Девід СтретейрнDavid Strathairn

Девід Стретейрн / David Strathairn
Народився 26 січня 1949; Сан-Франциско, Каліфорнія, США
Зріст: 183 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Девіда Стретейрна

Nomadland (2020) ... актор
Ґодзілла II: Король монстрів (2019) ... Admiral William Stenz
У диявола є ім'я (2019) ... актор
Мій обід з Ерве (2018) ... Marty Rothstein
LCD Soundsystem: Oh Baby (2018) ... Husband
НЛО (2018) ... Franklin Ahls
Інтерв'ю з Богом (2018) ... The Man
Fast Color (2018) ... Ellis
МакМафія (2018) ... Semiyon Kleiman
Листопадові злочинці (2017) ... актор
Відео з участю Девіда Стретейрна
Зображення Девіда Стретейрна

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Девіда Стретейрна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Девіда Стретейрна

Написати коментар...
Написати коментар...