Джон Т. КречмерJohn T. Kretchmer

Джон Т. Кречмер / John T. Kretchmer
Народився 23 липня 1954
50%
0
50%
0

Фільмографія

Ненсі Дрю (2019) ... режисер
Довічний вирок (2018) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
13 причин чому (2017) ... режисер
Рівердейл (2017) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Радіохвиля (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Я – зомбі (2015) ... режисер
Вічність (2014) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...