Новини, в яких згадується Девід Стретейрн

9 липня 2022,  13:22 | Новини фільмів

Наприкінці літа в український прокат вийде очікувана екранізація бестселера письменниці Делії Оуенс «Там, де співають раки», головну роль в якій виконує зірка хітового серіалу «Нормальні люди» Дейзі Едгар-Джонс.

Читати далі...
18 грудня 2020,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фільм-призер Венеційського кінофестивалю «Земля кочівників» є одним з основних претендентів на премію «Оскар» на майбутній церемонії (якщо вона, звичайно, відбудеться), і ми нарешті можемо подивитися його повноцінний трейлер, який зворушує до глибини душі.

Читати далі...
9 вересня 2020,  15:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Френсіс МакДорманд змушена вести кочове життя в першому трейлері драматичної стрічки «Земля кочівників», основою якої став роман письменниці Джессіки Брудер.

Читати далі...
1 червня 2019,  19:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Задовго до появи людей на нашій планеті правили гігантські монстри. З розвитком цивілізацій вони пішли під землю і влаштувалися там на довгий сон, поступившись місцем людству. Але з пробудженням Ґодзілли стародавні монстри заворушилися, почали позіхати, відкривати свої очі і розпрямляти свої лапки та крильця, які затекли від довгого перебування в стазисі. І коли прокидається триголовий крилатий змій Кінг Гідора, Земля здригається, а людство з домінуючого виду миттєво перетворюється на вид на межі вимирання. Тепер у людей залишається лише одна надія на порятунок – Ґодзілла.

Читати далі...
3 липня 2018,  23:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Секретних матеріалів» Джилліан Андерсон знову стикається з іншопланетним в трейлері науково-фантастичного трилера «НЛО».

Блискучий студент коледжу Дерек (Алекс Шарп з «Як розмовляти з дівчатами на вечірках»), якого з дитинства переслідують видіння НЛО, вірить, що загадкові об'єкти, які були помічені в кількох аеропортах США, як раз і є НЛО. З допомогою своєї дівчини Наталі (зірка «Дому дивних дітей» Елла Пернелл) і професора вищої математики доктора Хендрікс (Андерсон) Дерек вирішує розгадати цю таємницю, поки їх намагається зупинити спецагент ФБР Франклін Ахлс (Девід Стретейрн з «Ультиматуму Борна»).

Прем'єра фільму Райана Эслинджера на DVD і Digital відбудеться 4 вересня.