Джон Т. КречмерJohn T. Kretchmer

Джон Т. Кречмер / John T. Kretchmer
Народився 23 липня 1954
50%
0
50%
0

Фільмографія

Довічний вирок (2018) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
13 причин чому (2017) ... режисер
Рівердейл (2017) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Радіохвиля (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Я – зомбі (2015) ... режисер
Вічність (2014) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...