Оновлення, в яких згадується Сем Клафлін

14 травня 2019,  17:24 | Оновлення

З'явився український трейлер кримінального трилера «Корупціонер» з Семом Клафліном.

Переддень Олімпійських ігор 2012 року, Лондон. Ліам – колишній в'язень, і тепер, вийшовши на свободу, намагається повернути довіру і любов сім'ї. Свого часу він потрапив у халепу через Кліффорда Каллена (Тімоті Сполл), глави злочинного синдикату, пов'язаного з великими політиками та чиновниками. Намагаючись спокутати свою провину, хлопець опиняється у центрі чергової кримінальної змови, виплутатися з якого не так просто.

Також у фільмі зіграли: Х'ю Бонневілль, Чарлі Мерфі, Адам Лонг, Лоррейн Ешборн та Девід Хейман. Українська прем'єра фільму «Корупціонер» очікується 13 червня.

20 березня 2018,  16:02 | Оновлення

Пропонуємо подивитися український трейлер пригодницького фільму «У полоні стихії» з Шейлін Вудлі і Семом Клафліним.

Їх несподівана зустріч на Таїті стала початком великого кохання. Молоді та вільні, вони відправляються в подорож по Тихому океану на розкішній яхті. Несподівано судно наздоганяє один з найпотужніших ураганів в історії, і відтепер не тільки їхнє майбутнє, а й саме життя знаходиться у полоні стихії...

Дивіться у кінотеатрах України з 28 червня.

23 жовтня 2017,  16:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер британської військової драми «Кінець шляху», в якій зіграли Сем Клафлін, Пол Беттані, Ейса Баттерфілд й Тобі Джонс. Ця історія відбувається на фронті у часи Першої світової війни, куди прибуває молодий наївний лейтенант Рейлі (Баттерфілд). Там він знаходить свого кумира й друга своєї сім'ї капітана Стенгоупа (Клафлін), не підозрюючи, як той змінився за роки служби.

Світова прем'єра фільму Сола Дібба, який зняв «Герцогиню» та «Французьку сюїту», відбулася у вересні на кінофестивалі в Торонто.

5 березня 2016,  09:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Четверо главных героев фэнтези «Охотник и Снежная Королева» вновь разделились на два враждующих лагеря на новых постерах и кадрах к фильму.

Читати далі...
1 жовтня 2015,  12:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лоуренс представила фінальний постер до прийдешньої заключної частини популярної антиутопічної франшизи «Голодні ігри: Переспівниця. Частина II».

Читати далі...