Новини, в яких згадується Дженніфер Джейсон Лі

17 листопада 2020,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка горора «Прокляття» Андреа Райзборо переселяється в тіло чоловіка, щоб вбити Шона Біна, в науково-фантастичному трилері «Поневолені», чия прем'єра на екранах українських кінотеатрів відбудеться вже у четвер, 19 листопада.

Читати далі...
12 травня 2018,  23:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий трейлер нового драматичного міні-серіалу з Бенедиктом Камбербетчем «Патрік Мелроуз» повідомляє перші відгуки критиків.

На сайті Rotten Tomatoes екранізація романів Едварда Сент-Обіна набрала вражаючий 91% позитивних рецензій. Критики кажуть, що «Камбербетч може з легкістю отримати черговий трофей», що актор тут «пречудовий» і «був народжений зіграти цю роль», а сам серіал описують як «чаруючий», «з чорним гумором» та «неймовірними виступами».

Батьків головного героя грають Г'юго Вівінг та Дженніфер Джейсон Лі.

Перша серія «Патріка Мелроуза» виходить сьогодні, 12 травня. Наступну серію чекайте через тиждень, 19 травня.

5 травня 2018,  14:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув фінальний трейлер очікуваної екранізації серії романів Едварда Сент-Обіна «Патрік Мелроуз», де Бенедикт Камбербетч грає «роль своєї мрії».

Камбербетч втілює головного героя Патріка Мелроуза, який в даному трейлері представляється «нарцисичним, шизоїдним, суїцидальним алкоголіком». Він прибуває на похорон свого жорстокого батька (Г'юго Вівінг), і спогади про травматичне дитинство змушують Патріка битися зі своїми внутрішніми демонами, які не давали йому дихати багато років.

Мати головного героя втілює Дженніфер Джейсон Лі, а також в міні-серіалі з'являться Еллісон Вільямс, Холлідей Грейнджер і Прасанна Пуванараджа.

Прем'єра «Патріка Мелроуза» на американському телебаченні відбудеться рівно через тиждень, 12 травня.

13 квітня 2018,  03:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий офіційний трейлер драматичного міні-серіалу «Патрік Мелроуз» показує нервовий зрив головного героя у втіленні номінанта на премію «Оскар» Бенедикта Камбербетча під пісню «London Calling».

Міні-серіал, який канал Showtime описує як одночасно наповнений «стражданнями й веселістю», ґрунтується на серії визнаних романів письменника Едварда Сент-Обіна. Він слідує за Патріком Мелроузом, якого грає зірка «Шерлока», від його глибоко травматичного дитинства до зловживання наркотиками і алкоголем й, нарешті, до одужання.

Прем'єра «Патріка Мелроуза», де також зіграють Дженніфер Джейсон Лі, Г'юго Вівінг і Холлідей Грейнджер, відбудеться 12 травня.

31 березня 2018,  00:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«А ви можете витримати свою сім'ю?»

Канал Showtime випустив новий промо-ролик драматичного міні-серіалу «Патрік Мелроуз», який представляє травмованого персонажа Бенедикта Камбербетча.

Камбербетч грає наркомана і алкоголіка Патріка Мелроуза, в чиїй голові звучать різні голоси. Заради своїх маленьких синів він відчайдушно намагається залікувати душевні рани, нанесені йому в дитинстві жорстоким батьком (Г'юго Вівінг) і матір'ю (Дженніфер Джейсон Лі), яка мовчки потурала його поведінці.

Також дивіться перший фрагмент «Патріка Мелроуза», де Камбербетч влаштовує собі знатний бенкет. Прем'єра серіалу відбудеться 12 травня.

20 березня 2018,  14:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний фрагмент драматичного міні-серіалу від каналу Showtime «Патрік Мелроуз» показує Бенедикта Камбербетча, який розгулявся, й повідомляє, що його перша серія вийде у травні.

У 5-серійній драмі Камбербетч втілює плейбоя, аристократа і алкоголіка Патріка Мелроуза, який бореться зі своєю героїновою залежністю. І в даному відео він влаштовує собі королівську вечерю, напиваючись та сперечаючись зі своїми іншими я, які постійно його критикують. Батьків Патріка, чиє жахливе ставлення і зробило його травмованою та залежною людиною, втілять Дженніфер Джейсон Лі та Г'юго Вівінг.

Дивіться офіційний трейлер «Патрік Мелроуз». Прем'єра міні-серіалу, заснованого на романах письменника Едварда Сент-Обіна, відбудеться 12 травня.

5 лютого 2018,  03:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наталі Портман бореться з монстрами в новому трейлері фантастичного фільму «Анігіляція», який отримав рейтинг R (18+).

Після того як її чоловік (Оскар Айзек) повертається з дослідницької місії в зону «Мерехтіння» з жахливими травмами, біолог Лєна (Портман) викликається піти туди, щоб дізнатися, що там сталося і як можна його врятувати. Разом з чотирма відважними вченими, яких грають Дженніфер Джейсон ЛіТесса ТомпсонДжина Родрігез і Тува Новотні, вона знаходить в цій зоні щось жахливе.

Детальніше про феномен «Мерехтіння» можна дізнатися з нової фічуретки «Анігіляції» за участю каста. У кіно з 22 лютого.

27 січня 2018,  02:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулісне відео фантастичною кінокартини «Анігіляція» знайомить ближче з її загадковим світом, в якому існує небезпечна аномальна зона під назвою «Мерехтіння» («The Shimmer»).

У відео з'являються актриси Наталі Портман, Дженніфер Джейсон Лі, Тесса Томпсон, Джина Родрігез і Тува Новотни, які втілюють групу вчених, що зважилися відправитися в небезпечну місію крізь завісу «Мерехтіння», щоб дізнатися, що там сталося з попередніми дослідниками. Коли вони опиняються всередині цієї поглинаючої планету зони, то виявляють, що тварини і рослини там активно мутують. І скоро героїням доводиться відчайдушно боротися за виживання.

Дивіться другий трейлер «Анігіляція». Прем'єра кінокартини Алекса Гарленда, де також зіграв Оскар Айзек, відбудеться 22 лютого.

14 грудня 2017,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Paramount Pictures поділилася повноцінним трейлером фантастичного фільму «Анігіляція».

Володарка премії «Оскар» Наталі Портман грає військового біолога, чий чоловік у втіленні Оскара Айзека повертається з таємничою місії в стані коми. Тепер головній героїні разом з Дженніфер Джейсон Лі, Тесою Томпсон і Джиною Родрігез доводиться відправитися в загадкове місце, де не діють наші закони природи і живуть небезпечні монстри, щоб знайти відповіді на питання і врятувати чоловіка.

Дивимося перший український трейлер «Анігіляція». У кіно новий фільм режисера Алекса Гарленда вийде 22 лютого.

29 вересня 2017,  15:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув український трейлер пригодницької фантастики «Анігіляція», який повідомляє, що вона вийде в український прокат одночасно з усім світом. Це історія про біолога, яку втілює Наталі Портман, та її команду, що складається з Дженніфер Джейсон Лі, Тесси Томпсон і Джини Родрігез, які відправляються в небезпечну й захоплюючу дослідницьку місію, щоб відкрити новий світ і знайти зниклого Оскара Айзека, який грає чоловіка Портман.

В кінотеатрах України нове творіння Алекса Гарленда, який зняв хітовую «Ex Machina», можна буде побачити з 22 лютого.

27 вересня 2017,  19:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов тизер-трейлер пригодницької фантастики «Анігіляція» з володаркою «Оскара» Наталі Портман у головній ролі. Вона втілює тут біолога, яка відправляється в небезпечну і надсекретну експедицію туди, де існують інші закони природи. Компанію Портман в «Анігіляції» складуть Дженніфер Джейсон Лі, Оскар Айзек, Тесса Томпсон та Джина Родрігез.

У світовий прокат кінокартина Алекса Гарленда, номінованого на «Оскар» за фільм «Ex Machina», вийде в лютому 2018 року.

6 серпня 2017,  10:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматична комедія «Нетиповий» повідає про 18-річного хлопця Сема Гарднера (Кейр Гілкріст), у якого аутизм. Послухавши поради свого психолога, він вирішує, що прийшов час зустрічатися з дівчиною, чим шокує своїх батьків. Тепер його матері Ельзі (Дженніфер Джейсон Лі) доведеться якось змиритися з тим, що син хоче більше незалежності, а це дається їй аж ніяк не просто. Батька сімейства Дага втілює Майкл Рапапорт, а саркастичну сестру головного героя Кейсі — Бригітт Ланді-Пейн.

Прем'єра 1 сезону серіалу від продюсера «Як я зустрів вашу маму» Робії Рашид відбудеться 11 серпня на сайті Netflix.