Новини фільмів, в яких згадується Ханна Мюррей

18 березня 2019,  01:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройських фільмів «Месники: Завершення» і «Шазам!», діснеївського мюзиклу «Аладдін», фентезійного екшену «Хеллбой» та новий трейлер без цензури 5 сезону серіалу «Ґотем», який показує народження Бейна.

Читати далі...
16 березня 2019,  15:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Доктор Хто» Метт Сміт перевтілився в сумно відомого серійного вбивцю Чарльза Менсона в біографічній драмі «Так сказав Чарлі».

Картина «Так сказав Чарлі» («Charlie Says») розповість про трьох молодих жінок, яких засудили до смерті у справі Менсона. Коли смертна кара була скасована, їхній вирок став довічним ув'язненням. До них відправили молоду аспірантку, щоб вона їх вчила, і через її сприйняття фільм буде слідувати за тим, як ув'язнені змінюються, усвідомлюючи свої жахливі злочини.

Одну з цих жінок втілить Ханна Мюррей з хітового серіалу «Гра престолів».

Світова прем'єра фільму Мері ГерронВона ж Грейс», «Костянтин», «Послідовники») відбулася у вересні 2018 року в рамках Венеціанського кінофестивалю. В американський прокат байопік «Так сказав Чарлі» вийде у травні.

27 квітня 2015,  18:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Днями завершився Tribeca Film Festival, який вже протягом 14 років щорічно проходить в Нью-Йорку. Кращим фільмом цього року визнали ісландську драму «Virgin Mountain».

«Virgin Mountain» (або «Fúsi») розповідає історію 40-річного чоловіка, який все ще живе з мамою, його дні схожі один на інший і він не бажає покинути зону свого комфорту. І тут зустріч з двома жінками перевертає його звичний світ. Автором сценарію і режисером фільму виступив Дагюр Каурі, який переміг у категорії Кращий сценарій. Також відзначили на фестивалі виконавця головної ролі Гуннара Йонссона, назвавши його Кращим актором.

Іншим лауреатом у трьох категоріях стала драма «Bridgend», натхненна реальними подіями - серією самогубств молодих людей. Фільм оповідає про дівчину-тінейджера Сару, що приїхала з батьком в маленьке уельське містечко, де самогубство виявляється дуже популярним серед юнаків та дівчат. Ханна Мюррей, що зіграла Сару, стала Кращою актрисою на кінофестивалі.

Читати далі...