Новини, в яких згадується Алісія Сільверстоун

21 липня 2022,  12:06 | Новини серіалів

Увага всім любителям жахів! З'явився офіційний трейлер другого сезону горор-антології «Американські історії жахів», який розкриває його акторський склад.

Читати далі...
16 квітня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер романтичного мюзиклу Рейчел Голденберг «Дівчина з долини» відправляє нас в Лос-Анджелес 80-х років, де молодь співає і танцює в яскравих вбраннях.

Читати далі...
11 травня 2018,  13:57 | Оновлення

Поспішаємо поділитися українським трейлером фільму «Книжковий клуб».

У центрі сюжету картини історія про чотирьох жінок похилого віку, які весь свій вільний час проводять в книжковому клубі за обговоренням літератури. Дізнавшись про популярність еротичного роману «П'ятдесят відтінків сірого», жінки вирішують прочитати його. Швидке знайомство з трудами письменниці Е.Л. Джеймс спричиняє за собою мимовільне розширення їх життєвих горизонтів.

«Книжковий клуб» — американський комедійний фільм, дебютна режисерська робота продюсера Білла Голдермена. У акторський склад фільму увійшли Джейн Фонда, Дайан Кітон, Алісія Сільверстоун, Енді Гарсіа, Дон Джонсон та Річард Дрейфус.

Українська прем'єра відбудеться 5 липня.

16 жовтня 2017,  03:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Колін Фаррелл та Ніколь Кідман опиняються у великій небезпеці в новому трейлері психологічного трилера «Вбивство священного оленя». Вони втілюють щасливе подружжя Стівена й Анну Мюррей, у яких є двоє прекрасних дітей. Але одного разу до них в будинок приходить син колишнього пацієнта Стівена Мартін (Баррі Кеоган), який готовий на все, щоб доктор став новим чоловіком його матері (Алісія Сільверстоун), навіть на вбивство.

Це тривожне творіння грецького режисера Йоргоса ЛантімосаЛобстер») прибуде в українські кінотеатри 30 листопада.

11 травня 2017,  17:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фрагмент сімейної комедії «Щоденник слабака 2», яка розповість про дорожні пригоди Грега Хеффлі (Джейсон Йен Дракер) та його пришелепкуватої сімейки, показує, як його мати у втіленні Алісії Сільверстоун ставить в машині, мабуть, найпопулярнішу пісню для такого випадку — «Wannabe» у виконанні Spice Girls, і з величезним ентузіазмом їй підспівує.

Повноцінний трейлер «Щоденника слабака 2», який прибуде в українські кінотеатри у серпні, дивіться тут.

31 березня 2017,  15:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер сімейної комедії «Щоденник слабака 2», де підприємливе хлопчисько Грег (Джейсон Йен Дракер) бере керування остогидлою сімейною поїздкою в свої руки, прагнучи потрапити зі старшим братом на конвенцію відеоігор.

Побачити фільм за участю Алісії Сільверстоун в українських кінотеатрах буде можливо з 10 серпня.

4 листопада 2016,  18:09 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

10 листопада на екрани виходить сімейна комедія «Розлучення з хвостом» про незвичайний шлюборозлучний процесі сімейки лікаря і хокеїста, де каменем спотикання став улюбленець сім'ї – чарівний пес Уеслі.

Головну жіночу роль у фільмі зіграла Алісія Сільверстоун – популярна голлівудська актриса, фотомодель, відома за фільмами «Вибух з минулого», «Бетмен і Робін», «Гірше не буває» та інших. Номінант на «Золотий глобус» за головну роль в серіалі «Сваха».

Читати далі...