Рецензії, в яких згадується Вілл Феррелл

30 червня 2020,  01:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пісенний конкурс «Євробачення», який щорічно проходить в Європі з 1956 року і збирає на одній сцені найталановитіших і найяскравіших виконавців з різних країн, в цьому році було скасовано у зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу, і, як не дивно, у стримінгової платформи Netflix був запасний план з цього приводу (який ніяк не можна було передбачити). Вона зняла музичну комедію про цей конкурс, назвавши її епічно «Музичний конкурс Євробачення: Історія групи Fire Saga».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ноель»
Анна Кендрік намагається врятувати Різдво
19 листопада 2019,  23:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

В останні роки, на превеликий жаль багатьох глядачів, майже всі фільми про різдвяні свята перекочували з кінотеатрів на стримінгові сервіси, і тепер конкуренцію Netflix в боротьбі за серця тих, хто любить зимові казки, вирішила скласти нова стримінгова платформа Disney+. І її першою спробою в цьому напрямку стала сімейна комедія «Ноель» з номінанткою на премію «Оскар» Анною Кендрік у ролі дочки Санти.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Лего. Фільм 2»
Повернення безжурного Еммета та його друзів
8 лютого 2019,  03:31 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році креативні уми Філа Лорда і Крістофера Міллера подарували світу мультфільм «Лего Фільм», чиї події розвиваються в знайомому кожному з дитинства всесвіту, створеному з кубиків Lego. Вони перевернули світ анімації та поклали початок успішній франшизі для дітей та дорослих, яка ще до виходу сиквела «Лего Фільм 2» обзавелася двома спін-оффами «Лего Фільм: Бетмен» і «Лего. Ніндзяго. Фільм». І, нарешті, через 5 років після виходу оригіналу на екрани повертаються добродушний Еммет, відважна Люсі і пасивно-агресивний Бетмен для своєї другої спільної пригоди, яку ви навряд чи зможете забути.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Хто в домі тато 2»
Як Мел Гібсон намагався зіпсувати Різдво
25 листопада 2017,  01:01 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Два роки тому глядачі юрбою йшли в кіно дивитися комедію «Хто в домі тато», де Марк Волберг і Вілл Феррелл змагалися між собою за звання кращого батька, і принесли їй пристойну касу в $243 млн, тому в найкоротші терміни студія Paramount Pictures випустила його продовження. І цього разу до цих вже потоваришувавших співтатусів в гості приїдуть їх «старі»: Мел Гібсон і Джон Літгоу. Причому приїдуть вони не одні, а разом зі своїми дивацтвами.

Читати далі...