Новини, в яких згадується Ендрю Лінкольн

13 жовтня 2023,  00:05 | Новини серіалів

Наступного року шанувальників всесвіту «Ходячі мерці» чекає новий міні-серіал «The Walking Dead: The Ones Who Live», і у нас вже є його перші кадри.

Читати далі...
9 квітня 2020,  16:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсери культового серіалу про зомбі «Ходячі мерці» Скотт М. Гімпл і Меттью Негрете готують його новий спін-офф під назвою «Ходячі мерці: Світ за межами», і в його новому тизері повертається старий знайомий.

Читати далі...
21 липня 2018,  03:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер 9 сезону популярного серіалу «Ходячі мерці» обіцяє багато драми, багато екшену за участю зомбі і багато нових персонажів.

Читати далі...
10 квітня 2018,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC представив божевільний промо-ролик заключної 16 серії 8 сезону популярного серіалу «Ходячі мерці», яку зняв Грег Нікотеро.

Опис серії говорить, що громади виживших об'єднують свої сили під час останньої битви з Ніганом (Джеффрі Дін Морган) і Спасителями, поки розгортається повномасштабна війна. У промо-ролику Морган (Ленні Джеймс) говорить Ріку (Ендрю Лінкольн), що «ми стали гіршими, ніж ми були, і ми не можемо повернутися до минулого, тому давайте просто закінчимо це», після чого на екрані з'являється безліч різних тизерів цікавих моментів, які завершуються загальним планом хороших хлопців на пагорбі. Як вважаєте, хто з них не переживе цю війну?

Фінальна серія 8 сезону «Ходячих мерців» називається «Wrath» («Гнів»), її тривалість складе 44 хвилини, а прем'єра відбудеться 16 квітня за українським часом. Серіал повернеться з 9 сезоном цієї осені.

27 березня 2018,  02:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До кінця 8 сезону «Ходячі мерці» залишилося всього три серії, і промо-ролик 14 серії показує, що кульмінація вже близько.

Синопсис повідомляє, що бранець Звалища робить відкриття; Керол (Мелісса МакБрайд) шукає когось в найближчому лісі; Рік (Ендрю Лінкольн) і Морган (Ленні Джеймс) опиняються в оточенні незнайомців — зомбі, з якими вони круто б'ються пліч-о-пліч в даному промо-ролику. Тим часом Росіта (Крістіан Серратос) й Деріл (Норман Рідус) шпигують за Святилищем і дізнаються, що Юджин (Джош Макдермітт) робить кулі для Рятівників. А в кінці відео показує, як Джедіс (Полліанна Макінтош), озброївшись битою Люсіль, тягне кудись Нігана (Джеффрі Дін Морган). Чи зможе лиходій пережити цей день?

Серія «Still Gotta Mean Something» («Все ще має щось означати») вийде на екрани 2 квітня за українським часом. Не хвилюйтеся, «Ходячі мерці» вже продовжені на 9 сезон.

21 березня 2018,  16:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рік (Ендрю Лінкольн) та інші герої активно готуються до збройної сутички в промо-ролику 13 серії 8 сезону серіалу «Ходячі мерці».

Проблеми виникають, коли несподівані гості прибувають в Хіллтоп, а громада кидається до зброї. Також синопсис серії обіцяє, що в ній на героїв чекають відкриття, що розіб'ють їм серце. Як думаєте, кого вони стосуватимуться?

Серія «Do Not Send Us Astray» («Не вводьте нас в оману») вийде на екрани 26 березня за українським часом.

15 березня 2018,  13:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC поділився промо-роликом 12 серії 8 сезону постапокаліптичного серіалу «Ходячі мерці».

Лідери Хіллтопа опиняються перед дилемою після прибуття несподіваних гостей, а Рік (Ендрю Лінкольн) стикається віч-на-віч з Ніганом (Джеффрі Дін Морган).

Серія «The Key» («Ключ») вийде на екрани 19 березня за українським часом. 8 сезон завершиться в квітні.

26 лютого 2018,  12:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «Ходячі мерці» повернувся в неділю з драматичним епізодом, після чого канал AMC поділився промо-роликом його наступної серії.

Опис 10 серії 8 сезону повідомляє, що групи об'єднають свої сили і наблизяться до Хіллтопу; Аарон (Росс Маркванд) та Енід (Кейтлін Након) будуть шукати союзників. Промо-ролик показує, як Рік (Ендрю Лінкольн) говорить Нігану (Джеффрі Дін Морган), що хоче його вбити, а Ніган кричить Саймону (Стівен Огг), що він «зробить свою роботу», після чого Саймон бере ситуацію в свої руки.

Серія «The Lost and the Plunderers» («Втрачені і грабіжники») вийде на екрани 5 березня за українським часом.

6 лютого 2018,  23:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC поділився трейлером майбутніх серій 8 сезону популярного постапокаліптичного серіалу «Ходячі мерці».

Карл (Чендлер Ріггз) намагається переконати батька, що він знову може стати тією людиною, яка чинить правильно, але Рік (Ендрю Лінкольн) в цьому не впевнений. Ніган (Джеффрі Дін Морган) хоче знайти втікачів, а Деріл (Норман Рідус) приводить людей до Меггі (Лорен Кохен) і Керол (Мелісса МакБрайд) й каже, що якщо вони будуть разом, то стануть найгіршим кошмаром для Нігана.

«Ходячі мерці» повернуться 26 лютого за українським часом.

18 грудня 2017,  15:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC поділився промо-роликом 9 серії 8 сезону популярного серіалу «Ходячі мерці», на яку доведеться чекати більше двох місяців.

Назва серії поки не повідомляється, як і її синопсис, але відео показує серйозно налаштованих Ріка (Ендрю Лінкольн) і Меггі (Лорен Коен), Мішон (Данай Гуріра), яка б'ється з зомбі, і Керол (Мелісса МакБрайд), яка стріляє, також тут декілька разів з'являються Єзекіїль (Харі Пейтон) і Ніган (Джеффрі Дін Морган), а Деріл (Норман Рідус) говорить, що «разом ми станемо їх найстрашнішим кошмаром».

«Ходячі мерці» повернуться 26 лютого за українським часом.

28 листопада 2017,  17:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 7 серії 8 сезону популярного драматичного горору «Ходячі мерці».

Ніган (Джеффрі Дін Морган) повинен заручитися підтримкою своїх лейтенантів, щоб вирішити серйозну проблему, яка загрожує Святилищу. У той же час роздягненого Ріка (Ендрю Лінкольн) ставлять на коліна посеред звалища Сміттярів, поки його група продовжує здійснювати свій план, а до потилиці Юджина (Джош МакДермітт) приставляють пістолет.

Серія «Time for After» («Час для після») вийде на екрани 4 грудня за українським часом.

20 листопада 2017,  10:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прийшов час для рішучих дій в 6 серії 8 сезону «Ходячі мерці».

Синопсис серії говорить, що поки ситуація Ріка (Ендрю Лінкольн) та його групи поліпшується, у Хіллтопі відбувається суперечка, чиїми наслідками буде або життя, або смерть. Також промо-ролик показує, як знову зіткнувшись віч-на-віч з лідером Сміттярів Джедіс (Полліанна Макінтош), Рік стверджує, що його люди переможуть. Меггі (Лорен Коен) каже Ісусові (Том Пейн), що вони повинні покінчити з цим будь-яким способом. А Карл (Чендлер Ріггз) опиняється в оточенні зомбі.

Серія «The King, the Widow and Rick» («Король, вдова і Рік»), чия тривалість складе 64 хвилини, вийде на екрани 27 листопада за українським часом.

14 листопада 2017,  16:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У 5 серії 8 сезону серіалу «Ходячі мерці» нас відправлять в гості до Нігана (Джеффрі Дін Морган).

Після драматичних подій минулого серії ми дізнаємося, як там поживають Ніган і отець Гебріел (Сет Гілліам), які опинилися у пастці в трейлері, оточені зомбі. Рік (Ендрю Лінкольн) та Деріл (Норман Рідус) знаходять ящик вибухівки, і Деріл каже, що вони «повинні перемогти». Також ми отримаємо пильний погляд на життя Спасителій крізь знайомі очі. І повідомляється, що перша сцена даної серії буде флешбеком, який заповнить пробіл між фіналом 7 і прем'єрою 8 сезону.

Серія «The Big Scary U» («Великий страшний ти»), яка триватиме 73 хвилини, вийде на екрани 20 листопада за українським часом.

6 листопада 2017,  12:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Мирні часи залишилися далеко позаду, повідомляє промо-ролик 4 серії 8 сезону «Ходячі мерці».

У цій серії нова зброя в арсеналі Спасителів виявляється гігантською перешкодою, поки триває боротьба між силами Ріка (Ендрю Лінкольн) й силами Спасителів. Деріл (Норман Рідус) тут відстрілюється, їдучи на своє мотоциклі, а Керол (Мелісса Сюзанн МакБрайд) на останніх кадрах піднімає руки вгору та ймовірно потрапляє в полон.

Серія «Some Guy» («Якийсь хлопець») вийде на екрани 13 листопада за українським часом.

1 листопада 2017,  03:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC поділився промо-роликом до 3 серії 8 сезону серіалу «Ходячі мерці», де йде війна між тими, хто вижив.

Опис серії говорить, що конфлікт зі Спасителями призводить до непередбачених наслідків для Хіллтопа, Королівства та Олександрії, а мораль виявляється досить складною у воєнний час. Відео показує Деріла (Норман Рідус) і Керол (Мелісса Сюзанн МакБрайд), які відстрілюються від ворогів, Єзекіїля (Харі Пейтон), який здається, і Моралеса (Хуан Гебріел Парейа), який раптово повернувся в минулій серії й тепер цілиться в Ріка (Ендрю Лінкольн).

Серія «Monsters» («Монстри») вийде на екрани 6 листопада за українським часом.