Новини фільмів, в яких згадується Кайл Чандлер

2 лютого 2024,  12:07 | Новини фільмів

Через десять років перерви знаменита голлівудська акторка Кемерон Діаз повертається у світ кіно. Вона зіграє головну жіночу роль у пригодницькому екшені «Back in Action», першим кадром якого поділилася платформа Netflix.

Читати далі...
27 серпня 2022,  15:03 | Новини фільмів

Ми вже бачили Джейсона Момоа в образах жорстокого кхала, підводного супергероя, Конана-варвара та хороброго мечника зі всесвіту «Дюни», проте свого найдивнішого героя він втілить у стрічці «Маревокрай», першим тизером якої вже поділилася платформа Netflix.

Читати далі...
26 лютого 2021,  18:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Від цього поєдинку точно закипить океан! Представляємо китайський постер науково-фантастичного фільму «Ґодзілла проти Конґа», очікуваної глави кіновсесвіту MonsterVerse, що обіцяє епічний поєдинок двох монстрів з назви під водою.

Читати далі...
24 січня 2021,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найбільш очікуваний трейлер тижня (а може і всього січня) прибув! Студії Warner Bros. Pictures та Legendary Pictures поділилися сьогодні епічним трейлером науково-фантастичного блокбастера «Ґодзілла проти Конґа», який обіцяє поєдинок небачених масштабів.

Читати далі...
10 грудня 2020,  18:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Надія знаходить шлях. За допомогою нового трейлера науково-фантастичного фільму «Опівнічне небо», який зняв і головну роль в якому виконав лауреат премії «Оскар» Джордж Клуні, стримінгова платформа Netflix нагадує нам, що до його прем'єри залишилося всього 2 тижні.

Читати далі...
28 жовтня 2020,  15:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка оскароносної фантастики «Гравітація» Джордж Клуні відправляє нас в нову космічну пригоду в своїй новій режисерській роботі «Опівнічне небо», також відомій як «Доброго ранку, опівночі».

Читати далі...
26 жовтня 2020,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дворазовий лауреат премії «Оскар» Джордж Клуні намагається передати дуже важливе повідомлення в першому тизері драматичної наукової фантастики «Доброго ранку, опівночі», яким сьогодні поділився Netflix.

Читати далі...
5 вересня 2019,  18:18 | Новини фільмів

Офіційно підтверджено, що науково-фантастичний фільм «Ґодзілла проти Конга», який покаже поєдинок двох легендарних монстрів, вийде в український прокат 12 березня 2020 року.

Читати далі...
24 квітня 2019,  04:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Людство об'єднується з Ґодзіллою, щоб прогнати банду гігантських монстрів, у фінальному українському трейлері науково-фантастичного бойовика «Ґодзілла II: Король монстрів».

Продовження фільму «Ґодзілла» покаже героїчні зусилля кріптозоологічного агентства «Монарх», чиї хоробрі вчені намагаються знайти спосіб стримати гігантських монстрів, що напали на наш світ і бажають його знищити. Щоб перемогти Мотру, Родана і ультимативного кайдзю Кінга Гідору, який їх очолює, вчені вирішують викликати Ґодзіллу. Він покаже їм, хто є справжнім королем монстрів.

В український прокат фантастика Майкла Догерті, де зіграють Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Чарльз Денс, Чжан Цзиі, Бредлі Вітфорд і Кайл Чандлер, вийде напередодні літа, 30 травня.

11 грудня 2018,  00:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий український трейлер наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», який показує масштабні руйнування, спровоковані доісторичними монстрами, що розбушувалися.

Слідуючи за подіями фільмів «Ґодзілла» і «Конг: Острів черепа», третя глава франшизи «Ґодзілла: Король монстрів» зведе Ґодзіллу з одними з найвідоміших монстрів в історії популярної культури. Стрічка розповідає про героїчні зусилля криптозоологічного агентства «Монарх», яке намагається стримати гігантських монстрів. На цей раз проти потужного Ґодзілли виступають Мотра, Родан і ультимативний кайдзю триголовий монстр Кінг Гідора. І коли ці древні суперхижаки, які з плином часу перетворились на напівзабуті міфи, повстають знову, щоб зійтися в масштабному протистоянні, людству тільки й залишається, що відійти в сторону і намагатися не загинути.

Українські глядачі зможуть побачити науково-фантастичний бойовик «Ґодзілла: Король монстрів», де зіграли Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Бредлі Вітфорд, Кайл Чандлер і Чарльз Денс, на великому екрані з 30 травня 2019 року.

28 листопада 2018,  23:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив новий міжнародний трейлер науково-фантастичної картини «Ґодзілла: Король монстрів», який є скороченою версією офіційного трейлера, представленого влітку на Comic-Con.

«Ґодзілла: Король монстрів» буде продовженням фільму «Ґодзілла», який вийшов у 2014 році, і поверне на екрани секретну організацію Monarch, що займається вивченням гігантських доісторичних істот. На цей раз людство зіткнеться з новими монстрами Роданом, Мотрою і Гідорою, для боротьби з якими Ґодзілла повертається з далеких глибин.

Українська прем'єра сиквелу «Ґодзілли», головні ролі в якому виконають Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Кайл Чандлер, Саллі Гокінс, Бредлі Вітфорд, Чжан Цзиі та Кен Ватанабе, переїхала з березня на 30 травня 2019 року.

14 вересня 2018,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікуваний байопік Дем'єна Шазелла «Перша людина», в якому Райан Ґослінг відправляється на Місяць, отримав свій другий український трейлер.

Фільм Шазелла покаже життя легендарного астронавта Ніла Армстронга (Ґослінг) і його підготовку до космічної місії, в рамках якої 20 липня 1969 року він став першою людиною, яка ступила на поверхню Місяця. І щоб здійснити свою мрію, Нілу довелося подолати неймовірні фізичні і моральні випробування.

На даний момент у драми «Перша людина» є 90% позитивних рецензій критиків на сайті Rotten Tomatoes, і вона є одним з головних претендентів на майбутній «Оскар».

В український прокат «Перша людина», де також знялися Клер Фой, Пабло Шрайбер, Джейсон Кларк, Корі Столл, Кіран Хайндс і Кайл Чандлер, прибуде 22 листопада.

4 серпня 2018,  02:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Арт-постер науково-фантастичного фільму «Ґодзілла: Король монстрів» показує протистояння Ґодзілли з гігантським монстром Кінгом Гідорою, у якого є три зубасті голови.

Читати далі...
1 березня 2018,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. опублікувала новий фрагмент чорної комедії «Нічні ігри» за участю Рейчел МакАдамс та Джейсона Бейтмана.

У «Нічних іграх» МакАдамс та Бейтман втілюють подружжя Енні і Макса, які разом з друзями регулярно збираються для вечора ігор. Один з таких вечорів, який влаштував брат Макса Брукс (Кайл Чандлер), закінчується його викраденням, і парочка, не підозрюючи, що небезпека справжня, продовжує розгадувати загадки, щоб отримати приз. І на одному з етапів «гри» вони вирішують взяти в заручники трьох чоловіків в барі, як показує даний фрагмент.

Ви вже можете подивитися даний фільм в кінотеатрах України. Купуйте квитки на сеанси «Нічні ігри» на нашому сайті.

19 лютого 2018,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рейчел МакАдамс та Джейсон Бейтман беруть участь у небезпечній грі у комедії для дорослих «Нічні ігри», яка виходить у кіно цього тижня.

Читати далі...