Новини, в яких згадується Лорен Коен

29 травня 2023,  09:55 | Новини серіалів

Цього літа на телеекрани повернуться культові персонажі всесвіту «Ходячі мерці» Ніган та Меггі, які вирушать у спільну пригоду в серіалі «Ходячі мерці: Мертве місто».

Читати далі...
25 липня 2020,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Теж з нетерпінням чекаєте на фінальну серію 10 сезону постапокаліптичного серіалу «Ходячі мерці»? Тоді швидше дивіться її ексклюзивний фрагмент, представлений вчора в рамках віртуальної конвенції Comic-Con, де повертаються знайомі обличчя.

Читати далі...
27 липня 2018,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія STX Entertainment представила фінальний трейлер гостросюжетного екшен-трилера Пітера Берга «22 милі».

Фільм описують як «інстинктивний сучасний трилер» від режисера «Вцілілого», головну роль у якому виконує номінант на премію «Оскар» Марк Волберг. Він грає оперативного агента Джеймса Сільву з високоефективного та надсекретного загону ЦРУ. Супроводжуваний своєю командою професійних бійців Сільва повинен доставити важливого свідка Лі Нура (Іко Вайс) на літак, перш ніж до нього доберуться ворожі найманці.

Разом з Волбергом у бойовику знялися Лорен Кохен, Ронда Раузі та Джон Малкович.

Дивіться також другий український трейлер «22 милі». У кіно з 23 серпня.

21 липня 2018,  03:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер 9 сезону популярного серіалу «Ходячі мерці» обіцяє багато драми, багато екшену за участю зомбі і багато нових персонажів.

Читати далі...
13 липня 2018,  14:39 | Оновлення

Представляємо другий український трейлер фільму «22 милі» з Лорен Коен, Марком Волбергом та Джоном Малковичем.

Примарами називають таємний загін розвідки, який складається з елітних бійців. На паперах він не існує. Спецагенти зайняті вирішенням завдань, які неможливо вирішити стандартними способами, та завжди домагаються хорошого результату. Один з привидів під прикриттям ЦРУ повинен в таємниці вивести з Індонезії поліцейського, у якого є докази корупції політиків вищого рівня влади своєї країни. До евакуаційного літака їм потрібно подолати 22 милі...

Українська прем'єра фільму «22 милі» відбудеться 23 серпня.

9 липня 2018,  16:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер очікуваного бойовика з Двейном Джонсоном «Хмарочос», який виходить в прокат на цьому тижні, а також нові українські трейлери фільмів «Праведник 2», «Будинок з годинником у стінах», «Спекотні літні ночі» та «Це кляте серце».

Читати далі...
5 липня 2018,  01:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Ходячих мерців» Лорен Кохен та зірка «Скандалу» Скотт Фоулі відправляються рятувати світ в першому трейлері нового серіалу «Whiskey Cavalier».

Годинна драмеді з елементами екшену буде слідувати за пригодами сильного, але ласкавого суперагента ФБР Вілла Чейза (кодове ім'я «Whiskey Cavalier»). Після емоційного розриву відносин Чейзу приписують в напарники крутого оперативного агента ЦРУ Франческу «Френкі» Тровбрідж (кодове ім'я «Fiery Tribune»). Разом вони очолюють міжнародну команду кумедних та героїчних шпигунів, які періодично рятують світ (і один одного), поки Чейз та Френкі відправляються в подорож скелястими дорогами дружби, романтики та офісної політики.

Дата прем'єри серіалу «Whiskey Cavalier», який продюсують Девід ХемінгсонЯк я зустрів вашу маму», «Кістки») та Білл ЛоуренсКлініка», «Місто хижачок»), поки не повідомляється, але він вийде на екрани восени чи взимку.

29 червня 2018,  19:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Волберг і Лорен Кохен грають крутих агентів ЦРУ в новому офіційному трейлері бойовика «22 милі».

Волберг втілює елітного агента американської розвідки Джеймса Сільву, чиїм новим завданням в Індонезії стає доставка поліцейського Лі Нура (Іко Вайс), що володіє цінною інформацією щодо масштабної терористичної змови проти США, в аеропорт. Але в дорозі на Сільву, Лі та прикриваючого їх спини агента Еліс Керр (Кохен) відкривається полювання, і вони змушені посеред міста вступити в протистояння з небезпечним ворожим загоном місцевого спецназу.

Дивіться також український трейлер бойовика «22 милі». У кіно з 16 серпня.

25 червня 2018,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов офіційний трейлер кінокартини «Крід 2» та новий трейлер фантастичного трилера «Мег», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», мультфільму «Монстри на канікулах 3» та екшену «Хмарочос».

Читати далі...
20 червня 2018,  20:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Волберг, Лорен Кохен, Джон Малкович та Ронда Раузі захищають цінного свідка в українському трейлері гостросюжетного бойовика «22 милі».

Таємний агент ЦРУ (Волберг), що працює в Індонезії, та його команда повинні доставити до аеропорту важливого свідка, від якого залежить розкриття політичної корупційної змови. Між ними та рятувальним літаком всього 22 милі шляху, де на них чатують смертельні пастки та озброєні вороги.

Українська прем'єра фільму Пітера Берга переїхала на тиждень раніше і тепер відбудеться 16 серпня.

20 травня 2018,  23:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим новые трейлеры фантастического экшена «Дэдпул 2», шпионского боевика «Миссия невыполнима: Фолаут», музыкального байопика «Богемная рапсодия», мультфильма «Суперсемейка 2», экшена «План побега 2» и нового сериала «Зачарованные».

Читати далі...
16 травня 2018,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія STX Entertainment представила офіційний трейлер бойовика «22-а миля», який зняв режисер «Врятованого» Пітер Берг.

Кінокартина розповість про Джеймса Сільву (Марк Волберг), оперативника найсекретнішого загону ЦРУ. Йому допомагає тактична команда, якої, згідно уряду, не існує. Їх новою місією стає порятунок і транспортування об'єкта, який володіє важливою інформацією, на 22-у милю для вилучення цієї інформації, перш ніж ворог їх наздожене.

В український прокат «22-а миля», де також знялися Лорен Кохен, Джон Малкович і Ронда Раузі, прибуде 23 серпня.

15 травня 2018,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер гостросюжетного бойовика «22-а миля» повідомляє, що його трейлер вийде вже сьогодні.

Дворазовий номінант на премію «Оскар» Марк Волберг втілює оперативного агента ЦРУ Джеймса Сільву, який командує дуже ефективним і надсекретних загоном спецагентів.

Компанію Волбергу у фільмі складають Лорен Кохен, Джон Малкович та Ронда Раузі.

Українська прем'єра «22-ї милі», яку зняв режисер Пітер Берг, очікується в кінці серпня.

6 березня 2018,  20:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В рядах александрійців назріває серйозний конфлікт в 11 серії 8 сезону серіалу «Ходячі мерці».

Прямуючи в Хіллтоп, Деріл (Норман Рідус) заводить людей в небезпечне болото, яке кишить зомбі; Тара (Аланна Мастерсон) категорично проти цього шляху і вирішує помститися перекинчику Двайту (Остін Амеліо), наставивши на нього пістолет; а віра Гебріела (Сет Гілліам) проходить серйозне випробування. У промо-ролику також з'являються зла Меггі (Лорен Кохен) та підступний Ніган (Джеффрі Дін Морган).

Серія «Dead or Alive Or» («Живими або мертвими або») вийде на екрани 12 березня за українським часом.

6 лютого 2018,  23:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC поділився трейлером майбутніх серій 8 сезону популярного постапокаліптичного серіалу «Ходячі мерці».

Карл (Чендлер Ріггз) намагається переконати батька, що він знову може стати тією людиною, яка чинить правильно, але Рік (Ендрю Лінкольн) в цьому не впевнений. Ніган (Джеффрі Дін Морган) хоче знайти втікачів, а Деріл (Норман Рідус) приводить людей до Меггі (Лорен Кохен) і Керол (Мелісса МакБрайд) й каже, що якщо вони будуть разом, то стануть найгіршим кошмаром для Нігана.

«Ходячі мерці» повернуться 26 лютого за українським часом.