Статті, в яких згадується Джеймс Ван

19 грудня 2023,  22:10 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

На честь виходу в прокат останнього супергеройського екшену цього року «Аквамен і загублене королівство», який зняв режисер першого «Аквамена» Джеймс Ван, ми зібрали про нього цікаві факти.

Читати далі...
13 травня 2022,  18:15 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Популярний сайт про кіно IMDb постійно стежить за тим, на сторінки яких фільмів його користувачі заглядають найчастіше, щоб дізнатися про них щось нове. І на основі цих даних він представив десятку найочікуваніших супергеройських екшенів від Marvel та DC, які вийдуть у кіно цього та наступного року.

Читати далі...
25 травня 2015,  05:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Наймоторошніша частина успішної серії фільмів жаху «Астрал», що вже стали класикою жанру хоррор. Після переїзду до нового будинку, молоду дівчину переслідує темна сила. Демон з’являється у різних подобах і терзає, перетворюючи життя на пекло. Її батько звертається по допомогу до медіума Еліс Рейнер, яка встановлює зв’язок з потойбічним світом. У кожного зла є початок і вона повинна його знайти…

«Астрал. Частина 3» - третій фільм серії трилерів, сценаристом і режисером якої виступає Лі Вонелл. Дія третього фільму відбувається задовго до подій, що перетворили на кошмар життя родини Ламбертів, а також відчайдушних поєдинків, які Еліс вела з примарами у фільмах «Астрал» та «Астрал. Частина 2». Головною героїнею приквелу стає молода актриса Квін Бреннер (Стефані Скотт), яка відчуває, що її нещодавно померла мати намагається встановити з нею контакт. Дівчина шукає допомоги у талановитого медіума – Еліс.

Читати далі...