Річард АрмітеджRichard Armitage

Річард Армітедж / Richard Armitage
Народився 22 серпня 1971; Лестер, Англія, Велика Британія
Зріст: 187 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Річарда Армітеджа

Моя Зої (2019) ... James
Сторожка (2019) ... Richard
Вісім подруг Оушена (2018) ... Claude Becker
Кастлванія (2017) ... Trevor Belmont
Паломництво (2017) ... актор
Берлінська резидентура (2016) ... Daniel Miller
Розум у вогні (2016) ... актор
Аліса в Задзеркаллі (2016) ... King Oleron
Urban & the Shed Crew (2015) ... Chop
Суворе випробування (2014) ... John Proctor

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Річарда Армітеджа. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Річарда Армітеджа

Написати коментар...
Написати коментар...