Гарет ЕдвардсGareth Edwards

Гарет Едвардс / Gareth Edwards
Народився 1 червня 1975; Нанітон, Велика Британія
50%
0
50%
0

Фільмографія Гарета Едвардса

Зоряні війни: Останні джедаї (2017) ... Resistance Trench Soldier
Бунтар-один. Зоряні війни: Історія (2016) ... режисер
Монстри 2: Темний континент (2014) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ґодзілла (2014) ... режисер
Монстри (2010) ... режисер, сценарист, оператор, художник (постановщик)
Factory Farmed (2008) ... режисер, сценарист
Відео з участю Гарета Едвардса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Гарета Едвардса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Гарета Едвардса

Написати коментар...
Написати коментар...