Оновлення, в яких згадується Бен Вішоу

3 вересня 2020,  16:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Пристебніть ремені! Прибув довгоочікуваний другий трейлер шпигунського екшену «007: Не час помирати», режисером якого виступає Кері Фукунага, який працював над хітовим серіалом «Справжній детектив».

Читати далі...
8 грудня 2017,  11:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Пошуки роботи приводять ведмедика Паддінгтона (Бен Вішоу) в перукарню в веселому ТБ-ролику фільму «Пригоди Паддінгтона 2».

Паддінгтон прагне заробити гроші, щоб зробити тітоньці Люсі (Імелда Стонтон) на її 100-й день народження ідеальний подарунок. Але ведмежа незграбність не дає йому надовго затриматися на одному місці, і коли на новому робочому місці — в перукарні — в його руки потрапляє бритва, Паддінгтон влаштовує там великий переполох.

Персональні постери і розширений синопсис «Пригод Паддінгтона 2» ви знайдете тут. У кіно з 18 січня.

1 грудня 2017,  23:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В сімейній комедії «Пригоди Паддінгтона 2» головному герою, якого в оригіналі озвучує Бен Вішоу, а в українському дубляжі — Володимир Зеленський, доведеться знайти роботу, щоб заробити грошей і купити своїй тітці Люсі (Імелда Стонтон) на її 100-річний ювілей книжку-розкладачку з видами Лондона. І, як показує новий ТБ-ролик, він спробує себе в якості мийника вікон та перукаря, а коли доля заносить його до в'язниці, він і там утне щось неординарне, наприклад, випадково пофарбує роби в'язнів в рожевий колір.

Також дивіться перший фрагмент «Пригоди Паддінгтона 2», що показує незвичайну екскурсію по Лондону. У кіно з 18 січня.

27 листопада 2017,  22:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирушаємо в незвичайну екскурсію Лондоном в дебютному фрагменті сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2».

Відео називається «Книжка-розкладачка» і показує, як ведмежа Паддінгтон (зірка «Парфумера» Бен Вішоу) знаходить в антикварній крамниці містера Грубера (Джим Бродбент з «Гаррі Поттера») стару ілюстровану книжку, відкривши яку, можна побачити тривимірні пам'ятки столиці Великої Британії. Головний герой починає уявляти, як би його тітці Люсі (Імелда Стонтон з «Гаррі Поттера») сподобалося «побувати» в Лондоні хоча б за допомогою такої книжки, і вирішує подарувати її тітоньці на 100-річний ювілей.

Також дивимося другий український трейлер «Пригоди Паддінгтона 2», де головного героя знову дублює Володимир Зеленський. У кіно з 18 січня.

3 жовтня 2017,  20:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий трейлер британської сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2», який точно викличе у вас посмішку.

У ньому Паддінгтон (Бен Вішоу) вирішує подарувати своїй тітці Люсі на її 100-й день народження книжку-розкладачку з видами Лондона, і щоб заробити на неї, влаштовується мийником вікон. У свій вихідний разом з сімейством Браунів ведмежа відправляється в парк атракціонів, де зустрічає колись популярного та вельми підозрілого актора Фенікса Бучанана у втіленні Г'ю Гранта, який, як показує відео, задумав розбагатіти на крадіжках. Але Паддінгтон та його друзі не дадуть йому так просто вмити руки.

Український трейлер цього веселого сиквелу від режисера Пола Кінга дивіться тут. У кіно він прибуде в січні.

23 листопада 2015,  12:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кинокомпания Warner Bros. представила несколько десятков новых кадров из грядущего фантастического экшена Рона Ховарда «В сердце моря». Они показывают приключения Криса Хемсворта, который рассказал о потере веса ради новой роли, и его команды на море, а также раскрывают новых персонажей.

Читати далі...
12 жовтня 2015,  15:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Британская драма об активистках, выступающих за права женщин, «Суфражистка» обзавелась шестью новыми постерами, часть из которых показывает, как ее героинь арестовывает полиция, а вторая часть призывает своими слоганами к активному действию. 

Читати далі...
26 жовтня 2014,  03:31 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

У 1819 році американський корабель «Ессекс» з командою з двох десятків людей на борту відправився з порту в штаті Массачусетс на китобійний промисел. Восени 1820-го успішна впродовж півтора року охота була перервана атакою гігантського кашалота на судно, в результаті чого морякам довелося пересісти в шлюпки. Протягом трьох з гаком місяців вони боролися за виживання посеред океану, проте зрештою голод, канібалізм і спрага сгубили більшу частину команди, а порятунку вдалося дочекатися всього декільком китобоям, в тому числі капітану «Ессекса».

В головних ролях: Кілліан Мерфі, Кріс Хемсворт, Бен Уішоу та інші. 

В кінотеатрах України і Росії з 12 березня 2015 року.