Новини, в яких згадується Омар Сі

22 жовтня 2023,  00:30 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Жовтень порадує усіх серіаломанів новими серіями супергеройського серіалу «Локі» та кримінального детективу «Люпен», а також нас чекає повернення божевільних пригод Ріка та Морті (які тепер будуть говорити іншими голосами), новий серіал з лавреаткою премії «Оскар» Брі Ларсон та «Падіння дому Ашерів».

Читати далі...
4 жовтня 2023,  17:44 | Новини серіалів

Вже завтра, 5 жовтня, на стримінговій платформі Netflix відбудеться прем'єра нових серій хітового кримінального серіалу «Люпен», а поки що дивимося його новий трейлер, який показує, чого чекати від майбутніх пригод Ассана Діопа. Спойлер: він планує здійснити своє найбільш захвале пограбування.

Читати далі...
25 червня 2022,  10:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Головною кінопрем'єрою тижня, яку ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах, виступає блокбастер «Світ Юрського періоду 3», тим часом вдома онлайн-платформи порадують нас цього тижня запальним екшеном «Людина з Торонто» з Вуді Гаррельсоном та Кевіном Гартом в головних ролях, новими сезонами хітових серіалів «Академія Амбрелла» та «Світ Дикого Заходу» і не тільки.

Читати далі...
13 квітня 2022,  20:11 | Новини фільмів

Веселі напарники Усман та Франсуа готові до ще однієї порції захопливих пригод у новому трейлері комедійного бойовика «Жарти в сторону 2», яким сьогодні поділилася стримінгова платформа Netflix.

Читати далі...
6 березня 2021,  18:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він повертається! Стримінгова платформа Netflix поділилася в п'ятницю новим тизером свого мегапопулярного серіалу «Люпен», який показує, що чекає героя Омара Сі в його другій частині.

Читати далі...
30 січня 2021,  15:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пробач, Ґеральт, але ця костюмована драма тебе обігнала! Стрімингова платформа Netflix розкрила, що серіал «Бріджертони» подивилося на 6 мільйонів більше передплатників, ніж фентезі «Відьмак».

Читати далі...
3 грудня 2020,  14:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стрімінговая платформа Netflix опублікувала офіційний трейлер свого нового серіалу «Люпен», в якому роль джентльмена-грабіжника виконає популярний французький актор Омар Сі, відомий завдяки хітовим фільмам «1+1» та «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього».

Читати далі...
24 вересня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб нагадати глядачам в непрості часи пандемії, що при будь-яких обставинах в житті все одно можна знайти радість, мережа кінотеатрів «Планета кіно» готує спеціальні покази французької драматичної комедії «1+1», що надихає глядачів з 2011 року.

Читати далі...
27 лютого 2020,  16:15 | Новини фільмів

Зірка фільмів «Поклик пращурів» і «Недоторкані» Омар Сі відправляється на службу в поліцію в трейлері кримінальної драми «Нічний конвой».

Новий фільм режисерки Анн Фонтен, яка зняла номінований на «Оскар» байопік «Коко до Шанель», розповідає про нічне завдання трьох паризьких поліцейських Арістіда (Омар Сі), Вірджіні (Вірджіні Ефіра) та Еріка (Грегорі Гадебуа), яким доручають повернути одного мігранта на кордон. Поки вони їдуть в аеропорт, Віржіні вивчає справу і розуміє, що їхнього бранця вб'ють, як тільки він потрапить на батьківщину. Зіткнувшись з цією непростою дилемою, вона вирішує спробувати врятувати життя бранця, умовивши своїх колег дозволити йому втекти.

Світова прем'єра драматичної стрічки «Нічний конвой» відбулася 23 лютого в рамках Берлінського кінофестивалю. У французький прокат вона вийде у квітні. Поки невідомо, чи покажуть фільм Фонтен в українських кінотеатрах.

22 лютого 2020,  20:10 | Новини фільмів

Дивимося третій фрагмент пригодницької драми «Поклик пращурів», який показує знаковий момент для її головного героя пса Бака.

Нова екранізація знаменитої повісті Джека Лондона, яку зняв режисер Кріс Сандерс, розповідає історію справжньої дружби золотошукача Джона Торнтона (зірка культових франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд) і відважного пса Бака. Потрапивши з затишного дому в Каліфорнії в суворі холоди канадського Юкону, Бак стикається з багатьма випробуваннями, але його добре і відважне серце швидко робить його лідером упряжки, як показує даний фрагмент.

Разом з Баком у відео можна побачити акторів Омара Сі та Кару Гі коли пес відправляє упряжку крізь сніги, їхнім персонажам доводиться триматися за сани міцніше. Квитки на сеанси «Поклик пращурів» ви знайдете в нашій афіші.

18 лютого 2020,  16:31 | Новини фільмів

Легендарний голлівудський актор і зірка культових франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд втілює золотошукача Джона Торнтона в новій адаптації повісті Джека Лондона «Поклик пращурів».

Читати далі...
16 лютого 2020,  18:19 | Новини фільмів

Кінокомпанія Walt Disney Studios представила дебютний фрагмент своєї новой пригодницької драми для всієї родини «Поклик пращурів», який демонструє, що над нею працювали майстри спецефектів блокбастерів «Месники: Завершення», «Той, хто біжить по лезу 2049» і «Аквамен».

Фрагмент показує головного героя повісті Джека Лондона Бака на чолі собачої упряжки в снігах Аляски, куди в 1890-х роках в пошуках золота вирушило багато мрійників. Упряжка везе сани з Франсуазою (Кара Гі) і Перро (Омар Сі) замерзлим озером, але раптом з гір починає сходити лавина, і якщо собаки не поквапляться, їх усіх засипле тоннами снігу. Бак бере ініціативу в свої лапи і стрімголов направляє упряжку до печери, яка в результаті захищає собак і людей від лавини.

В український прокат фільм режисера Кріса Сандерса з Гаррісоном Фордом в ролі хазяїна Бака Джека Торнтона виходить 20 лютого. Квитки на сеанси «Поклик пращурів» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

3 лютого 2020,  15:39 | Новини фільмів

Кіностудія 20th Century Fox, яку нещодавно перейменували в 20th Century Studios, опублікувала в мережі 30-секундний промо-ролик своєї екранізації роману Джека Лондона «Поклик пращурів» із зіркою франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісоном Фордом у головній ролі.

У пригодницькій екранізації класичного роману від режисера Кріса Сандерса і сценариста Майкла Гріна Форд перевтілиться у відважного золотошукача Джона Торнтона, який разом зі своїм новим другом, псом Баком, відправляється в захоплюючу, але небезпечну подорож канадським Юконом у часи золотої лихоманки. У цій подорожі на ни чекає чимало випробувань, але Бак завжди готовий прийти на допомогу як у битві зі стихією, так і під час зустрічі з ведмедем, як показує даний ТБ-ролик.

Також в адаптації з'являться Карен Гіллан, Ден Стівенс, Бредлі Вітфорд і Омар Сі. Офіційний трейлер фільму «Поклик предків» вийшов в листопаді. Його українська прем'єра відбудеться вже в цьому місяці, 20 лютого.

13 серпня 2019,  00:52 | Новини фільмів

Прибув офіційний український трейлер пригодницького мультфільму Аарона Вудлі «Вартові Арктики», який повідає про маленького лиса з хоробрим серцем і великими амбіціями.

Лис на ім'я Свіфті (Джеремі Реннер) працює в поштовій службі і доставляє різні вантажі по всій Арктиці. Він мріє колись отримати звання кращого кур'єра. Щоб довести, що він цього гідний, він вирішує сам доставити таємний пакет в таємне місце. Там лис знаходить приховану від очей секретну фортецю, яку населяють дивні помічники Дока Моржа (Джон Кліз). Швидко стає зрозуміло, що на думці у цього Моржа – він планує розтопити всі льодовики, затопити світ і потім одноосібно ним правити. Щоб не допустити катастрофи, Свіфті підключає всіх своїх друзів. Так різношерста зграя вчорашніх невдах об'єднується, щоб зупинити Дока Моржа і врятувати Землю.

Українська прем'єра мультфільму «Вартові Арктики», який також озвучили Джеймс Франко, Анжеліка Г'юстон, Алек Болдвін, Майкл Медсен, Омар Сі і Гайді Клум, відбудеться наприкінці року, 14 листопада.

17 червня 2019,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українські трейлери мультфільмів «Крижане серце 2» і «Уперед», горора «Доктор Сон», мелодрами «Дощовий день у Нью-Йорку» і фільму «План втечі 3», а також нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» та бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...