Омар ШаріфOmar Sharif

Омар Шаріф / Omar Sharif
Народився 10 квітня 1932
Зріст: 178 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Omar Sharif's Tribute (2015) ... актор
1001 Inventions and the World of Ibn Al-Haytham (2015) ... Grandfather
Розгойдав Касба (2013) ... Moulay Hassan Ben Amor
Замок в Італії (2013) ... Omar Sharif
Історія Голлівуду: Магнати і кінозірки (2010) ... Sherif Ali
J'ai oublié de te dire (2009) ... Jaume
Путешественник (2009) ... актор
Останній тамплієр (2009) ... Konstantine
Хассан і Марк (2008) ... Hassan / Morcus
10 000 років до н.е. (2008) ... рассказчик
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...