019,  11:09 | Новини фільмів

Свіжий півхвилинний ТБ-ролик діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» майже повністю складається з нових моментів за участю його основних персонажів, яким належить виступити на захист свого королівства.

Відео показує, як на Еренделл падає прокляття зачарованого лісу, і Ельза (Ідіна Мензел), Анна (Крістен Белл), Крістофф (Джонатан Грофф), Олаф (Джош Гад) та Свен відправляються в захоплюючу подорож, щоб його зняти. Крістофф буде за кермом, а Олаф візьме з собою ласощі. Ельза каже Анні, що «вона не може щоразу йти за нею у вогонь», на що молодша сестра відповідає старшій, що «тоді їй не варто бігти у вогонь». Загалом, як зазначає наприкінці троль, з ними не засумуєш.

Квитки на «Крижане серце 2» ви можете придбати на нашому сайті. Українська прем'єра мультфільму від Disney відбудеться в четвер, 21 листопада.

14 листопада 2019,  16:58 | Новини фільмів

У другому фрагменті мультфільму «Крижане серце 2» Анна нагадує Ельзі (і всім нам), що і без суперсил здатна гори звернути.

Продовження хітового діснеївського мультфільму «Крижане серце», який вийшов у 2013 році, відправить Ельзу (Ідіна Мензел), Анну (Крістен Белл), Крістоффа (Джонатан Грофф), Олафа (Джош Гад) і Свена в небезпечну подорож у зачарований ліс, де Ельзі належить дізнатися більше про свої сили. Будучи старшою сестрою, в даному фрагменті Ельза говорить Анні, що піде туди одна, але Анна нагадує їй, що це вона у першій частині «вилізла на засніжену гору, пережила прокляття крижаного серця і врятувала Ельзу від свого божевільного екс-бойфренда», так що вона може за себе постояти і без суперсил.

В український прокат мультфільм Кріса Бака і Дженніфер Лі вийде 21 листопада. Квитки на «Крижане серце 2» ви знайдете в нашій афіші.

8 листопада 2019,  17:12 | Новини фільмів

Студія Disney продовжує радувати нас чарівними трейлерами свого очікуваного фентезійного мультфільму-мюзиклу «Крижане серце 2». І трейлер №5 (сподіваємося, що не останній) ви можете подивитися нижче.

Мультфільм збирається розповісти нам таємниці минулого королеви Ельзи (Ідіна Мензел) і розкрити походження її магічних сил. Коли королівству Еренделл загрожує небезпека, Ельза, Анна (Крістен Белл), Крістофф (Джонатан Грофф), Олаф (Джош Гад) та Свен відправляються на північ в зачарований ліс, де на них чекають захоплюючі пригоди та нові небезпеки, з якими їм належить битися разом.

В український прокат продовження «Крижаного серця» виходить 21 листопада. І ви вже можете придбати квитки на «Крижане серце 2» на нашому сайті.

4 листопада 2019,  17:49 | Новини фільмів

Вийшов третій ТБ-ролик фентезійного мюзиклу «Крижане серце 2» від Walt Disney Animation Studios, в якому нам знову показують Ельзу і Анну в дитинстві.

Читати далі...