Новини, в яких згадується Вінсент Д'Онофріо

29 лютого 2024,  16:51 | Новини серіалів

Нові світлини зі знімального майданчика супергеройського серіалу «Шибайголова: Народжений заново» показують возз'єднання Метта Мердока та Вілсона Фіска.

Читати далі...
1 грудня 2023,  21:20 | Новини серіалів

Майя Лопес, антагоністка з міні-серіалу «Соколине око», повертається, щоб почати життя з чистого аркуша у трейлері свого персонального серіалу «Ехо».

Читати далі...
8 вересня 2020,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітової горор-антології «Американська історія жахів» Сара Полсон перетворюється на медсестру-монстра в новому трейлері серіального трилера «Сестра Ретчед», творцем якого також є Раян Мерфі.

Читати далі...
4 квітня 2019,  15:55 | Оновлення

Вийшов український трейлер вестерна Вінсента Д'Онофріо «Біллі Кід».

Сюжет являє собою переосмислення класичної стрічки «Пет Герріет і Біллі Кід». Хлопчик-підліток Ріо (Джейк Шур) зв'язується з головним злочинцем Дикого Заходу, Біллі Кідом (Дейн ДеХаан), щоб помститися своєму дядькові (Кріс Пратт) за смерть батька і врятувати сестру. Втягнутий в суворе протистояння між бандитом і його ворогом-шерифом Петом Герреттом (Ітан Хоук), Ріо намагається вибрати правильну сторону і вирішити, ким він же все-таки стане: злочинцем або людиною доблесті.

Фільм «Біллі Кід» з'явиться в кінотеатрах 2 травня.

22 лютого 2019,  13:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора студія Lionsgate опублікувала в мережі перший трейлер свого нового вестерну «Біллі Кід» («The Kid»), одну з основних ролей у якому виконує зірка блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Кріс Претт.

«Біллі Кід» буде слідувати за хлопчиком Ріо (Джейк Шур), який змушений тікати зі своєю сестрою (Лейла Джордж) через американський південний захід, щоб врятуватися від їхнього жорстокого дядька (Кріс Претт). На своєму шляху він зустрічає шерифа Пета Герретта (Ітан Гоук), який полює на відомого злочинця Біллі Кіда (Дейн ДеХаан). Життя Ріо за короткий час тісно переплітається з життями цих двох легендарних фігур, поки на його очах розгортається драма останніх днів Біллі Кіда. І в результаті Ріо доведеться обрати, ким він хоче стати — злочинцем чи людиною закону, — і врятувати свою сім'ю.

Режисером «Біллі Кіда» виступає Вінсент Д'Онофріо. Українські глядачі зможуть побачити це протистояння на великому екрані у квітні.

8 жовтня 2018,  14:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 3 сезоні супергеройського серіалу «Шибайголова» Метт Мердок зіткнеться з небезпечним агентом Бенджаміном «Дексом» Пойндекстером, якому присвячений новий трейлер.

Пам'ятаєте, як в офіційному трейлері 3 сезону «Шибайголови» якийсь лиходій надів костюм і маску Диявола Пекельної кухні, щоб підставити головного героя? Тепер офіційно підтверджено, що під цією маскою ховається агент Пойндекстер (Вілсон Бетел), також відомий як Мічений. Він працює в поліції і знаменитий своєю жорстокістю, за що часто отримує догану від начальства. Але незабаром він знаходить спосіб, як вбивати людей безкарно: надіти маску лінчувателя.

Метт Мердок (Чарлі Кокс) виступає проти нього, і трейлер повідомляє, що Пойндекстер виявиться серйозним супротивником — одна сцена показує, як Карен (Дебора Енн Волл) плаче і тримає на руках побитого Метта, а інша сцена натякає на те, що Пойндекстер вбиває Карен

Прем'єра 3 сезону «Шибайголови», де також повертаються Фоггі (Елден Хенсон) та Вілсон Фіск (Вінсент Д'Онофріо), відбудеться наступного тижня, 19 жовтня.

4 жовтня 2018,  19:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов офіційний трейлер 3 сезону супергеройського серіалу «Шибайголова», де костюм Шибайголови приміряє лиходій.

Метт Мердок (Чарлі Кокс) переховувався багато місяців і тепер повертається в свій світ поламаною людиною, ставлячи під питання своє майбутнє і в якості лінчувателя Шибайголови, і в якості адвоката Метта Мердока. Але коли його заклятий ворог Вілсон Фіск (Вінсент Д'Онофріо) виходить з в'язниці, Метт повинен обрати між життям в тіні та прийняттям своєї долі в якості героя.

У кінці трейлера Метт стикається з новим лиходієм, який надів костюм Шибайголови, щоб його дискредитувати. І вже офіційно підтверджено, що під його маскою ховається жорстокий суперлиходій Мічений (Bullseye).

Нові серії «Шибайголови» ви зможете подивитися на Netflix з 19 жовтня.

29 вересня 2018,  18:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix продовжує підігрівати інтерес до 3 сезону супергеройського серіалу «Шибайголова» за допомогою тизер-трейлерів, і новий з них присвячений суперлиходію Кінгпіну.

Шибайголова (Чарлі Кокс) забрав у нью-йоркського мафіозі Вілсона Фіска (Вінсент Д'Онофріо) дуже багато: його трон, його свободу і все, що було для нього важливим. Але Кінгпін, який з'являється на екрані то в помаранчевій тюремній робі, в своєму класичному білому костюмі з коміксів, заявляє, що тепер у нього відкриті очі, і що Шибайголова не помітить, коли він підбереться до нього, щоб помститися. Так що нехай випускає диявола на свободу.

Нові серії «Шибайголови» стануть доступні до перегляду на Netflix з 19 жовтня.

26 вересня 2018,  19:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лиходій Вілсон Фіск вбирається в білий костюм в новому тизер-трейлері 3 сезону супергеройського серіалу «Шибайголова».

В 3 сезоні свого сольного серіалу Шибайголова (Чарлі Кокс) знову зіткнеться з небезпечним мафіозі Вілсоном Фіском (Вінсент Д'Онофріо), відомим як Кінгпін. Зараз Фіск знаходиться за гратами, але даний трейлер натякає, що раз він одягає свій фірмовий білий костюм з коміксів, то збирається вийти на свободу. Тим часом Метт спалює свою закривавлену сорочку адвоката і окуляри, після чого надягає чорну маску Диявола Пекельної кухні і йде у пітьму.

Прем'єра нових серій «Шибайголови» відбудеться 19 жовтня.

29 березня 2018,  16:56 | Новини фільмів

У мережі з'явився безцензурний вінтажний трейлер до фільму з Брюсом Віллісом «Жага смерті». 

Режисер Елай Рот ( «Останнє вигнання диявола», «Піраньї 3D») випустив черговий фільм з «дорослим» рейтингом R. Трейлер «Жаги смерті» змонтований в стилі «грайндхаус», до якого відносять кінострічки з переважанням кадрів насильства та жорстокості.

Читати далі...
12 січня 2017,  14:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер комедії «Каліфорнійський нічний патруль», написаної і знятої Дексом Шепардом, який втілює тут відчайдушного патрульного офіцера. У нього з'являється новий напарник Майкл Пенья, і разом вони починають боротися з продажними копами.

Кінокартина, де також зіграли Крістен Белл, Адам Броді, Райан Хансен та Вінсент Д'Онофріо, вийде на екрани в березні.

18 жовтня 2016,  12:19 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Цельнометаллической оболочки» Винсент Д'Онофрио поделился закулисной фотографией со съемок фильма со Стэнли Кубриком и теплыми словами об этом выдающемся режиссере.

Читати далі...
9 вересня 2016,  17:30 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Режисер Антуан Фукуа представляє сучасну інтерпретацію класичної історії у фільмі Metro-Goldwyn-Mayer Pictures і Columbia Pictures ЧУДОВА СІМКА, а ми представлвяем докладну статтю про створення цього фільму, який старует в кінотеатрах України з 22 вересня.

Читати далі...
31 серпня 2016,  21:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікувана адаптація роману Джона Стейнбека «І програли бій», чиїм режисером і виконавцем головної ролі виступив Джеймс Франко, отримала перший трейлер, який представляє її зоряний каст по обидва боки барикад, на яких опинилися Нат Вулф, Роберт Дювалл, Ед Харріс, Сем Шепард, Вінсент Д'Онофріо, Селена Гомес, Джош Хатчерсон і Брайан Кренстон.