Кэл КунсCal Coons

50%
0
50%
0

Фільмографія

Таємниці Френкі Дрейк (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Засіб (2014) ... режисер
Загадки прибульців (2013) ... режисер
Дело Дойлов (2010) ... режисер
Читаючий думки (2009) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер), сценарист
Розслідування Мердока (2008) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер / продюсер-консультант)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...