Оновлення, в яких згадується Юен МакГрегор

14 червня 2019,  14:05 | Оновлення

Вийшов український тизер-трейлер фільму «Доктор Сон». Це продовження «Сяйва» – з Юеном МакГрегором у головній ролі. Фільм зняв режисер Майк Фленеган, відомий за серіалом «Привиди будинку на пагорбі» та фільму «Віджа. Походження зла».

Події горору відбуваються через сорок років після «Сяйва». У центрі сюжету – подорослішавший хлопчик Денні Торренс (Юен МакГрегор), який став свідком божевілля та смерті свого батька в готелі "Оверлук". Герой страждає від алкоголізму і веде життя маргінала, поки не зустрічає дівчинку Абру Стоун, яка володіє силою "сяйва". Вона просить Торренса допомогти їй врятуватися від групи мисливців на дітей з надприродними здібностями.

Картина «Доктор Сон» вийде в український прокат 7 листопада цього року.

21 червня 2018,  14:28 | Оновлення

Представляємо український трейлер науково-фантастичної мелодрами «Зої» від режисера Дрейка Дорімуса.

Головні ролі у фільмі виконали Леа Сейду007: Спектр») та Юен МакГрегорНа голці»).

Співробітники однієї з наукових лабораторій розробляють засіб, який зможе зміцнювати романтичні стосунки. Чим більше вчені просуваються в цьому дослідженні, тим цікавішими виглядають результати їх роботи.

Українська прем'єра фільму «Зої» відбудеться 19 липня.

31 травня 2018,  14:15 | Оновлення

Представляємо український трейлер фільму «Крістофер Робін».

Улюблений герой кількох поколінь Крістофер Робін (Юен МакГрегор) на порозі грандіозної пригоди! Хлопець виріс і тепер у його світі немає місця для польоту фантазії та нескінченних ігор – бізнес відбирає Крістофера навіть у власної родини. Та одного дня все зміниться... Несподівано у його житті з’являється друг дитинства – неповторний Вінні-Пух (Джим Каммінгс)…

Українська прем'єра «Крістофера Робіна» відбудеться 2 серпня.

28 березня 2017,  18:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Два Юена МакГрегора — це прекрасно, що доводить новий повноцінний трейлер 3 сезону детективної драми «Фарго», де компанію йому складуть Керрі Кун, Мері Елізабет Вінстед, Девід Тьюліс та Майкл Стулбарг, чиї герої промовляють в кінці дивакуваті фрази.

Прем'єра 3 сезону відбудеться на американському телебаченні 19 квітня.

26 березня 2017,  14:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскільки ми не можемо подивитися драму «Т2 Трейнспоттінг» («На голці 2») на великому екрані, залишається задовольнятися офіційними фрагментами. У новому відео головний герой Рентон (Юен МакГрегор) емоційно розповідає своєму старому другові Хворому (Джонні Лі Міллер), як йому в лікарні врятували життя, продовживши її ще на 30 років, але не сказали, що з ними робити.

Чому очікуваний сиквел Денні Бойла не вийшов в український прокат, читайте тут.

21 березня 2017,  02:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Традиційно новий сезон «Фарго» означає нових героїв, і в цей раз їх втілять Юен МакГрегор, Керрі Кун та Мері Елізабет Вінстед, яких ми вже бачили в першому тизері, а компанію їм складуть Девід Тьюліс та Майкл Стулбарг. Причому МакГрегор зіграє тут відразу двох персонажів: братів-близнюків Емміта і Рея Стассі, перший з яких є красенем, який завоював ринок нерухомості в Міннесоті, а другий — в'ялим офіцером з умовно-дострокового звільнення, який звинувачує брата в своєму невезінні.

Прем'єра 3 сезону популярної кримінальної драми, що отримала 2 «Золотих глобуса», відбудеться 19 квітня.

17 березня 2017,  17:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Разом з канделябром Люм'єром (Юен МакГрегор) і годинником Когсвортом (Іен МакКеллен) в проклятому замку Чудовиська (Ден Стівенс) з «Красуні і чудовиська» мешкає рояль на ім'я маестро Каденція у втіленні оскарівського номінанта Стенлі Туччі. І в новому фрагменті він показує, чому оточуючі вважають його вельми невротичним.

Ще один кумедний фрагмент «Красуні і чудовиська», де Белль (Емма Вотсон) і Чудовисько грають в сніжки, дивіться тут.

9 березня 2017,  20:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо вас ще не встиг зачарувати Люм'єр (Юен МакГрегор) в попередніх трейлерах і ТБ-роликах «Красуні і чудовиська», то це швидко виправить новий фрагмент діснєївської казки, в якому він разом з буркотливим Косвортом (Іен МакКеллен) перевіряє, як йдуть приготування до важливої вечері Белль (Емма Вотсон) і Чудовиська (Ден Стівенс), від результату якої залежить доля всіх жителів замку.

Як Чудовисько запрошувало Белль на вечерю, дивіться в попередньому фрагменті.

7 березня 2017,  18:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Відомого шотландського актора Юена МакГрегора просто не впізнати в новому тизері 3 сезону кримінальної драми «Фарго»! Актор виглядає набагато повнішим, лисішим і вусатішим, ніж ми звикли його бачити, а разом з ним тут з'являються Мері Елізабет Вінстед та Керрі Кун.

Прем'єра 3 сезону, де МакГрегор втілить одразу двох персонажів, відбудеться 19 квітня.

3 березня 2017,  16:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер продовження культової драми «Т2 Трейнспоттінг» («На голці 2») присвячений її 20-річній спадщині, яка вплинула на музичні смаки, культуру та світогляд цілого покоління. І тепер Рентон (Юен МакГрегор), Хворий (Джонні Лі Міллер), Качан (Юен Бремнер) й Бегбі (Роберт Карлайл) повертаються, щоб знову підсадити вас на свою залежність від життя.

Український трейлер кінокартини Денні Бойла, яка вийде в кіно 9 березня, дивіться тут.

28 лютого 2017,  14:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Галантний Люм'єр (Юен МакГрегор) запрошує нас разом з Белль (Емма Вотсон) стати гостями в зачарованому замку Чудовиська (Ден Стівенс) в оскарівському ТБ-ролику казки «Красуня і чудовисько».

За що Вотсон і Стівенс люблять цю історію і чому хотіли в ній зіграти, дивіться в закулісному відео.

16 лютого 2017,  16:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст діснеївського рімейку «Красуня і чудовисько», серед якого Емма Вотсон, Ден Стівенс, Люк Еванс, Юен МакГрегор і Іен Маккеллен, та режисер Білл Кондон розповіли в закулісній фічуретці про те, як сильно вони люблять цю історію і як сподіваються, що їх версія класичного мультфільму надихне і підкорить нове покоління глядачів.

Фічуретку про те, як Аріана Гранде та Джон Ледженд записували свій кавер головної пісні «Красуні і чудовиська», дивіться тут.

3 лютого 2017,  16:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У продовженні культової драми «На голці 2» («Т2 Трейнспоттінг») колишній наркоман Рентон (Юен МакГрегор) через 20 років повертається до Единбурга і вирішує допомогти своєму давньому другові Качану (Юен Бремнер), який все ще сидить на голці. Рентон бере його на пробіжку в надії показати Качану, що залежність від наркотиків можна замінити на залежність іншого роду, наприклад, від бігу або будь-якого виду спорту.

Український трейлер кінокартини Денні Бойла, яка вийде в прокат в березні, дивіться тут.