Новини, в яких згадується Джессі Ворн

17 лютого 2020,  17:02 | Новини серіалів

Кара Денверс проживає свою історію з самого початку в 100-й ювілейній серії серіалу «Супергьорл», чий промо-ролик дивіться нижче.

Містер Міксіспітлік (Томас Леннон) повертається з привабливою пропозицією для Супергьорл (Мелісса Бенойст) що коли вона зможе повернутися назад у часі і розповісти Лєні (Кеті МакГрат) свій секрет, випередивши Лекса (Джон Крайєр), чи змінить це щось? Переживаючи знову ключові моменти серіалу, Кара повинна вибрати, чи хоче вона змінити історію, щоб знову бути з Лєною подругами.

Серія, яку зняв режисер Джессі Варн, називається «It's a Super Life» («Це супержиття») і вийде на екрани 24 лютого за українським часом.

17 травня 2019,  20:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лексу Лютору вдалося розсердити Супергьорл на кадрах 22 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл», заснованого на коміксах DC.

Читати далі...
22 жовтня 2018,  15:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступна серія 4 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» отримала назву «Man of Steel» («Людина зі сталі»), але розповість не про Супермена.

Поки Супергьорл (Мелісса Бенойст) була отруєна, а її сестра Алекс (Кайлер Лі), Дж'онн (Девід Хервуд) та Брейніак 5 (Джессі Рат) намагаються врятувати її життя, серія розповість історію про те, як Бен Локвуд (Сем Вітвер) став безжалісним Агентом Ліберті.

Режисером серії, яка вийде на екрани 29 жовтня за українським часом, виступає Джессі Варн. Він також зняв прем'єрну серію 4 сезону.

9 жовтня 2018,  02:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара повертається на роботу і стає ментором майбутньої супергероїні Мрійниці на офіційних кадрах 1 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Читати далі...
19 червня 2018,  16:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я не буду вбивати. Навіть її.»

Супергероїня Нешнл-Сіті відстоює свої моральні принципи у фрагменті фінальної 23 серії 3 сезону «Супергьорл».

Команда проводить в DEO збори, щоб визначитися з планом дій щодо Рейн (Одетт Еннейбл). Джеймс (Мехкад Брукс) повідомляє, що поки Кара (Мелісса Бенойст) була в Арго, то Лєна (Кеті МакГрат) з'ясувала, що Рейн можна вбити величезною дозою криптоніту. Але Супергьорл категорично не згодна з цим планом і хоче знайти інший спосіб зупинити Вбивцю світів. І тут Алура (Еріка Дюранс) каже дочці, що «часом ми повинні зробити те, що йде врозріз з нашими принципами».

Фінальна серія «Поразки і перемоги», яку зняв Джессі Варн, вийшла на американському телебаченні учора, 18 червня. «Супергьорл» повернеться на екрани восени.

13 червня 2018,  15:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик 23 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», де Землі знову загрожує знищення.

Офіційний синопсис заключної серії сезону не видає багато, повідомляючи лише, що Супергьорл (Мелісса Бенойст) і її команда сходиться з Сереною (Анджалі Джай) в епічній битві за Землю. Разом з цим промо-ролик показує, що захисникам Нешнл-Сіті належить битися не тільки з Темною криптонкою, а й з Рейн (Одетт Еннейбл), яка говорить тут Супергьорл, що та не може перемогти в цій битві.

Серія «Battles Lost and Won» («Поразки і перемоги»), режисером якої виступив Джессі Варн, вийде на екрани 19 червня за українським часом.

30 січня 2018,  20:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга Вбивця світів бешкетує в промо-ролику 13 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Супергьорл».

Агенти ДЕО зловили ще одну Вбивцю світів, Пьюріті (Кріс Маршалл), в надії, що вона допоможе Супергьорл (Мелісса Бенойст) в боротьбі з Рейн (Одетт Еннейбл). Але Пьюріті, яка тут демонструє свої круті сили, з легкістю відкидаючи звуковою хвилею Супергьорл, вдається втекти, і суперлиходійка влаштовує в підземці справжній хаос.

Серія «Both Sides Now» («На обидві сторони»), яку зняв Джессі ВарнФлеш», «Щоденники вампіра»), вийде 6 лютого за українським часом.

26 вересня 2016,  12:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новый полноценный трейлер первой серии 3 сезона «Флэша» показывает знакомство главного героя с Кидом Флэшем, а кадры — воссоединение с родителями.

Читати далі...
14 травня 2016,  13:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В предпоследней серии 2 сезона «Флэша» ожидается очередной кроссовер со «Стрелой», и в ней появится Кэти Кэссиди в образе Черной сирены из параллельной вселенной.

Читати далі...