Мануель МоронManuel Morón

Мануель Морон / Manuel Morón
Народився 9 червня 1956
50%
0
50%
0

Фільмографія

Mi querida cofradía (2018) ... актор
Cunetas (2017) ... Asensio
Вірші забвевния (2017) ... Hearse Driver
Siete años (2016) ... актор
Cerca de tu casa (2016) ... Martín
Ebre, del bressol a la batalla (2016) ... Manuel Azaña
Cuento de verano (2015) ... Manuel
Marsella (2014) ... Armando (Padre Sara)
Tres 60 (2013) ... актор
Horizonte (2012) ... Ermitaño

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написать комментарий...
Написать комментарий...