Оновлення, в яких згадується Г'ю Джекман

26 березня 2019,  10:53 | Оновлення

Мережу підкорює український трейлер мультфільму «Містер Лінк: загублена ланка еволюції».

Нова пригодницька комедія для всієї сім'ї від режисера та сценариста Кріса Батлера розповість про безстрашного натураліста та дослідника Лайонела Фрості (Хью Джекман), котрий поставив перед собою завдання розповісти світу про існування різних створінь, про яких відомо тільки з легенд. Не знаючи страху, він забирається в самі відокремлені куточки планети, мріючи знайти незвичайних істот. Його новим відкриттям стає Лінк (Зак Галіфіанакіс), так званий «відсутня ланка», що зв'язує людство з його предками по еволюційних сходах.

Прем'єра мультфільму «Містер Лінк: загублена ланка еволюції» в Україні відбудеться 11 квітня.

15 листопада 2017,  15:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Джекман співає в новому трейлері музичного байопіку «Найвеличніший шоумен».

Джекман втілює фантазера Ф.Т. Барнума, який після втрати роботи вирішує заснувати цирк і стати батьком шоу-бізнесу, приютивши під одним дахом талановитих людей, яких суспільство зробило вигнанцями. Разом з Джекманом в картині заспівають та станцюють Мішель Вільямс, Зак Ефрон, Зендея і Ребекка Фергюсон.

Слухаємо чудову пісню з трейлера «Найвеличніший шоумен» у виконанні Кіли Сеттл. У кіно фільм вийде 4 січня 2018 року.

14 жовтня 2017,  23:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другій серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня» весела компанія супергероїв відправиться у цирк. Події серії «Freakshow» («Цирк потвор») будуть відбуватися в 1870 році, коли Легенди заглянуть в гості до відомого шоумена Ф.Т. Барнума (Біллі Зейн), щоб виправити анахронізм. І в клітці його цирку вони зустрінуть... шаблезубого тигра.

Серія вийде 18 жовтня за українським часом. Після Барнума на великому екрані втілить Г'ю Джекман — в музичному байопіку «Найвеличніший шоумен».

4 липня 2017,  16:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер музичного байопіку «Найвеличніший шоумен» з Г'ю Джекманом в ролі американського шоумена Ф.Т. Барнума, який створив популярний цирк і придумав шоубізнес. Його дружину грає Мішель Вільямс, а колег по сцені — Зак Ефрон, Зендея, Ребекка Фергюсон та Кіла Сеттл.

В український прокат фільм Майкла Грейсі вийде 4 січня 2018 року.

28 червня 2017,  18:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув обіцяний трейлер музичного байопіку «Найвеличніший шоумен», де Г'ю Джекман втілює скандального американського підприємця і шоумена Ф.Т. Барнума, який заснував в 19 столітті неймовірно популярний дорожній цирк. Його дружину грає Мішель Вільямс, а колег — Зак Ефрон, Зендея Коулман та Ребекка Фергюсон.

Деталі про цей оригінальний мюзикл ви знайдете тут. «Найвеличніший шоумен» вийде в український прокат 4 січня 2018 року.

18 травня 2017,  18:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Як і обіцяли, студія 20th Century Fox і режисер Джеймс Менголд представлять на наступному тижні на Blu-ray чорно-білу версію супергеройського екшену «Логан: Росомаха», яка додасть фільму шарму в стилі жанру нуар. І її трейлер з тією самої піснею Джонні Кеша виглядає не менш драматично, ніж попередні промо-ролики фінальної частини пригод легендарного мутанта Росомахи.

Днями було оприлюднено перше спільне прослуховування Г'ю Джекмана і Дафні Кін, де актори розіграли дуже емоційну сцену з «Логана».

16 травня 2017,  20:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні виходу драматичного супергеройського фільму «Логан» на Blu-ray студія 20th Century Fox поділилася з нами відео зі спільним прослуховуванням Г'ю Джекмана та виконавиці ролі його екранної дочки Дафні Кін, де вона вирішила імпровізувати, і в результаті народилася одна з кращих сцен фільму. А Джекман отримав справжніх синців.

На Blu-ray і DVD фільм Джеймса Менголда вийде 23 травня.

15 березня 2017,  19:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь наближення прем'єри діснеївської казки «Красуня і чудовисько» з'явився новий ТБ-ролик супергеройського екшену «Логан», де йдеться про те, що хоча деяким і подобається дивитися на красунь, але ви повинні побачити чудовисько — справжнього звіра, яким є Росомаха.

Як Г'ю Джекман озвучував фінальну битву Росомахи для «Логана», де якраз дав волю своєму внутрішньому звірові, дивіться тут.

9 березня 2017,  14:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ера Росомахи Г'ю Джекмана підійшла до кінця разом з «Логаном», тому саме час згадати, з чого починався супергеройський шлях цього актора. У 1999 році Джекман проходив прослуховування на роль Росомахи в перших «Людях Ікс», і як воно відбувалося, ви можете побачити в даному відео, де актор читає свою роль разом з режисером Брайаном Сінгером.

Як Джекман 17 років по тому озвучував фінальну битву Росомахи для «Логана», смотрите тут.

7 березня 2017,  17:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Логан» Г'ю Джекман поділився закулісним відео зі зйомок, де він озвучує фінальну битву фільму за участю свого Росомахи. Перебуваючи в студії, актор повністю віддався цьому епізодові, з неймовірним почуттям розігравши бійку перед мікрофоном для більшої реалістичності.

У недавньому інтерв'ю Джекман пояснив, чому зважився на такий фінал для свого супергероя.

6 березня 2017,  13:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий український ТБ-ролик фільму «Логан: Росомаха», де Логан (Г'ю Джекман) і Чарльз Ксав'єр (Патрік Стюарт) зустрічають юну мутантку Лору (Дафні Кін), якій потрібна допомога. І хоча головний герой не хоче ні у що встрявати, він не дозволить лиходію Пірсу (Бойд Холбрук) забрати дівчинку.

У недавньому інтерв'ю Джекман пояснив, чому зважився на такий фінал для свого супергероя.

4 березня 2017,  15:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик супергеройського екшену «Логан: Росомаха», присвячений виходу фільму в світовий прокат, показує, як Росомаха у втіленні Г'ю Джекмана перетворюється на старого Логана.

Чому на «Логана» варто сходити в кіно? Читайте в нашій рецензії.

3 березня 2017,  17:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український ТБ-ролик супергеройського екшену «Логан: Росомаха», в якому Чарльз Ксав'єр (Патрік Стюарт) з вірою в серці заявляє, що тільки що знайдена дочка Росомахи (Г'ю Джекман) на ім'я Лора (Дафні Кін), у якої такий же дикий характер, все-таки стане кращою за нього.

Нашу рецензію на «Логана», який виявився одним з кращих супергеройських фільмів усіх часів, читайте тут.

22 лютого 2017,  18:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на похмурі промо-відео фільму «Логан: Росомаха», де герой Г'ю Джекмана постає перед нами однаком, який намагається триматися від усіх подалі, новий ТБ-ролик показує, як йому, Професору Ікс (Патрік Стюарт) та Лаурі Кінні (Дафні Кін) вдається зустріти в дорозі нових друзів, які готові дати мандрівникам притулок та їжу.

Що сталося з іншими мутантами в коміксах «Старий Логан», читайте тут.

9 лютого 2017,  21:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Росомаха (Г'ю Джекман) працює водієм лімузину в чорно-білому промо-ролику свого супергеройського екшену, який в українському прокаті буде називатися не просто «Логан», а «Логан: Росомаха». І ці трудові будні наганяють на героя жахливу нудьгу. Чи надовго його вистачить?

Перший фрагмент з екшену «Логан: Росомаха», де головний герой показує, що з ним все ще не варто жартувати, дивіться тут.